Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná show Hlas se vrací! Ty nejlepší zpěváky bude vybírat nová sestava koučů. Do křesel, která se otočí jen za opravdu výjimečnými hlasy, znovu usedne rocker Pepa Vojtek, hitmaker Michal David, ale také přední slovenský rapper a hip-hopper Majk Spirit a na dvojkřesle s jedním jediným tlačítkem usednou Marta Jandová a Dara Rolins. Těšte se na neskutečně dobré výkony! Jděte s námi po Hlase! Moderují Leoš Mareš a Tina. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

T-pack odpad!

všechny recenze uživatele

Seru na to, že jsem neviděl ani díl, dávám odpad z principu. Před deseti lety nám sem přítáhli první ten šmejd a vod tý doby nám cpou mutace toho samýho s takovou pravidelností, že je mi už dokonale u prdele, jestli se to jmenuje Superstar, Talent, Hlas nebo Ptákomrsk, dráždí mi to prostatu už jenom když vo tom slyšim. Že se týhle travestie účastní Michal David je mi úplně jasný, tenhle imbecil se bude i rochnit v bahně, když vycejtí, že by si nad tim jeho tuzexový publikum mrskalo kundy. Nepřekvapuje mě ani účast Pepy Vojtka, to je taky prototyp primitiva, jehož tvorba a vkus jsou hudební ekvivalent tlačenky. I ze spatření Dariny normální člověk ještě tejden sere krev. Ale nejsmutnější na tom je dvojice slovenskejch MCs, prodejnejch kurv, který v tomhle pořadu vystavujou ksichty úplně jiný divácký základně, než která je poslouchá a upřímně lituju všech, kdo tyhlety dva idioty ještě dneska poslouchá... ok, mám Rytmovo album, ale ještě z dob, kdy byl hustla a ne mezinárodní (rozuměj na Slovensku a v Čechách) stár. Díky tomuhle pořadu mám chuť ho rituálně spálit a pochcat ten seškvařenej plast. Dřív jsem si myslel, že upoutávky maj lidi nalákat koukat na telku, upoutávkám na tuhle čuramrdárnu se podařilo spíš nalákat mě spálit i televizi, zapálit Novu a Markízu a pak si ještě zapálit kokot. ()

Mrs.Blue 

všechny recenze uživatele

Jasně, dejte tomu všichni odpad už jen z principu, protože se asi bude jednat o jednu z dalších, trapných, bezedných, pěveckých soutěží. Jasně, dejte ho tam jen tak z prdele, protože už dopředu přece všichni víme, že to bude sračka. Opravdu intelegence letícího plexiskla. Nebýt špičkového disko káliče Davida, dám klidně plný počet hvězd, protože jsem se skvěle bavila. Tak a teď můžu slavnostně dostat nasráno do držky a poté skočit do zdi, i když jsem na to teda čuměla bez péra v ruce. ()

Reklama

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Moc nemusím formát Hlasu, většinou mě baví jen Výběry naslepo a potom je to velká nuda. Navíc opětovné angažování katastrofálního Michala Davida naprosto nechápu. Ale přeci jen ostatní koučové tak špatní nejsou, především mě nejvíce překvapil Majk Spirit, který je jedním z nejlepších porotců z podobných soutěží. Marta Jandová je taky fajn, jen by jí to více slušelo, kdyby byla sama. Pepa alespoň občas hláškuje a Dara je takový průměr. Další věcí, co dává Hlasu další plus, jsou soutěžící, někteří jsou opravdu skvělí. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tu dlho zaoberať tými úbožiakmi, čo sa prihlásili do tejto televíznej show. Je to banda hlúpych adolescentov, nezdravo ambicióznych teenagerov a nesebakritických somárov. V tej kope hnoja sa celkom iste žiaden výnimočný spevák neobjaví. No skúsim podrobnejšie rozanalyzovať tie slávne celebrity, čo vystupujú v úlohe nesmierne dôležitých koučov. Je to pozoruhodná pätica kreténov, z ktorých sa mi dvíha žalúdok. Hnusný, starý, vypasený, upotený, plešatý socialistický DJ Michal David. Skrachovaný, umastený, vypelichaný metalista Jozef Vojtek. Dve tupé fifleny - vrahyňa motocyklistov Darina Rolincová a silne trápna rockerka Marta Jandová. Ku ním do partie ešte akýsi niktoš z Petržalky (vraj slovenský rapper) Majk Spirit. To je poriadne panoptikum hrôzy. No a ešte plus dvojica neznesiteľných moderátorov - hyperaktívny táraj Leoš Mareš a nechutná maďarská indiánka Martina Csillaghová. Jednoznačný odpad! ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalšia súťaž hľadania speváckych talentov? Koľká už za posledných pár rokov? To už by sa nedalo ani na prstoch oboch rúk spočítať. Áno, tento formát, ktorý ponúka táto súťaž je v podstate celkom zaujímavý a v počiatočných fázach aj ako tak objektívne, ale v neskoršej fáze je to zas a znovu len a len o tom istom. Čo sa týka porotcov, tak to je naozaj jedna veľká katastrofa, jedine tak Martu Jandovú ešte ako tak beriem, ale ostatok? Infantilný Michal David, "rocker" Pepa Vojtek, vymetená Dara Rolins a "nekomerčný Budhista" Majk Spirit, ktorý ma už neskutočne iritiuje svojimi blbými kecami. Jediná záchrana je moderátor Leoš Mareš, ktorého snahu však neguje ďalšia "hviezda" Tina. Takže tak... ()

Galerie (75)

Reklama

Reklama