Reklama

Reklama

The Voice Česko Slovensko

(pořad)
  • Slovensko The Voice Česko Slovensko
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko / Slovensko, 2019, 120 min

Obsahy(1)

Voice Česko Slovensko začíná! Sledujte napínavou bitvu čtyř hvězdných koučů - Vojtěcha Dyka, Pepy Vojtka, Jany Kirschner a Kaliho - o ty nejlepší hlasy z Česka a Slovenska! (TV Nova)

Recenze (49)

SpeedyCZ 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů německé mutace Voice a i US verzi. Myslím si, že v teoretické rovině je to mnohem lepší koncept než Superstar. Česká verze narozdíl od zmiňovaných zahraničních mě ale nijak nepotěšila. Prvořadý tady není hlas (jak by podle názvu být měl) ale show. a "pobavení" diváků. Tady bych zmínil problém otřesných koučů. Jejich chování je opravdu otřesné, neprofesionální a jak tu někdo psal, čekal bych ho spíš od puberťáků a ne dospělých lidí. Typický pro Novu, jak by se asi dalo říct. Zkoukněte raději vystoupení na youtube po odvysílání a tuhle "show" si odpusťte. ()

Dogfish odpad!

všechny recenze uživatele

Celkově tyto "zábavné" soutěže v TV moc nevyhledávám a musím se přiznat, že ač jsem neviděl ani minutu a přesto jsem dal Odpad. Úplně mě stačí upoutávky. To co tam vyvádějí ti rozhodčí, nebo co tam mají za funkci je k zblití. Kirchner ksichtuje jak po mrtvici. Kali, kdo to kurva je? Jinak Pepa je indulona 1. třídy a vleze všude, kde to smrdí prachama. ()

Reklama

Ellmariachi odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně špatný pořad. Odpustím to, že soutěžící jsou často úplně mimo. Co mě neskutečně vytáčí jsou porotci. Mám rád Kabáty a je mě jasný, že tohle se musí prostě dělat pro prachy. Proto Pepé doufám, že za tenhle kabaret máš dost, jinak nechápu. Jana Kirschner je neskutečně otravná Dyka nesnáším a Kaliho neřeším. Hodnoceno na základě jednoho dílu. 0 procent. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Súťaž sama o sebe by vôbec nebola zlá, ale to čo predvádzajú tí štyria "kouči", to je hotová katastrofa. Tak trápne, infantilné a afektované správanie by som čakal tak od nejakých puberťáčiek, ktoré sa snažia za každú cenu zaujať. Ale aby sa takto idiotsky správali dospelí ľudia (teda aspoň podľa veku), to je nanajvýš desivé. Ale tí účinkujúci aspoň ako tak zachraňujú túto súťaž pred totálnou priepasťou, hoci nechápem načo je vlastne celý projekt The Voice dobrý, keď sme tu nedávno mali už neviem koľkú sériu Superstar (a isto nás v dohľadnej dobe čaká ďalšia). ()

topi80

všechny recenze uživatele

Což o to, soutěžící zpívají hezky, ale co ta porota? Vojtek, dejme tomu, je to člověk, který umí utáhnout velké pódium a ostruhy získal v těžkém prostředí zakouřených vesnických sálů. Od toho bych si asi nechal poradit, jak na to. Ale recitátor Dyk? Jana "slabý hláseček" Kirschner? A ten týpek, o kterém nikdo v životě neslyšel? To mají být trenéři, od kterých se soutěžící zpěváci, z nichž většina je lepší než výše uvedení, mají učit? To je fakt úlet. Ale nedokážu tomu dát špatné hodnocení, neboť právě díky této první nebo druhé řadě této soutěže jsem našel zpěváka, který mi nazpíval moji desku. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • „Několik let jsem úspěšně odolávala nabídkám zasednout do křesla kouče a měla jsem pocit, že na to nebyla ta správná chvíle. Tentokrát jsem cítila, že chci novou výzvu, něco, co sem ještě nezkusila. Když přišla opět tato nabídka, bylo celkem přirozené říci ano,“  sdělila Jana Kirschner o svém působení v pořadu. [Zdroj: iDnes.cz] (Duoscop)
  • The Voice Česko Slovensko měl být v porotě i raper Marpo, dostal nabídku 2,5 milionu korun za porotcování, avšak odmítl. (TheSlezy)
  • Předchozí dvě řady se jmenovaly Hlas Česko Slovenska, ale třetí řadě nechali originální název, a to The Voice. (Duoscop)

Reklama

Reklama