Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý spolužák John pořádá v East Great Falls velký školní sraz ročníku 1999. Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler se po dlouhých letech opět setkávají. Jak zjišťují, od ideálů, které měli na konci střední školy, se jejich současný život liší dost výrazně. Jim žije v Chicagu s manželkou Michelle, se kterou má syna. Oz se živí jako televizní moderátor a bydlí v Los Angeles se svou přítelkyní. Kevin je ženatý s Ellie a pracuje z domova jako architekt. Finch svým přátelům vypráví, jak cestoval po celém světě a pořád hledá tu pravou lásku. Stifler se tváří, že je všechno stejné jako za mlada, ale ve skutečnosti se v dospěláckém životě tak trochu ztrácí a středoškolská léta mu chybí. Během jednoho víkendu bývalí spolužáci pochopí, že opravdové přátelství nezlomí ani čas ani odloučení. (TV Nova)

(více)

Videa (35)

Trailer 1

Recenze (1 386)

kingik 

všechny recenze uživatele

Slabší, i přes návrat známých postav, které prošly znatelnou (fyzickou) proměnou, ale hlavně už s nimi není taková sranda jako dřív. A je mně buřt, jestli mají nějaké rodiny s dětmi a podobně, protože o jejich problémy, jsem se stejně nezajímal. Třicátníci čuměli po babách jak puberťáci, a to mělo být všechno?! A ženský typický po třicítce (jejich věk jim nikdo neodpáral, co si musí připadat děsně sexy, i když už to nejlepší mají stejně za sebou. Herci navíc do té doby točili jen samé propadáky, a tak jim nové pokračování asi přišlo vhod. Všechno, co bylo odprezentováno tady, jsem viděl v bezpočtu teen-age komedií a musím zdůraznit, že s mnohem větším nasazením. Čekal jsem od toho mnohem víc. Konečné vyznění bylo poměrně tuctové. 60% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

I pro mě, člověka, který viděl všechny díly původní trilogie jen jednou, tohle byla příjemná nostalgická vzpomínka. American Reunion je vtipná komedie s minimem fekálností ale maximem nostalgie. A přiznám se, fungovalo to. Bylo fajn vidět, jak herci dospěli (alespoň někteří) a jak se (alespoň někteří :-)) pohnuli dál. Bylo fajn vidět, jak Jimův táta dostal více prostoru, bylo fajn vidět, jak se všichni herci z původní trilogie vrátili do svých rolí a úplný závěr filmu byl prostě geniální. Pokud jste s původníma Prcičkama prožili daleko více než já, pokud je to pro vás nepřekonatelný kult mládí, tak budete určitě mnohem víc než spokojeni. Parádní (alespoň doufám) uzavření jedné série, která (přiznejme si to) odstartovala vlnu filmů, z nichž většina se ani nepřiblížila označení "koukatelný film". 80 %. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

No, ze by to byl takovej super naklad, jak naznacuje hodnoceni, tak to fakt ne. Sice se tu sejde drtiva vetsina osazenstva z prvnich dilu, ale krome hlavni particky tu jsou vzdy spis tak do poctu a maj jen sem tam nejakou hlasku. No a hlavni parta resi predvidatelne predvidatelny problemy, takze nic novyho pod sluncem, misty se nic moc nedeje a sem tam nejaka humusarna. Ale porad je to ta banda sympataku, co se dostava do pruseru, par scen skvele doplnuje nektery udalosti z minulejch dilu, ale ze by zrovna tohle byl druh filmu, kerej by moh hrat na nejakou nostalgii, to bych teda nerek. Ale i tak jsem se slusne bavil, par scen je brutalnich a ty 4* to v pohode da. ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Pro generaci, která na prcičkovské sáze vyrůstala, to je sladký bonbónek a kvalitní zakončení za celou sérií. Jsem rád, že Biggs se SWS dali po dlouhé době zase celou bandu dohromady a že se čtvrtého dílu zhostili Hurwitz se Schlossbergem, protože mají dobré zkušenosti s Haroldem a Kumarem a navíc chápou jádro prcičkovského humoru. Dočkáme se tedy sexy borek, pořádných pařeb, fekálního humoru, Jima v nesnázích, jeho táty a rad do sexuálního života, Stiflerovy mámy atd. Funguje to tak dobře, protože je to celé posunuté do vážnější a nostalgické polohy, takže chlápci kolem třicítky už nejsou takoví pařmeni, mají rodiny, nudná zaměstnání a sere je nastupující mladá generace, která si ničeho neváží a všude jenom facebookuje a čte Stmívání. Jakoby zpověď generace, která vyrůstala v 90. letech...neznala mobily a chtěla zoufale zasunout za každou cenu. Milé (Jimův táta), někdy dost odvážné (poklička) a překvapivě hodně zábavné (Stiflerova pomsta, ožralá osmnáctka). Potěší spousta starých tváří (Sherminátor, MILF týpci) a fakt, že ta nostalgická struna se nijak zbytečně nenatahuje, ale line se pěkně celým filmem a graduje fotkami při závěrečných titulcích. [Přesná stopáž: 114 min] ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Kromě snesitelnějších fekálií a ryze sexistických vtípků humor Prciček dozrál. Najednou se divák přistihne, jak se směje celkem inteligentním hrátkám se slovy nebo si užívá precizně načasovanou hlášku. To tu dosud nebylo a Školní sraz díky tomu získává velké plus oproti svým předchůdcům – připadá vtipný i divákům, kterým už není -náct. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (32)

  • Po sedmi filmech série se jedná o první snímek, na jehož scénáři se nepodílel Adam Herz. (MeanWhile)
  • Když Stiflerova matka (Jennifer Coolidge) provádí v kině otcovi Jima (Eugene Levy) orální sex, tak má na hlavě položený kbelík s popcornem, který se vysypává. V dalším záběru je ale kbelík zase plný. (Duoscop)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (více)

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno