Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Pařmeni je docela povedená komedie, ale na téma, které už tu stokrát bylo a ještě hodněkrát bude. Klasická mladistvá komedie se hodně podobá Prcičkám či Pařbě ve Vegas. Možná i z toho čerpali autoři tohoto filmu. Ačkoliv je to stále jedno a to samé pořád dokola (děj, stejné charakterové postavy, trapasy, happy end,...), tak se prostě občas u toho musíte zasmát. Líbili se mi i písně, které zazněly. Kbybych měl hodnotit, jak mě toto dílo bavilo, tak bych dal hvězdy čtyři, jelikož zde hodnotím kvalitu filmu, dávám hvězdičky tři - 70%. ()

JardaBauer 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že to trochu vykrádá The Hangover a že to není zrovna úplně originální (a co dnes je?), ale za mě to překonalo obě Pařby o míly. Ačkoliv se většin filmu odehrává na značně menším prostoru než libovolný Hangover, tak je kadence vtipů mnohem větší, ujetější a dost často jdou mnohem dál za pomyslnou hranici než "civilnější" Hangover. Asi je to také ale dáno tím, že je mi bližší britský humor a mentalita než ten z Jů Es and Ej. ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,A co když má třeba prdlavou vagínu.“ Pařmeni se snaží okopírovat formát puberťáckých komedií alá série snímků American Pie. Jenže se to vůbec nedaří. Postavy jsou doslova odporné, marně jsem tam hledal alespoň jednu, která by mi nelezla na nervy. Příběh je naprosto v pořádku, nečekaná svatba je dobré místo pro tento typ filmu. Ale vtipy se vůbec nepodařily – trable s beranem jsou mimo mísu, sjetá mamka vlastně nic zvláštního nepředvede, celá linka s dealerem drog do zbytku vůbec nezapadá, a vůbec se všichni chovají jako naprostí idioti i za rámec puberťácké odreagovávačky. Jo a hlavně v tomhle filmu nejsou žádná pěkná děvčata, což je prohřešek největší! ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Netuším, co vytváří snahu porovnávat tento film s Hangover. Je to svatba, beran, drogový dealer, Austrálie, 4 chlapy v oblecích či snad ruka v prdeli? Tak jo, jedná se o svatbu, ale právě o svatbu, ne stag night/bacherlor party, která se celá zesere. Jsou tam občas neskutečně vtipné momenty (svědkův proslov a to je asi vše co mě teď napadá), vtipné momenty (maska na hlavě) a plno dalšího. Nebylo to špatné, ale rozhodně jsem vyděl lepší. Jako relax film pro zlepšení nálady to funguje, ale některé věci jsou nedotažené. ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

No na komedii to postrádalo to nejdůležitější a to byl humor. Na druhou stranu film nepostrádal ty nejvíc nesympatické herce v hlavních rolích,které mohli najít od Anglie až po Austrálii. Nevím co má byt vtipné na tom,že někdo strká ruce ovci do řiti a takových "vtípků",které unikly mému smyslovému chápání bylo po víc. Už i ty dvě hvězdičky jsou možná až moc. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama