Reklama

Reklama

Josh Kovacs je manažerem jednoho z nejluxusnějších hotelů v New Yorku. Nejvyšší patro má pronajaté burzovní magnát Arthur Shaw. Když ho zatkne FBI za podvod, považuje to Josh nejprve za omyl. Pak se ale zjistí, že Shaw zdefraudoval nejen obrovské částky, ale i peníze hotelových zaměstnanců, kteří je vložili do penzijního fondu. Cítí obrovskou vinu, protože on sám Shawa o jeho spravování požádal. Vrátný Lester, který se jako ostatní ocitl na mizině, se pokusí o sebevraždu. Teprve tehdy Josh prozře a v záchvatu vzteku roztříská červené Ferrari, které Shaw vystavuje ve svém bytě. Spolu se dvěma dalšími kolegy je okamžitě propuštěn. Poté se rozhodne vzít odplatu do vlastních rukou. Od agentky FBI se dozví, že v Shawově bytě je ukrytý trezor s 20 miliony dolarů. Josh k připravované loupeži přibere bývalého burzovního makléře, který kdysi v hotelu bydlel, a dávného spolužáka - profesionálního zloděje. Trezor je ale prázdný. Ve chvíli čirého zoufalství si Josh uvědomí, že poničené Ferrari je ze zlata. Teď už jen zbývá vymyslet, jak dostat nepozorovaně Ferrari z nejvyššího patra mrakodrapu. (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer 2

Recenze (381)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Od Tower Heist čekal každý víc, než se mu ve výsledku dostalo. Ostatně čekat, že tohle bude jedna z těch lepších komedií je pochopitelné, už jen dle obsazení a reřiséra. Jenom by ten scénář nesměl být tak kostrbatý a nezáživný, za tohle bych scénáristu pověsil do průvanu, že zahodil takovýhle potenciál. Koukat se na to dá a závěrečná část má i co do sebe! ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že to bude lepšia komédia. Najviac ma prekvapil asi výkon Eddieho Murphyo. Po dlhej dobe mal aspoň nejakú lepšiu postavu, aj keď vám počase lezie na nervy.. Ale ako celok my to vôbec neprišlo ako komédia. Ratner je známy tým, že komédie vie točiť ale tento počin mu dva krát nevyšiel. Solidných 35% - 2*. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film si vzpomenu, až budu v kuchyni hledat svůj oblíbený hrnek a mezi vším haraburdím narazím na cedník. Protože tak děravý byl scénář. Uhlazené nic, které pořádně neví, čím by chtělo být. Patrně komedií, když má k dispozici Bena s Eddiem. Ale většina pokusů o vtip propadla kvůli nepřipravenosti. Pak by to také mohl být ten akční film, když tak píšou u názvu, že? Jenže, jak trefně popsal Terter, jaksi tam schází někdo, kdo by tomu všemu vtiskl krapet napětí. A tak, podle toho, co jsem viděl já, jde o přehlídku stárnoucích hvězd, po nichž zbyly jen obličeje. (Filmfest Hurghada 2012, 31/67) ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Ak nejaký parkhant niekoho okradne, je to dobrý dôvod okradnúť zase jeho. Banda amatérov sa rozhodne dostať svoje peniaze späť a vymyslia "majstrovský" plán. Vcelku dobrý nápad ( aj vzhľadom k udalostiam, ktoré sa dejú ) sú navždy pochované v nenápaditej réžii. Je to prekvapujúce o to viac, že Ratner vie točiť komédie. Tento nezáživný projekt má totiž od komédii ďaleko, zo začiatku je to dráma a neskôr klasická krimi-zlodejina. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Tak špatné vedení herců (RATNER NO MORE!!!), načasování a vystavění filmu jsem zase dlouho neviděl. Hlavní postava absolutně nezajímavá, zábava či snad dokonce humor se jaksi nedostavili (RATNER NO MORE!!!) a já zase promarnil hodinu a půl života nad nevtipnou komedií se znuděným Stillerem a nevyužitým Murphym (zbytek obsazení je úplně zbytečné jmenovat kromě Alana Aldy, který hraje sympaticky jako vždy, ale bohužel ve špatném filmu). RATNER NO MORE!!!!!! Upřímně se víc zasměju při Zamilovaném profesorovi 2, i kdybych si ho pustil třikrát za sebou. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (16)

  • Do hlavní role byli původně zvažováni Eddie Murphy a Chris Rock, protože film byl původně zamýšlen jako "afroamerická verze Dannyho Parťáků". Koncept byl ale nakonec přepracován, hlavní roli získal Ben Stiller a Murphy ztvárnil pouze vedlejší roli. Scenárista Noah Baumach postavu Joshe Kovacse upravil, aby lépe seděla právě Benu Stillerovi. (Dreadd)
  • Produkce najala Jeffa Sitara, osminásobného světového šampiona v otevírání sejfů, aby naučil Gabourney Sidibe pracovat s nástroji. (Dreadd)
  • Kvůli natáčení v letním období musela produkce scénu několikrát uměle zasněžovat. (KucC)

Související novinky

Eddie Murphy touží po Oscarech

Eddie Murphy touží po Oscarech

07.09.2011

A dostane je. Protože je bude moderovat. Jistě, je to především součást kampaně před uvedením pestře obsazené krimikomedie Mistrovský plán, kterou natočil Brett Ratner. A Ratner je i jedním z… (více)

Brett Ratner v Spielbergových službách

Brett Ratner v Spielbergových službách

12.05.2011

Posledním filmem, který jsme od něj viděli, byla Křižovatka smrti 3 z roku 2007. Pak měl velké plány se čtvrtým Policajtem v Beverly Hills, ale nic z toho nebylo. Momentálně dokončil krimikomedii… (více)

Reklama

Reklama