Reklama

Reklama

Svět po zániku

  • USA The Day
Trailer

Deset let po apokalypse se světem toulá pětice přeživších lidí, kteří se snaží najít bezpečné místo, kde by mohli začít nový život. Konečně by tak mohli přestat utíkat před kanibalskými kmeny, které jsou jim na stopě... (TV Prima)

Videa (8)

Trailer

Recenze (122)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Totálne rozobratie situácie, do akej sa dostalo pár ľudí. Film mal dlhší rozbeh, ale keď sa rozbehol, bol plný akcie, krvi a adrenalínu. Je jasné, že ide o nízkorozpočtový film, lebo je jeden dom, na jednej strane ľudia, ktorý chcú prežiť a na strane druhej, ľudia, ktorý ich chcú zjesť, a tak boj sa môže začať. Do toho pár nepodarených psycho flashbackou, ktoré boli úplne mimo. Príbeh je jednoduchý, ale s postavami som Súcítil a dá sa povedať, že mi boli aj sympatické. Koncoví boj sa odohrával poväčšine v tme, a bolo vidieť leda tak hovno. A týmto námetom sa dali urobiť veci, ale potenciál nebol naplnený. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, na které se dívám proto, že mě na nich něco zaujme (plakát, tu a tam trailer). Jsou filmy, o kterých nevím vůbec nic a divám se na ně prostě jen proto, že zrovna přišli na řadu. A jsou filmy, na které se dívám jen proto, že v nich hraje má oblíbená herečka. The Day je zrovna ten případ. Nenarazit na něj ve filmografii božské Shannyn, vůbec bych o něm nevěděl. A to by byla zřejmě škoda. Protože The Day je sice všední a stereotypní jako každý běžný den, ale každý den, a to i ten průměrný, je přece fajn. Sice neoriginální a tuctový mix postapokalyptického home invasion, ale ve slušném tempu, atmosféře a s promyšlenými mordy. Cítil jsem z toho ducha podobně laděných starších filmů, může za to pravděpodobně ta jednoduchost a levnost, a to je fajn. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Tak to mírné zklamání tu je. Čekal jsem větší řezbu, každopádně i tak ta spokojenost převládá. Je to fakt nekompromisní sekaná, kde chcípají i děti, viz úplně závěrečný K. O., tak to mně taky odrovnalo! Líbí se mi ta špinavost, hudba, jen bych trošku přisypal choreografii do akce a přidal jí dravost, jinak se jedná o parádní béčko. Sekanice prostě. 8/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi alespoň trochu musí líbit. To prostě jinak nejde. Svět po apokalypse, zajímavá skupina postav, která cestuje a snaží se přežít, překážky, které jsou jim kladeny do cesty a které některé z nich stojí život, a to ani jejich smrt nečekáte. Díky postavám a herectví se mi tohle líbilo, protože příběh až tak zajímavý není. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Obraz tmavý jak Rimavská Sobota. Obzvlášť v noci se marně pátrá po tom, aby bylo něco vidět, ikdyž na postapokalyptické atmosféře to přidává. Podobný The Road je udělán více profesionálně, roztahán na větší časové období i s lepšími herci, za to tady Vás děj hodí do 24 hodin a skoro rovnou do akce. Po vlažném začátku přijde slušná porcovačka.. Více bych od toho ani nečekal, ani na to není čas. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Déšť v úvodních záběrech je skutečný. (Conspi)
  • Filmové postavy Ricka (Dominic Monaghan) s Adamem (Shawn Ashmore) byly scenáristou Lukem Passmorem koncipovány na základě skutečných přátel. (Conspi)

Reklama

Reklama