Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britské komedie mám rád, rozhodně nic proti nim. Navíc komedie o skupince mladých kluků, kteří chtějí přijít o panictví, nebo jako v tomhle případě o svobodu, je v poslední době zase dost, a to i pokud se kvality týká. Z doby vskutku nedávné například "Přizdis*áči", kteří mě neskutečně pobavili, protože jejich humor zacházel až do absurdna, porušoval určité hranice, ale takovým způsobem, že jste se museli smát. Anebo jste znechuceni odcházeli. Já byl z těch, co se smějí. V případě snímku "Pařmeni" už jsou pocity více rozporuplné, i když ani "Přizdis*áči" neudělali takový dojem, jaký jsem očekával. "Pařmeni" ale doplácejí na to, že chvílemi prostě představují nudu. Snad je to tím, jak se nás autoři snažili seznámit s novým - australským - prostředím, anebo spíš tím, jak se snažili nalézt všechny možné dějové linie. Ve výsledku to nakonec dopadá tak, že nejvtipnější dějovou linií je ta s beranem, která je skutečně parádně šílená a má výbornou gradaci. Romantický příběh je zde celkem v pozadí a přiznám se, že mi bylo celkem jedno, jak dvojice dopadne. Zase jednou mi více seděla parta, i když tohle jsou zase jednou pořádní nýmandi. Už jen od pohledu. Nevím, jestli jim všem budete fandit, ale místy vás mohou pobavit. Škoda jen, že je to pouze místy. Docela příjemně překvapí cameo postava, kterou hraje Olivia Newton-John. V jejím věku jí to pořád sluší, navíc si ze sebe dokáže dělat legraci. A ještě jedna věc, kterou musím vyzdvihnout - to je rozhodně hudební doprovod. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/parmeni-krysy-z-temnot-mi-4-blazniva.html ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pro mne je nepředstavitelné, že bych se vyrazil ženit na odvrácenou stranu zeměkoule a nevěděl nic o rodině své nastávající. Zamilovanému Davidovi to však nečiní problém, takže na svatební párty australského parlamentu vyrazil i s trojicí kamarádů, kteří by byli divní i na zcela běžném obřadu homosexuálů. Rozhodně jsem se přitom neplácal nadšením do kolen, nekontrolovaně jsem nehýkal a ani jsem neslintal radostí, ale pořád se něco lehce bláznivého dělo, takže to byl celkem příjemně strávený čas. ()

Reklama

ariari 

všechny recenze uživatele

je tam všetko, čo tam má byť. Uff, Tak trápne situácie vykreslené výborným nápaditýmn spôsobom. Trocha pripomínalo funesovku, ale len nápadmi, Najviac prekvapil super výkonom Kevin Bishop ,ale aj celkovo nám štvorica dostatočne liezla na nervy, aby sa bolo na čom smiať. Určite viac potešil ako známe pařby v Las Vegas a podobné počiny. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Slabý pokus vydělat něco na konceptu The Hangover. Bohužel selhává skoro ve všem. Scénář odfláknutý a o ničem, herci nesympatičtí, místo tygra beran, místo Tysona jakýsi hippie dealer (vyřešení jeho zápletky bylo tak trapné, že si nejsem jistý jestli jsem nebyl šrot a nemám prostě okno) a celkově tenhle film nemá co nabídnout. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Film, který jste už několikrát viděli ještě předtím než si ho poprvé zapnete. Největší problém je v tom, že většina kvalitnějších scén se už prostě někde objevila (bohužel jsou VŠECHNY už v traileru) a vy tak jenom můžete posuzovat, zda tato varianta scény na jedno brdo byla lepší, nebo to v těch Prcičkách, Pařbě ve Vegas nebo v Horší než smrt, zvládli lépe. Zde je navíc patrný britský styl, který je většinou pomalejší a rozvleklejší, takže většina "šílených" scén trvá déle než by bylo "vtipno" a díky zbytečně nastavovaným dialogům tak trochu ztrácí na údernosti. Přesto mě film v rámci mezí bavil, díky kratší délce celkem ocejpal a herecký projev Xaviera Samuela mě začíná bavit. 60% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)

Reklama

Reklama