Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Účinkující 5/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Show 4/10/// +porota mi určitě nevadila, Mareš s Tinou měli naštěstí aspoň ze začátku málo prostoru, na pravidla soutěže jsem byl zvědaví, není tu žádná hvězdná pěchota -okoukaná Tina a ještě okoukanější Mareš, hodně jsem doufal v to, že po výběru soutěžících budou bojovat všichni mezi sebou, přitom spolu soupeřili jen ti u daného kouče, takže měl každý kouč svých 14,7,5,4,3,2,1 soutěžícího, takže se nedozvíme, který kouč vybral nejlépe/// Oproti Superstar je to jiné, možná i lepší, ale v konečném hodnocení méně zajímavé, skoro až nezajímavé v současné době. OK, těm co bylo v době první Superstar 5 let a teď jim je ...náct, tak pro ně to zajímavé bude. Jednak na podobných soutěžích už dlouho vyrůstají (vlastně od malička) a taky je to pro ně zajímavé. Pro dospělého diváka, který má nakoukáno je to velkou ztrátou času. Snad jen dodám že na začátku jsem si vyhlédl jednu favoritku a ta skončila druhá, takže asi nemám tak špatný sluch./// Celkem 41%/// ()

jhrasko

všechny recenze uživatele

Formát mi nevadí, v podstate súhlasím s Djkomom. Je ale možné, že niekto z moderátorov označí v hudobnom programe chalanov z Kings of Leon za "neznámu" americkú skupinu a Jamesa Harrisona, Brita, nazve menej známym "americkým" spevákom ? Vadí mi podobný amatérizmus ! Wikipedia, Nelly Furtado - You give me something - Sex on fire ?! ()

Reklama

Laxik

všechny recenze uživatele

Proč jen hlas Česka a Slovenska (nebo, chtějí-li nostalgičtí Nováci Československa) konečně nezařve: "Tak už DOST!" Jen bych ještě dodal, že jsem už dlouho neviděl pohromadě tolik mizerných zpěváků, kteří ale mají zkušenosti (vlastní kapely, vlastní show atd.). Naposledy když jsem omylem přepnul na udílení cen MTV. Tahle soutěž se sice jmenuje Hlas, ale mezi tou plejádou všech těch superstar se ani jeden hlas neobjevil. ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem z letošní série dva necelé díly a více v tom nehodlám pokračovat. Úlisného Michala Davida, očima zřetelně počítajícího peníze, které z účastníků vyrazí, nemá cenu blíže komentovat. "Lesbický pár" Rollins - Jandová, co říct ? O Darině jsem valné mínění neměla, o rokkerce Jandové ano, ale už mě přešlo. Nevěřím, že budou pracovat ve prospěch svého týmu. Zvětralý a opotřebovaný Vojtek aspoň tolik netlačí na pilu, v tom vidím plus. Trochu podobný je slovenský rapper s hezkou tváří, u toho můžu předpokládat, že děvčatům poskytne aspoň nějaký "zážitek" a zkušenost pro budoucí sexuální život. Soutěžících je mi líto, protože většinou mají talent. Vlčáci, kteří z nich vyrazí všechno a pak je nemilosrdně odkopnou, si už brousí zuby. ()

Hennes odpad!

všechny recenze uživatele

Já nedávám moc rád "odpad", vždy se snažím dát alespoň jednu hvězdu za snahu, jeden dobrý vtip, popřípadě hezkou holku. V tomto případě jdu ale až na dno. Proč nás s něčím takovým stále někdo otravuje. Populární hudba si stejně půjde svým směrem, bez ohledu na to co se tady děje. Čtyři celebrity, které jsou sice mediálně známé, jsou ale opravdu "ti", kteří mají rozhodnout o umění či neumění ? Michal David zblbnul mladé před třiceti roky, dnešní mládež je jinde. Pepa Vojtek je roker a jde si svým směrem, mnoho mladých mu svým zjevem a stylem nemůže nic říct. Rolincová nazpívala jedny "zvonky" a co od té doby ? Ten poslední exot je úplně bez komentáře. Ten má opravdu možná jen rytmus, ale rytmus není hudba. Do toho poblázněné publikum, když někdo zmáčkne svůj "čudl" a všichni hltají proč je chtějí do týmu. Pro pána krále o čem to je, vždyť je to pořád to stejné dokola. Vlastně pardon, dokola se točí teprve až teď, ten kdo chce mít ksicht přes celou obrazovku. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)

Reklama

Reklama