Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

kenileja 

všechny recenze uživatele

Taková "klasická" komedie, podle takových těch předepsaných pravidel. Párkrát se zasmějete, protože provedou kraviny. Pak to bude chvilku jakoby vážné, do toho se připlete trochu lásky, trochu napětí a když to dobře smícháte s hrstkou pěkných a sympatických lidí, máte to. Škoda hloupé a nevýrazné role Rebel Wilson. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Pěkně svižná a hodně vtipná komedie na téma loučení se svobodou a svatba. Některé fórky jsou řádně šílené a ujeté a to je přesně to pravé ořechové, co mě na filmu bavilo. Zapletení se s drogovým dealerem, namol ožralý svědek, náročný otec nevěsty, do toho všeho beran, co sežere obrovskou dávku kokainu, rozjedou zamotaný příběh plný prekérních komických situací, které svatbu komplikují. ()

Reklama

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

O něco lepší (možná proto, že dospělí) Přizdisráči... No ... Na tomhle filmu jsem našla tři pozitiva - relativně vtipnej trailer, Krise Marshalla a hezkou tvářičku Xaviera Samuela... Jinak je mi líto, ale fekální, sjetej humor a gtrapasy hlavních hrdinů ve mě hluboký dojem nezanechali a silně pochybuji, že jim někdy dám druhou šanci... Díky bohu, že jsem se na to nevydala do kina... ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Taková ta pohodová oddychovka. Má to hodně prvků z Vegas & Horší než smrt. Je tu pár scének, které mě vážně hodně pobavily. Jinak se to celé nese na pohodové vlně, která je místy dost předvídatelná. Přesto je to rozhodně v tomto žánru jeden z těch lepších filmů. Takový lepší průměr. Herci hrají skvěle, tím mám na mysli snad každého zúčastněného. Je výhoda že to není jen o rozlučce, ale i o celé svatbě. Možná jsem (díky nadupanému traileru) očekával trochu víc, ale i tak to byla skvělá jízda s povedenou bandou, drogama, hovnama, ovcí a sjetou Olivii Newton-John. Jak jsem psal, lepší průměr, tzn lepší 3*** → 70 % ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Britská verze všech těch možných uřvaných filmů o svatbě nejlepšího kámoše a pařbě na této pro ně ohavné party. Britové (a Australané) dokázali, že to jde i bez fekálií a trapnosti. Pařmeni mají sympatické obsazení, několik vtipných scén a rozhodně vám na konci nebude zle, tedy pokud se nezpijete jako tato čtyřka. Mimochodem a pak, že beran není sexy! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama