Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SuperStar je zpět! Poprvé v historii nejoblíbenější pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedne za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu: moderátor a showman Leoš Mareš, zpěvačka a finalistka 1. česko-slovenské SuperStar Monika Bagárová, skvělá herečka Patricie Pagáčová, výjimečný muzikant a bavič Marián Čekovský a legendární Paľo Habera. Buďte společně s nimi na začátku hledání nové SuperStar! (TV Nova)

(více)

Recenze (60)

herr_carter

všechny recenze uživatele

Vrchol svinstva a žumpa největší ! O tom, kdo bude nebo nebude superstar, rozhodují nezpěváci a špatní herci. Jediný platný člen poroty, zpěvák Habera, zase svou pozici znevažuje totální a přehnanou arogancí a ani se ten maniak neumí do televize obléct. Solaříková by zase z fleku mohla rozdávat svůj um na výpadovce na Znojmo. Fakt šílené, zajímalo by mně, kdo vybírá porotu a jaká jsou kritéria ( i když v momentě, kdy Cristovao reprezntuje v eurovisi, si člověk asi musí zvyknout, že žije v Absurdistánu)................ ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hrozná porota, ve které nikdo kromě Habery nemá se zpěvem nic společného, soutěžící postupující hlavně na základě strašně smutných životních příběhů (aspoň teda většinou, kdyby mě náhodou chtěl nějaký zarytý fanoušek nařknout, že se to asi jednou nesplnilo) a těch soutěžících, co umí zpívat, je tam výrazně míň něž těch všech, co postupují. Ale guilty pleasure je guilty pleasure, tak aspoň ta 1* ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dost slabá sezóna – asi ne úplně nejhorší řada, ale…Zajímavým oživením byla porota – hlavně v podání Čekovského. Haberu to už viditelně nebaví (ale love je love). Mareš a Pagáčová – tak ti tu byli vyloženě jen k nasrání diváků a zvýšení sledovanosti (ON mnohými oblíbený moderátor, ona zase herečka) – srát na to, že zpěvu vůbec nerozumí – no a pro Moniku to byli snadno vydělané prachy v těhotenství…Finálová desítka patřila mezi vůbec to nejhorší, co jsem kdy viděl. Náhodou jsem si pustil úplně finále (v domnění že jde jen o jeden z finálových dílů – neměl jsem tušení, že to tak ořezali…) a no ty krávo…jediný kdo trochu zazpíval, byl ten, co skončil třetí, zbytek hodně slabé. Jak to že vypadli takoví bratři Mrázovi, které po jejich Uspávance všichni vynášeli až do nebes…? Nejslabší vítězka jakou jsem až do teď v Superstar viděl… ()

topi80

všechny recenze uživatele

Jak má člověk brát trochu seriozně soutěž s takovou porotou? Habera v pořádku, ale už je tam asi postopadesáté a nejméně už stočtyřicetkrát všechno řekl. Už tomu nemá co dát. Mareš sice není zpěvák, ale respektuji, že jako člověk zběhlý v showbyznysu asi nějakou kompetenci k výběru čehosi, co se má stát "superstar" v plakátovém slova smyslu má. A ten zbytek? Komparzistka z nekonečných seriálů, týpek, o kterém nikdo v životě neslyšel, a neznámá zpěvačka, která své největší chvíle slávy prožila, když se této soutěže také účastnila? ()

dogma97 odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, s chlastem v ruce a nejlépe se stejně uvolněnými společníky by se ty dvě hodiny daly přežít - pokud by se ovšem tento formát obešel bez aranžovaných scének "budí mě TV štáb a jsem nahá", nepokrytá kalkulace se "zamilovaným párem" a nesnesitelně slizského Mareše, který komentuje výhradně fyzický vzhled zpěvaček a jejich interakce s mužskými kolegy. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Leoš Mareš dostal za roli porotoce honorář 200 000 eur (5 milionů korun). (ČSFD)
  • V superfinále, které bylo 31. 5. 2020, přišlo celkem 675 000 SMS hlasů. (TheSlezy)
  • Poprvé v historii této pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedlo za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu. (TheSlezy)

Reklama

Reklama