Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

fox171cz 

všechny recenze uživatele

Opravdu tento film vypadá jako by patřil do rodinky série "The Hangover". Ale přesto mi to nevadilo, že některé věci si lehce vypůjčili od kolegů z USA, protože mi připadalo že se dívám na zcela originální film. Srandy jsem si užil převážně v druhé části filmu, kde o ně není žádná nouze. Herecká čtyřka byla si myslím na můj vkus slušná a nijak mi jejich výstupy nevadili. Pokud tedy "Pařmeny" nesrovnáváme přímo s "The Hangover", protože rozpočtově budou ty filmy hodně odlišné, dočkáte se super zábavy. 75% ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Taková ta pohodová oddychovka. Má to hodně prvků z Vegas & Horší než smrt. Je tu pár scének, které mě vážně hodně pobavily. Jinak se to celé nese na pohodové vlně, která je místy dost předvídatelná. Přesto je to rozhodně v tomto žánru jeden z těch lepších filmů. Takový lepší průměr. Herci hrají skvěle, tím mám na mysli snad každého zúčastněného. Je výhoda že to není jen o rozlučce, ale i o celé svatbě. Možná jsem (díky nadupanému traileru) očekával trochu víc, ale i tak to byla skvělá jízda s povedenou bandou, drogama, hovnama, ovcí a sjetou Olivii Newton-John. Jak jsem psal, lepší průměr, tzn lepší 3*** → 70 % ()

Reklama

kenileja 

všechny recenze uživatele

Taková "klasická" komedie, podle takových těch předepsaných pravidel. Párkrát se zasmějete, protože provedou kraviny. Pak to bude chvilku jakoby vážné, do toho se připlete trochu lásky, trochu napětí a když to dobře smícháte s hrstkou pěkných a sympatických lidí, máte to. Škoda hloupé a nevýrazné role Rebel Wilson. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Ak sa dvaja pokúsia o to isté, nikdy to nebude to isté, natočiť deň po bujarej chlapskej rozlúčke so slobodou (náhoda), na ktorú má štvorica kámošov ( ej zas náhoda) ešte menej spomienok ako na deň svojho narodenia (wau ďalšia náhoda) a prebudia sa čudne doriadení s cudzím zvieratkom v izbe (to už asi nie je náhoda), nie je tak jednoduchá úloha ako to na prvý pohľad vyzerá. Vlčia svorka s Bradleyom Cooperom a Zachom Galifianakisom má totiž iné kvality ako nevýrazní holobriadkovia z tejto tráparne, oni totiž vedia hrať a rozosmiať... ()

Epco 

všechny recenze uživatele

Partička ožranov, outsiderov, smoliarov či iný druh spoločenských hovád býva často zdrojom zemitého či hrubozrnného humoru takého žiadaného na plátnach kín. Často ale nie vždy. Tento film je príkladom toho ako dokáže byť takáto partička nefunkčná, otravná a zbytočná. Nič tu nefunguje a nekoná sa ani útok na prvú signálnu, vtipy tu nie sú žiadne. Len pokusy o vtipy a tie vyšumia do trápneho zamyslenia sa prečo niekto toto natočil, a hlavne prečo to pozerám. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama