Reklama

Reklama

Battle at Big Rock

Celý film

Obsahy(1)

Rodinný výlet do přírody se pro pětičlennou rodinu změní v zoufalý boj o přežití. Jejich karavan se totiž ocitl přímo v místě, kde dojde k souboji dinosaurů a pláč nejmenšího z dětí přiláká nechtěnou pozornost. (SOLOM.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (44)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Po událostech druhého Jurského světa jsem celkem zvědavý, jakým směrem se tvůrci vydají, a jednou z možných cest je právě tento kraťas. Jakým způsobem se vyrovná lidská populace s naprosto běžným a každodenním výskytem tvorů, kteří vymřeli před 65 miliony let? Tato "jurská jednohubka" nabízí vcelku slušnou akci, minimum děje a zajímavě pojaté titulky. Celé to však hodně sráží otravné herecké výkony. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

4/10. Byl jsem zvědav, ale tohle bylo příšerný klišé. Triky jsou na kraťas fakt parádní, ale jinak vůbec nechápu, co je na tom atmosférického, zajímavého či unikátního. Jen se tu opakují záběry z minulých dílů, stále se ignoruje logika (to, že se dino objeví na scéně a přitom nevydá ani špetku zvuku je tragédie), rodinka průměrná (to jejich komentování situace je čistý facepalm) a samotné finále doslova komický. Bída. Nejzajímavější na tom všem jsou závěrečné titulky, ale o trojku se fakt začínám solidně bát... ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Je to fajn rozšíření událostí z konce Zániku říše. Kraťas se mi celkem líbil, dospělý herci fajn, děti otravný i na ploše osmi minut. Trikově to nebylo špatné a muselo to stát dost peněz. Dost se mi nelíbil konec, protože je takový WTF. Potitulkové scény jsou super, a pokud tímto směrem půjde trojka, tak jsem zvědavý. 7/10 ()

yeniczek 

všechny recenze uživatele

Ten feeling prvních dvou dílů PARKŮ je až neskutečný a doufám, že se třetí díl SVĚTA ponese v podobném duchu. Trochu cheesy, trochu over the top, ale takovým tím správným způsobem. Konečně to, kam celá série směřuje už od roku 1997 :) 8/10 ILM válí i na poli krátkometrážních filmů a upravené známé záběry z youtube v titulcích jsou jen třešnička na dortu. ()

Dallon 

všechny recenze uživatele

Naprostá bomba, mám pocit, že takhle napínavá nebyla v celém Jurském světě 2 ani jedna scéna. Pokud se třetí film bude držet toho, že dinosauři jsou stále divoká zvířata, bude to super. Akorát mi přijde smutný že mi tenhle kratas přišel lepší než Zánik říše : ). Tohle byl totiž skvělej návrat ke kořenům. Napětí od začátku do konce. A závěrečné titulky.... skvělé. 8/10 ()

Zajímavosti (1)

  • Snímek obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama