Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

salahadin

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen upoutávku a už se mi chtělo zvracet...... nebudu hodnotit, nicméně "kvalitu" tohoto dotočného škopku si dovedu živě představit. Ale protože nejsem masochisticky laděný klient blíže nejmenovaných salonů, nevím, proč bych si měl něco takového vůbec představovat.... PS: Mareš ještě žije??? ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Zatím se mi to líbí víc jak SS. Nejsou tu žádné trapasy, videa o lidech taky nezabírají tolik času, porota musí říct jo, nebo ne a nemůže se tak dobře vyhejbat hodnocení. A hlavně tu není žádný první casting s tragédama. Jen mi přijde trošku kruté, že je teď budou muset porotci pěkně prořezat po tom, co jim všem slíbili, že z nich udělají hvězdy... ale to je chybou poroty. ()

Reklama

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Jen tak čistě ze zajímavosti a nechuti přemýšlet o vhodnější a zajímavější alternativě na těch pár minut jsem si to pustil k večeři, jen než ji dojím. Chytil jsem akorát ultradojemný a slzydolující (u mě to však skoro byly spíše slzy smíchu) příběh chlapce, zpívající svému mrtvému otci. Čekal bych, že to fláknou až na konec jako dramatické zakončení. Smát se cizímu neštěstí je asi morálně trestuhodné, ale v pořadu TV Nova je to jaksi omluvitelné. Protože to nikdy nepůsobí jinak, než jen zábavně a směšně. Když došlo na porotu, naštěstí jsem měl večeři již v sobě a s obrovskou radostí jsem to znechuceně vypnul s tím, že už nikdy. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Účinkující 5/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Show 4/10/// +porota mi určitě nevadila, Mareš s Tinou měli naštěstí aspoň ze začátku málo prostoru, na pravidla soutěže jsem byl zvědaví, není tu žádná hvězdná pěchota -okoukaná Tina a ještě okoukanější Mareš, hodně jsem doufal v to, že po výběru soutěžících budou bojovat všichni mezi sebou, přitom spolu soupeřili jen ti u daného kouče, takže měl každý kouč svých 14,7,5,4,3,2,1 soutěžícího, takže se nedozvíme, který kouč vybral nejlépe/// Oproti Superstar je to jiné, možná i lepší, ale v konečném hodnocení méně zajímavé, skoro až nezajímavé v současné době. OK, těm co bylo v době první Superstar 5 let a teď jim je ...náct, tak pro ně to zajímavé bude. Jednak na podobných soutěžích už dlouho vyrůstají (vlastně od malička) a taky je to pro ně zajímavé. Pro dospělého diváka, který má nakoukáno je to velkou ztrátou času. Snad jen dodám že na začátku jsem si vyhlédl jednu favoritku a ta skončila druhá, takže asi nemám tak špatný sluch./// Celkem 41%/// ()

jhrasko

všechny recenze uživatele

Formát mi nevadí, v podstate súhlasím s Djkomom. Je ale možné, že niekto z moderátorov označí v hudobnom programe chalanov z Kings of Leon za "neznámu" americkú skupinu a Jamesa Harrisona, Brita, nazve menej známym "americkým" spevákom ? Vadí mi podobný amatérizmus ! Wikipedia, Nelly Furtado - You give me something - Sex on fire ?! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)

Reklama

Reklama