Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

Beagle odpad!

všechny recenze uživatele

Americkému originálu jsem dala 4, ale když dva dělají totéž, není to totéž. Pryč s Marešem, vyměnit porotu a pak se můžeme bavit dál. Leda že by divák taky seděl k obrazovce zády, možná i to by dost pomohlo.__Málokdy mě něco tak rozčílí už podle ukázek, ale Hlasu se to povedlo - a sice przněním písničky Set Fire to the Rain od Adele jakýmsi člověkem za souhlasného pokyvování všech 4 porotců. Fuj. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečných, impertinentních a zcela marných pokusů komerčních televizí uplést z hovna bič. Pěvecká soutěž po milionixté, tentokrát se zvláště nesympatickou porotou - začneme dámou: Dara Rollins by se měla dát na Islám a povinně si tu ošklivou hubu balit do utěrky (její projev mi taktéž není kdovíjak sympatický), exhumace Michala Davida po výhře hokejistů v Naganu je pro hudbu nejtragičtějším okamžikem 21. století, Rytmusovo rapové žvatlání jde totálně mimo mě, kdesi čtené interview mě k tomuto arogantnímu nabobovi naladilo nepřátelsky (ale v porotě se umí chovat na úrovni), Vojtek je mi celkem u prdele. Sledovat tuhle čtyřku "umělců", jak se vrtí a vytlemují v křeslech je přínosné zhruba jako pobyt v zaprděné tramvaji, obohacené odérem tuctu bezdomovců, akusticky vyšperkované rodinkou morgošů při cestě z alternativního nákupu. Abych nezapomněla: z Mareše se stává moderátorský opruz number 00, je otravnější než hustě koncentrovaný metan. Ohledně "hlasů Československa"... nejsem expert, nikdo z těch pěti zaslechnutých mi nezježil hrůzou chlupy v nose a nezkušený kluk z Kurviné mi přišel vyloženě dobrý. Takže zatím hvězdička a někdy v pozdější fázi hry risknu druhé podívání, kam se tahle banality show posune a jestli nějakým zázrakem nezaslouží přisypat další star. Ubírat asi nebudu, zas takový děs to není. 28% ()

Reklama

argenson

všechny recenze uživatele

Zahlédl jsem začátek, kde Míša David, Darinka, Pepa Vojtek a Rytmus křepčili spolu na jednom pódiu s anglickou písní. Mezitím jsem četl článek o tom, jak končí (ve většině případů už skončily) všechny ty tvářičky ze starších soutěží a starších ročníků. Takže zůstávám v klidu, projekty tohodle typu naštěstí neurčují ani vkus národa ani směřování populární hudby. Ale než tohle, to teda, přátelé, zlatý Televarieté i s populárními umělci z endéer. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Hodně špatná soutěž, kterou, zvlášť kvůli výběru porotců nemůže brát nikdo vážně. Dara má jeden jediný "hit" který nazpívala jako malá holka a nyní akorát tak plní bulváry tím s kým chodí a nebo, že někoho přejela. Rytmus je prostě řízek, který se prosadil, ale čím, to nevim, protože ehm, Zlatokopky vyjebané??? Michal David je muzikant už dávno patřící do šrotu, který si svou slávu odbyl už v 80 letech a tam by dle mého měl taky zůstat. No a Josef Vojtek, ten to s Kabátama aspoň někam dotáh (haha), ikdyž už dávno poznal, že do světa se nepodívá a že už by se taky neměl tak moc cpát dopředu. Opravdu, už jenom ten Landa (ano ano, ten co ve vidlácích udržuje národní hrdost již od roku 1988) tam chybí. Soutěžící jsou dost nevyrovnaný. Ten kdo zpívat umí už je většinou známý (Markéta Poulíčková) a spoustu těch ksichtů si pamatuju už z první nebo druhý řady Superstar (Nikoleta Spalasová) a nechápu, že jim jedna soutěž nestačí a ti co zpívat neumí, těch je mi líto. Netuším, proč tam ti soutěžící jdou, když všechny ostatní soutěže mluví za své. Jediný kdo je známý a nemusí se za své vystoupení stydět (třeba zpívat na besídce v Zapadlý Lhotě) je akorát Aneta Langerová. Je úplně jedno v jakém hávu soutěž bude, ať si mají křesílka klidně na pérku, vystřelujíc jejich zadnice na stupnici od 50 centimetrů do deseti metrů podle líbivosti, všechno to vyšumí a po nikom ani pes neštěkne. Možná tenhle komentář vyzněl ošklivě a nepřejícně a uraženě, ale pokud je zpěvák takový jaký má být, svojí cestičku si najde a sem si vlastně skoro naprosto jistá, že přes Hlas Československa nevede. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Jupí,zase nás několik týdnů bude týden co týden v televizi votravovat další Novácká super pěvecká mrdka,která opět udělá na rok pozdvižení ve skupinkách uječených puberťaček,které si s neutuchajícím nadšením budou den co den pouštet své nové objevy na youtube,se vší vervou a nedočkavostí čekat na další a další výtisk Bravíčka s plakáty svých nových hvězdiček (jejíchž alba se budou za 2 roky dávat k 5tikilovému Arielu zdarma) a nevynechaj jedinej díleček,kde budou moci sledovat konečně zaměstnanou slovenskou dziginu,která dělá ´´ozdobičku´´ ó mocnému Leoškoj a svoje hvězdné slinty zde upíchne Dara ,,bacha dědo,jedu´´ Rollins a nejpodělanější zrádce všech podělaných zrádců,chlapík jenž má písto klacku zlatej prut a sere půl kilový diamanty, Patrik ,,čo tě jebe ty pičo´´ Vrbovský aka Zlatokop Obecný,Vyjebaný.Má cenu to vůbec rozebírat? 0% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)

Reklama

Reklama