Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 2
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Videa (30)

Trailer 2

Recenze (261)

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si přál ručně kreslený bestiář, abych mohl poznat, kdo ze sousedů je vlkodlak nebo podobná potvora...Jenže mám tu smůlu, že se nejmenuji Grimm...Na německé bratry pohádkáře ale raději v této souvislosti zapomeňte, protože tento seriálový počin je úsměvná šestáková detektivka, která se přiživuje na konceptu nadpřirozena... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Věčná škoda, že tenhle seriál neběžel v televizi, když jsem byla 12-letý potěr, tehdy bych si u toho nejspíš nadšeně mastila frndu a neřešila bych, že bratři Grimmové v rakvích vzteky rotují jak v mixeru. Možná by se mi líbil sladký hlavní hrdina, možná by mě nekrkaly nejasnosti a nelogičnosti, možná by mi nevadily divné efekty, možná bych si nevšimla, že scénář jednotlivých dílů je čím dál stejný (s obměnou záporných postav), možná bych děj považovala za napínavý, zábavný, vtipný a originální. Jedno je jisté: vůbec mě průměrnost a lacinost "Grimma" netrápí, vždyť existuje spousta zajímavějších činností, než dřepět u bedny - třeba starému vyprat, pověsit, vvyžehlit a do komínku naskládat nasrávačky. 44% ()

Reklama

topr harley 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený scifi seriál, který se mi ze začátku docela líbí. Řekl bych, že v mnohém kopírují Supernatural, to by mi zase tak nevadilo, takových seriálů pro mě nebude nikdy dost. Jen mám trochu obavu, že se to postupem času vyvine v něco beztvarého a jednotvárného. Jednu nebo dvě série se to dá udržet ale jak dlouho asi může tvůrcům stačit kopírovat klasické pohádky, budou muset vymyslet něco dalšího, nějakou hlavní dějovou linii. Počítám, že se bude jednat o záchranu celého světa nebo něco podobného a to by mohl být kámen úrazu. Takže uvidíme. ()

Roby 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí poslední řady už můžu seriál s klidem ohodnotit za vcelku nadprůměrný s vážně originálním tématem, který až na pár jedinců byl i dobře zahraný. Na vkus dnešní doby je poměrně drsný a strašidelný, ale není to nic co by vás budilo ze spaní. Osobně za nejlepší považuji konec čtvrté řady a celou pátou sérii. 83% ()

Papekus 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem náhodně zapnul televizi a běžel tam grimm ... sice mě to nezaujalo, ale po pár dnech mi to nedalo a stáhl jsem si první díl. A od té doby koukám na jeden díl denně (vetšinou v mhd - lepší než koukat na některé spoluobčany :). Po každém díle si řeknu, že je to hrozná ptákovina, děj je naprosto předvídatelný, ale už se těším na další díl. ()

Galerie (3 314)

Zajímavosti (20)

  • Ve 12. epizodě 6. série si zahrál roli buldoček Henry herečky Bitsie Tulloch (Juliette Silverton). (Lenina666)
  • Ve 4. epizodě 3. série na počítači běží zprávy o pohřbu Erica Renarda v Rakousku. Na záběrech je ale viděna brána a před nádvoří Pražského hradu. V záběrech lze ještě vidět služební auto PČR Škoda. (Shakaar)
  • V seriálu se vyskytuje jeden velice důležitý klíč, který má mít k sobě údajně ještě několik dalších. Podle českého překladu jich však má být celkem sedm a jindy zase osm. (Geriel)

Reklama

Reklama