Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější světová show znovu u nás! Originální a největší show zaměřená na hledání talentů, původní Got Talent, slaví úspěchy ve všech zemích - a nyní mohou diváci sledovat vysílání třetí série ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT na obrazovkách Prima family! Šanci zvítězit mají úplně všichni - soutěžit mohou tanečníci, zpěváci, akrobaté, žongléři, kouzelníci, kaskadéři, ale i komedianti, recitátoři, imitátoři, a to jak děti, teenageři, dospělí, tak i důchodci. Na všechny je jenom jeden metr - rozhoduje pouze kvalita předvedeného talentu a získání sympatií porotců a publika. Cesta k úspěchu však není jednoduchá. Vede přes castingy a semifinálová kola s SMS hlasováním, ve kterých má každý soutěžící jen jednu šanci předvést svůj výkon. Hodnotit je bude opět hvězdná porota ve známém složení: česká pěvecká stálice Lucie Bílá, zkušený producent a manažer hvězd Jaro Slávik a oblíbený český herec, dabér a bavič Martin Dejdar. Jednotlivými koly budou provázet již osvědčení a oblíbení moderátoři Jakub Prachař a Martin "Pyco" Rausch.
V česko-slovenské verzi formátu, který budou společně vysílat Prima family a TV JOJ, čeká na vítěze pohádková výhra 100 000 eur a cesta kolem světa. I letos ale máme pro diváky připraveno několik překvapení, která show ještě více zatraktivní. Můžete se tedy těšit na souboj nejlepších talentů, z nichž na konci vyjde vítězně jeden jediný, ten ze všech nejlepší a nejzajímavější. Sledujte proto úžasné, odvážné i zábavné výkony další řady talentů každou neděli večer na Prima family! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

kajas 

všechny recenze uživatele

Neměla bych problém hodnotit ještě lépe, pořad jako takový se mi velice líbí, moderátoři i porota jsou rok od roku zábavnější, ALE. Proč proboha pustili do dalších kol toho psychopata Pátroviče, když mu posléze v podstatě řekli, že je blázen? Takových škraloupů měla v letošním ročníku porota více, přesto jsem ale hledání talentů sledovala se zaujetím a myslím si, že kdyby "týpek, co maluje světlem" (můj favorit na vítěze) neřekl ve finále osudové ne, jistě by vyhrál. Škoda. ()

miawallacova 

všechny recenze uživatele

První TV pořad tohoto typu byl koukatelný. vše bylo pro Českého diváka nové, všude blýskavé flitry, obyčejní lidi co si plnily své dětské sny a hlavně cool moderátoři. První takovou show jsem sledovala především kvůli Langerové. Teď už je to nudná podívaná plná trapných momentů, ubohých lidí a teatrálních porotců. ()

Reklama

walkingdead odpad!

všechny recenze uživatele

Dal jsem tomu šanci a zase se na jeden díl podíval. A nuda, nuda, nuda. Ein Kessel Buntess Revival. Od jasného přesvědčení dát odpad mě odradila jen jedna povedená zábavná vsuvka dvojice Prachař-Pyco. Porota bídná, Bílá je přehnaně hysterická a přecitlivělá, Dejdar neví, která bije a většinou čeká s hodnocením až na to, co řekne profesionální vševěd, světák a expert na všechno Jaro Slávik (který jediný ale má v té porotě aspoň co dělat). ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Ak má byť koncový výstup tohto programu Pavlusík, tak neviem či to nebol stratený čas. Réžia je síce bombastická, len tak trochu tendenčná a je dopredu jasné že vyhrá posledne vystupujúci účinkujúci.Manipulácia s verejnou mienkou je očividná. Tak neviem či sa dá poslať Pavlusík do LAS VEGAS. Skôr si myslím , že nie. Prosím pošlite tam ako náhradu aj keď nevyhrali Alexa Dowisa a nech mu k tomu spieva Katka Landlová ... ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Opět jsem zhlédl většinu epizod, proto pod 3* jít nemohu, něco mě na této show stále baví. Ale i tak už vidím více negativ než pozitiv, takže uvidíme zda půjdu do potencionální čtvrté řady. Vlastně jsem ochotný vstoupit do téže řeky počtvrté, pokud do ní nevstoupí počtvrté pan Slavík a paní Bílá, ti mě serou čím dál tím víc. A také nesmím zapomenout na produkci, jejichž snaha nalézt příběh a ždímat slzy je neskutečně trapná a silně iritující. 45% P.S.. Nechci ale jenom kritizovat, proto pochválím pár soutěžících, velmi mě zaujalo ukrajinské stínové divadlo Teulis nebo třeba karetní kouzelník Miloš Malý. I pan Dowis přišel s něčím, co jsem nikdy neviděl a hlavně s něčím, co si zaslouží obdiv, proto bych vítězství přál více mu než panu Pavlusíkovi, výhra zpěváku mi nedělá radost, je to z důvodu, že mají svou Superstar i když je pravda, že operní zpěvák by v této teenagerovské soutěží těžko vyhrál, operní zpěv je přece jenom operní zpěv. :-) ()

Zajímavosti (1)

  • Vítězem třetí řady se stal operní pěvec Jozef Pavlusík. (SONY_)

Reklama

Reklama