Reklama

Reklama

Ninjago

(seriál)
  • Kanada LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (více)
Dánsko / Singapur / Kanada / USA, (2011–2022), 57 h 26 min (Minutáž: 11–23 min)

Série(16) / Epizody(212)

Kai, Jay, Cole a Zane musí ovládnout moc svých elementů a zbraně Spinjitzu, aby ochránili zemi Ninjago, která má také podsvětí. (Netflix)

Recenze (34)

easer07 

všechny recenze uživatele

Když jsem ze začátku viděl tu paseku nesmyslných LEGO filmů a všech různých seriálů, radši jsem zůstal u LEGO hraček, těch aut a stíhaček, letadel a jiných. Ale pak přišlo něco, jako NINJAGO a vše se změnilo. Každou sobotu a neděli jsem do pohodlného křesla zasedával a díval jsem se na ono NINJAGO. Sensei Wu vztyčil svoji nesmrtelnou hůl, napil se čaje a mohlo začít to pravé dobrodružství, alespoň z mého pohledu. Dokoukal jsem všechny díly. Začal jsem sbírat i hračky mých oblíbených Ninjů. Dokoukal jsem další sérii a vždy si rád pustím na YouTubu NINJAGO. Nikdy nezapomenu na Lorda Garmadona a další paseku mých oblíbených postav. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

10 rokov seriálového Lega je celkom dosť a seriál si získal mnoho mladých divákov, o čom svedči aj to, že tvorcovia s tým idú ďalej na trh. Mne sa to len zdalo ako reklama na Lego a aj napriek tomu, že dejovo sa to postupne zlepšovalo, stále je to zamerané hlavne na detské publikum. Takže dospelák musí byť veľký fanúšik Lego postavičiek, aby sa toto stalo jeho obľúbeným seriálom. Pre mňa je to len taká priemerná ninja namotávka. 50 % ()

Reklama

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Náhodou se mi poadřilo shlednout 2 díly a na základě nich jsem se musel podívat na další 2, abych se ujistil. Co k tomu říci? Chvilkami to vypadá Strážci vesmíru v podání Lega. Trapně. Občas se naskytne nějaký potenciál nanějaký pěkný vtipk, který je však náhle zabit něčím naprosto nevhodným. Jak mohlo Lego propůjčit svou značku pro něco tak strašného? ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

1. série: kolem 75% - No, tohle se mi dost líbilo. Jedna z nejlepších seasons pro děcka a je to zábavné. Postavy jsou překvapivě dobré, ostatní plusy i mínusy jsou už ale přehlédnutelné. Animace je skvělá.___ Série 2-3: kolem 65 - 70% - hodně dílů je dementních a už to není tak dobré, každopádně nějaké díly zůstávají vynikající, a vše je prostě tak nějak v pohodě. Postavy z nějakého důvodu slabší než předtím. (kvalitativně né fyzicky!).___Zbytek, kolem 40% - ztratilo to kouzlo, ztratilo to všechno, díky čemuž jsem to měl rád. První tři série dobré. Tohle je prostě nuda. První série měly něco čím byly jedinečné oproti ostatním dětským animákům, teď je z toho klasický "mainstream" animák s dementním humorem a šílenou akcí. Peníze jsou prostě přednější než fanoušci. Škoda. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Pouštím synovi v LEGO TV, kde je to v Blu Ray kvalitě, takže se na to celkem dobře dívá, alespoň pro mne jako pozadí. Syn to má rád a určitě lepší jak nějaké dnešní pohádky typu Spongebob a spol. Děj bych řekl, že na komerční seriál je OK. Žádný zázrak to není, ale je to pro děti .... a v dobré kvalitě :) ()

Galerie (488)

Zajímavosti (88)

  • Ve chvíli, kdy palivo dohoří skoro až k cisterně, si lze všimnout, že má Kai vlasy špatným směrem. (Cardo)
  • Ve scéně, kdy Lloyd bojuje na střeše s Panem E., při pohledu na lana, po kterých ninjové šplhali nahoru, je vidět i Colea, ale ten už byl zajat Syny Garmadona. Dále je Cole vidět i v některých záběrech na střeše. (Cardo)

Reklama

Reklama