Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

hladass 

všechny recenze uživatele

Takže co říct k tomuto Vřískotu po Česku? Pokud si dobře pamatuji první Kučerův film Čepel smrti, tak od té doby se prakticky nezměnilo, řekl bych, že se samotný tvůrce nic nového nenaučil... Samozřejmě, scénář je kopírka Vřískotu a jiných povřískotovských slasherů, samozřejmě silně nelogický, v mnoha pasážích nechtěně komický, ale to vem čert, herci klasicky nic moc (pro většinu to snad bylo první seznámení s kamerou, samozřejmě vyjímaje z toho Máchovou, Morávkovou a Mejzlíka), za celý film ani jedna bradavka, což u slasheru považuji za zásadní nedostatek, ale na druhou stranu mrtvých bylo tak akorát a hudba se stejně jako v Čepeli smrti povedla... Musím říct, že jsem viděl mnohem horší kousky, takže dám stejně jako v případě Čepele smrti dva body, ale vzhledem k obsazení, zdejší nízké hodnocení docela chápu... ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovská píčovina a sračka v jednom.Když už nějakej nýmand u nás chce mermomocí natočit film podobnýho žánru,první co musí udělat,je perfektní výběr herců.Protože pak to vypadá,že do Ordinace v růžovce někdo vpašoval blbce s nožem v ruce..Kravský dialogy,příšerný rvačky.Hraje dramatická hudba(taky děsná),a ženská s chlapem se tam různě strkaj,tahaj a povalujou jak dvě teploušský děti..A nejvíc mě dostalo to hovado s mopem na hlavě.Dost velkej idiot.Trochu mi připomínal průměrně blbýho uživatele Čsfd.Děs a běs.0%. ()

Reklama

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale ve chvíli kdy tvůrci chtěli za film v kině stejné peníze jako za normální kinofilm, posunuli se tím mezi profesionály a jejich "veledílo" si nezaslouží žádné slitování. Totálně debilní napodobenina amerických vzorů, která ovšem nabízí jen legrační kupení ohraných klišé. Vraždy jsou naprosto ubohé a na jedno brdo, žádná brutalita, žádný originální nápad, motivace postav nesmyslná, postsynchrony strašné, postavy často zbytečné (Miro Šmajda - kurva proč tam je?), logika naprosto dementní (opravdu se dá jen tak přijít na policejní stanici?, opravdu se dá zjistit kdo volá za 10 vteřin?) a dějové linky nedořešené (kdo je tu tedy stalker a kdo schizofrenik?). A to už vůbec nemluvím o tom, že nejenom že má zabiják naprosto nesmyslně rybářský obleček, ale i legračně chodí a na konci je jasně poznat, že týpek co dubloval vraha a herec, který se na konci v kostýmu odmaskuje jako vrah, mají naprosto jinou výšku i postavu. A tak by se dalo pokračovat. Proč si Kučerové nenechali poradit od nějakého profi scenáristy, je mi záhadou. Říká se že: Poprvé je to náhoda, podruhé blbost a potřetí úmysl. Zatím má diváky Kučera za blbce. Až natočí třetí film, bude jasné, že divákům usiluje o život. PS: Nemůžu si pomoct, ale celou dobu mi Miro Šmajda připomínal Billyho Draga. ()

Gar-mogoth

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen posledních 15 minut, tak nebudu hodnotit a jen napíšu své dojmy(včetně spoilerů, protože tím stejně nikomu neuškodím). 1. Divný zvuk, hudba a hlasy. Všichni herci mi přišli jako nadabovaní a to ještě k tomu špatně. 2. Podivná kamera. 3. Opravdu trapné "bojové scény", ještě k tomu s nesesynchronizovaným zvukem. 4. Herci snad ani nehrají. 5. Mejzlík je skvělý záporák a roli si snad i užíval. 6. Vrah má snad nejlepší motivaci v historii žánru. "Tvoje matka zabila mé dítě. Byla se mnou těhotná a šla na potrat. Tak jsem ji potrestal." 7. Co měla znamenat ta písnička na závěr? K filmu se ani trochu nehodí. 8. Film je tak špatný, až je vtipný. Deset minut z patnácti jsem se smál. 9. Za těch patnáct minut bych dal filmu jednu hvězdičku. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Určitě to vyznělo líp než Čepel smrti, ale i tak děs a zmar. Postavy šílené "Džambulka" darmo mluvit. Dějově to bylo jasný kdo je kdo, na výběr byli pouze dva stačilo se podívat na nohy a chůzi vraha a hned bylo jasný , že to musí být někdo starší. Starý polda byl slizký až hrůza. Dočkam se zas někdy kvalitního českýho hororu? ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Miro Šmajda se v celém filmu neobjevuje po boku žádných jiných herců než Petra Machaly - pouze v jediné scéně (jediná scéna Petra Machaly) a muže v zelené pláštěnce. (CROWee)
  • Film, na který se Karin (Irena Máchová) ve druhé scéně dívá, je další Kučerův horor Čepel smrti (2009). (jakear)
  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)

Reklama

Reklama