Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější pěvecká soutěž v Čechách a na Slovensku je zpět! Nový ročník, nové hvězdy a tři nováčci v porotě! Jak si povedou Matěj Ruppert, Katarína Knechtová a Ben Cristovao vedle ostříleného Pal'a Habery? A kdo se stane novou SuperStar? Castingy začínají! (TV Nova)

Recenze (57)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Pěvecké televizní soutěže mají dlouholetou tradici. I Karel Gott tak kdysi začínal. Je to šance pro mladé talenty prosadit se v hudebním světě, i když dnes při velkém počtu rádobyzpěváků se to většinou nepodaří ani vítězům. Chci se zastat poroty. Myslím, že má od vedení televize svoje zadání. Musí z několika stovek účastníků konkurzu vybrat dvacítku finalistů. Musí to být z poloviny Slováci a z poloviny Češi, z poloviny dívky a z poloviny kluci, polovina musí dobře zpívat a polovina musí dobře vypadat, aby dokázali k obrazovkám přilákat dostatek hlasujících fanoušků. To je pro porotu nepříjemné rozhodování. Jediné, ne moc zdařilé zpestření jsou osobní příběhy vybraných účastníků. Občas se na kousek podívám, ale letos mne žádný pěvec nezaujal natolik, abych pořad sledovala pravidelně. Chtělo by to nějakou obměnu, protože i já si ráda poslechnu pěknou písničku. ()

Sygauras

všechny recenze uživatele

Haleluja. Je to tu zase. A je to ještě horší než to bylo před tím a to už minulý rok bylo dno hudební scény. V porotě se nám opět vyskytl Pavol Habera, který se tváří jak největší drsňák na světě (před několika miliony lety úspěšně okupoval žebříčky hitparád se svýmy 5 písněmi) potom je tady Matěj Ruppert který vypadá jak kdyby ho vyzvedly z léčebny závisláků (a kterého jsem si musela vygoogit) dále se zde vyskytl v rámci vyváženosti Ben Kristovanoho nehezký manekýn z pedo knírkem který je čech asi jako já (ale je tmavší pleti takže ideál do počtu) a který přitahuje maximálně 12 leté holčičky bez špetky vkusu, no a na závěr musíme přizvat nějakou kost aby se vyváženost dotlačila k dokonalosti (mimochodem i tuhle divoženku jsem si musela vygooglit abych zjistila že ji znám jen proto že se mi líbí jedna písnička ale netušila jsem že je od ní) Co se týká soutěže, tak se tam opět vyskytují jen ti zoufalci, kteří neuspěly v předchozích 20 letech ani v DO-RE-MI, a nebo něčem podobném. Chybí už jen ten otravný operní gender pán, který otravoval v předchozích 3 letech. Porota se musí rozhodovat mezi debilem a idiotem. Nechtěla bych sedět v porotě, protože z takového materiálu by se nedal vybrat ani rozhlasový moderátor, v pořadu o domácím chovu morčat. Tohle je nehodnotitelné. Zajímalo by mně, kolik prostoru se ještě nachází pode dnem, pokud beru dno jako cílové místo pro podobné pořady. Jenže oni jsou schopní se dostat ještě hlouběji a hlouběji. ()

Reklama

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Panoptikum divných zjevů na pokračování. U Fenrirovi mordy! Vy tupý hlavy, co tam lezete, vězte nebo čekujte vítěze Superstar předchozích ročníků! Nikdo se nikde neuchytil. Chvilku byla slyšet Langerová a kde je teď? Po x letech je vidět Cristovao, který ani nevyhrál, jen touhle stupiditou prošel. Vymatlanost, debilita. Na čem kdo jede, kdo tohle žere?? ()

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Podobne ako posledný ročník tejto vraj „súťaže“ som to vydržal pozerať do semifinálových kôl, ale ďalej sa to už jednoducho zvládať nedá. Trochu ma to aj mrzí, pretože niekedy dávno som Superstar fandil. Sledoval som s potešením kastingy, držal palce mladým talentom a bavil sa na tých najväčších nemehlách. Lenže žiaľ, tento projekt skĺzol do úplnej žumpy a už na to nemám nervy. Tento ročník je práve Cristovao prekvapivo najmenšie zlo, zatiaľ čo tí ostatní sa pretekajú, kto bude väčšie hovädo (krava Knechtová vedie). A ako to už býva zvykom, vyhadzujú sa najmä tí talentovaní len preto, že neurobia poriadnu šou, veď o spev už dávno nejde. Stačí tam poskakovať, rehotať sa a robiť zo seba úplného kokota, a postup do semifinále je istý. Kto je trochu tichší a skromnejší, nemá žiadnu šancu. Priemerní speváci sú medzitým dourážaní jedna radosť, pretože si očividne porotcovia myslia, že je to vtipné. Nie, nie je. A už keď počujem tú obľúbenú prijebanú vetu: „Mám pre teba dobrú správu – nepostupuješ“, mám normálne chuť rozmlátiť obrazovku. Viac ako samotných naivných súťažiacich, ktorí ktovie prečo veria, že sa vďaka tejto žumpe presadia, však ľutujem idiotov, ktorí tam ešte aj posielajú SMSky. To už by som radšej dal peniaze bezdomovcovi a cítil by som sa lepšie. ()

SEVERUS22

všechny recenze uživatele

Pred zhliadnutím tejto pičoviny som mal rád jednu fasa speváčku menom Katka Knechtová.Po zhliadnutí tejto pičoviny by som s chuťou najebal jednej primitívnej,neprirodzene pôsobiacej chudinke menom Katka Knechtová.Ostatných v porote nekomentujem,sú mi ukradnutí.Vidieť však dievča,ktoré roky obdivujem v pozícii trápnej patetickej piče,ktorá otvára hubu úplne od veci a chytá sa za cecky,to je fakt hardcore.Neviem,či po tomto ešte niekedy budem schopný počúvať jej muziku. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama