Reklama

Reklama

REVENANT Zmrtvýchvstání

  • USA The Revenant (více)
Trailer 2

Americký západ, Jižní Dakota, 1823. Místo a čas s hodně relativní hodnotou lidského života. Zkušený lovec a trapper Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) je se svým synem na výpravě s lovci kožešin. Uprostřed hlubokých lesů vzdorují nečekaným útokům indiánů a musí na své pouti překonávat nemilosrdnou, zatím nezmapovanou krajinu plnou nástrah. Glassovi se stává osudným střet s rozzuřenou samicí medvěda grizzlyho. Medvědí útok sice přežije, ale je těžce zraněný a lovecká výprava se musí rozdělit. Zatímco většina lovců pokračuje v cestě, s Glassem a jeho synem zůstanou jen dva muži, John Fitzgerald (Tom Hardy) a Jim Bridger (Will Poulter). Ti více méně jen čekají, až zemře, aby jej pak pohřbili a mohli pokračovat v cestě. Ale zraněný lovec stále neumírá, a tak se Fitzgerald rozhodne čekání na nevyhnutelné zkrátit. Při pokusu o nedobrovolnou eutanázii ho však přistihne Glassův syn, kterého Fitzgerald zabije. Ještě živého Glasse pak zahrabe v hrobě a spolu s Bridgerem zmizí. Jenže Hugh má hodně tuhý kořínek. V naprosto zuboženém stavu vyleze z vlastního hrobu, zoufale se potácí čarokrásnou, ale zcela lhostejnou krajinou. Při životě jej drží především nenávist a touha po odplatě. Musí překonat brutální zimu a hlad, divoké řeky, bojovné indiánské kmeny a dokonat svou pomstu. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Hartigan

Hartigan (hodnocení, recenze)

Ten medvěd je hodně povedený, ani mi nepřišel moc digitální, jak třeba vlci z Twilightu.Nejvíc se mi ale stejně líbil ten střet s indiány hnedka na začátku...Nechtělo by se mi čekat ještě 3 týdny.:))

Bucky Kid

Bucky Kid (hodnocení, recenze)

Co je tam po té 20.minutě? Ten útok medvěda je dost realistic, zajímalo by mě jak tohleto točili. Jako dělané v 3dmaxu to rozhodně nevypadá, každopádně klobouk dolů.

na příspěvěk reagoval FanKalEl

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Rob Roy

Co vím, tak hodnotící publicisté to viděli z DVDscreeneru. Přeptám se ale, jestli byla novinářská, i když mi to nepřijde moc pravděpodobné. REVENANT ji má plánovanou na začátek ledna, podobně Hateful Eight. 

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Nejspíš si to nepřeje distributor, nebo si POMO odemyká jenom to, co chce, viz jeho hodnocení Joy, která má premiéru v ČR ve stejný den jako uzamknutlé Hateful Eight. 

na příspěvěk reagoval TheDon, Rob Roy

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Napsal jsem znovu do bugzu na CSFD, protože tuhle pózu prostě nechápu. Na IMDb hodnocení dávno povoleno a je jich tam více jak 8000. Jinak zatím 8,6 mimochodem.

na příspěvěk reagoval Bluntman

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

TheDon

Já se na to taky netřepu, ale jsem zvědavej. Mám to dobrý zrovna vyšli dvdscr na filmy, na který jsem se do kina ani nechystal, takže pro mě ideální situace.

vlcince

vlcince (hodnocení, recenze)

9/10 Tak tento film ma veľmi bavil, hlavne ta práca s kamerou bola úžasná. Toto je "must see" záležitosť v kine.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Waca trollí vánoce a já jdu taky vytrolit, to porno se jen tak samo od sebe nezhlédne :) ho ho ho 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

to nejsi jediný, tenhle film se tváří jako chlapská syrová záležitost, osm hrozných je osm lidí co sedí v chalupě a stěžují si na zimu, tak víš jak :-\ 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

TheDon

Mne se to strasne libilo, Hardy byl peknej zmrd :DDD jen jsem si prakrat rikal, tvl tak to uz by asi musel umrit :DDD Jako vylejzat z vody a zase do skaka, mit takova zraneni.

Butch

Butch (hodnocení, recenze)

Drsné a chladné v drsných a chladných podmínkách... Všechna čest všem, co se na tom podíleli... Oscar pro Lea 99% jasnej. Ale dlouhé a únavné a ani jedna pořádná scéna. :-( 60%

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Nevím, každej to má asi jinak. Já sem se u toho zase tolik nenudil. Bavilo mě to hafo. A kdyby už jen kvůli těm pár scénám, který ti otevřou hubu dokořán, tak to stojí za to vidět. Ne?

Neuge

Neuge (hodnocení, recenze)

A proto se už dlouhá léta místo na Chuaróóna nebo Inárititutua těším na Lubezkiho.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

TheDon: (mozne spoilery) to rozhodne...vyprava je skvela tak isto kamera a zabery... tiez je to spravne surove... problem je, ze toho skveleho je tam tak do hodinky...zvysnu hodinu a pol je to celkom nuda...

na příspěvěk reagoval TheDon

Související novinky

Cyberpunk 2077 se dočká hrané adaptace

Cyberpunk 2077 se dočká hrané adaptace

05.10.2023

Skvělé zprávy pro fanoušky kyberpunku či sci-fi žánru obecně. Hra Cyberpunk 2077 se totiž oficiálně dočká hrané adaptace. Po úspěšném anime seriálu Cyberpunk: Edgerunners se tak bude jednat o další… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Twisteru?

Jak to vypadá s pokračováním Twisteru?

22.12.2022

Když na jaře roku 1996 dorazil do kin blockbuster režiséra Jana de Bonta s názvem Twister, jeho vír zábavy doslova zbořil kina. Snímek s velmi štědrým rozpočtem 92 milionů dolarů díky svému poutavému… (více)

Nový Predátor má název, už se natáčí

Nový Predátor má název, už se natáčí

28.07.2021

Loni na podzim přišlo oznámení, že se slavná značka Predátor dočká dalšího zářezu. K režii nového filmu nastoupil Dan Trachtenberg (Ulice Cloverfield 10), mimo to jsme ale nedostali žádné nápovědy k… (více)

Hvězda Tenet v dalším špionážním thrilleru

Hvězda Tenet v dalším špionážním thrilleru

30.08.2020

Herečka Elizabeth Debicki (Tenet, Krycí jméno U.N.C.L.E.) se upsala hlavní roli v nové špionážní minisérii ze druhé světové války Code Name Helene. Na produkci seriálu se bude podílet studio… (více)

Reklama

Reklama