Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší pěvecká show opět přichází! TV Nova opět se slovenskou TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků. Na začátku příštího roku začnou vysílat novou ČESKO SLOVENSKOU SUPERSTAR!
Další ročník úspěšného pěveckého projektu slibuje nevšední zážitky. Už jen složení poroty je více než zajímavé. Za porotcovskou lavicí zasednou úplní nováčci ve světě SuperStar, ne však ve světě hudebním, tam mají svou cestu už dávno vyšlapanou – Helena Zeťová a Rytmus. Dvojici doplní už otřelý Palo Habera a Gábina Osvaldová.
Moderátory soutěže se stali půvabná slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš, kterého není nutné dlouze představovat.  Vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 000 eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (317)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tato reality show, nebo co to má být, svým nekonečným opakováním se prohlubuje mezi lidmi všeobecnou mylnou paniku, že stačí odposlouchat hitovku z MTV a vyrazit tramvají za slávou. A přestože porotci hlásají, že chtějí nalézt nový talent, někoho jedinečného, kdo přinese naší muzice něco nového, opak je podle mého vnímání pravdou. Poněvadž vznikají pouhé imitační rychlokvašky, které komercí nasáklou českou populární hudební scénu rozhodně nespasí. K těmto závěrům mě dovádí omylem shlédnuté záznamy z Obecního domu, při nichž mi uši zalézaly do hlavy podobně, jako se schovávají jiné části těla před studenou vodou; pro ten falešný zvuk zpěváků, kteří k mému velkému údivu v mnoha případech slyšeli "postupujete." ()

HenryS. odpad!

všechny recenze uživatele

Popravdě, netuším co vede lidi ke sledování toho, jak se velká skupina mladých nul nechá ponižovat od skupinky starších nul. A ty slzičky a emoce, to je teprve mňamka! Tento komentář věnuji z čistého srdíčka svému spolubydlícímu Honzovi Adamovi z Pelhřimova, kolem jehož zapnuté televize jsem odsouzen občas procházet. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Jako pořad už to nemá absolutně co nabídnout. Porota nic moc (Rytmus rozumí hudbě asi jako já nukleární fyzice), zpracování standartní, Mareš s Tinou průměr, ale hlavně smysl pořadu nulový. Myslím, že superstar už tu bylo dost, ale Nova potřebuje peníze, tak lidi posílejte jen hezky posílejte svým favoritům hlasy a dočkáme se ještě 10 řad Superstar. Jupí! :-D ... Nicméně součástí pořadu jsou i účinkující a myslím, že Gábinka a šílený rastaman Šeps si nějakou tu hvězdičku zaslouží :-) ()

Petroff

všechny recenze uživatele

Tak jsem v hospodě viděl už skoro celý dva díly. Hvězdičkovat nebudu, ale něco k tomu jistě napsat můžu... Osvaldová v klidu, Habera celkem zajímavej, pak dvě prsa s obličejem stvořeným k praktice zvané facial cumshot - nějaká ?slečna/paní? Zeťová (kdo je to? - nějaká pornostar? - jestli ne, tak by měla... ) a jakýsi Rytmus (dle image tutově krutopřísnej hip-hop guru, co těm mladším (11, 12, 13 let? ) ukazuje správnou cestu... Mno a pak už klasická přehlídka 15-ti minut slávy. Viděl jsme nějaký dívčí semifinále, či co... a vypadalo to trochu jako nějaká Miss High Heels... Jsem potěšen, podpatky začínají být opravdu mega in!! ()

PeterNet 

všechny recenze uživatele

Podle prozatím odvysílaných dílů se obávám že to bude průser jako kráva. Porota se mi zdá dobrá, zvlášť Zeťová je fajn, Rytmus překvapil, Osvaldová klasicky super a Habera zatím překvapivě není nudný jak tomu bývalo. Ale ta ta režie je mizerná, žádné exkluzivní talenty jsem v castinzích zatím nepostřehl, nic zajímavého se neděje. Nic! Tuny zdlouhavých, nudných a trapných záběrů. Fakt se obávám... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Už druhá česko-slovenská edícia. (buLLiTT)

Reklama

Reklama