Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelná nekorektní televizní fraška, plná klišovitých, ale setsakra vtipných a zábavných momentů. Této směti politických, filmových i hudebních narážek již může konkurovat pouze South Park. Mluvící medvěd, který zcela bez jakýchkoli problémů patří do nesourodě sourodé rodinky multikulturně založených rangerů, vůdce parku, jehož nejlepším přítelem je upřímnost v momentech, kdy by člověk radši neznal jeho osobité názory, nezávislý černoch s vlastními ideami o životě, hlavně o tom sexuálním, nová rangerka s hanebnou i úspěšnou minulostí, věčně životem klamaná lesbička/mužatka a hlavně Steve. Ten je jen jeden a na jeho stupidní snaze jít si za svými nemožnými sny stojí má obliba k této kreslené ptákovině. Popravdě díky bohu, že seriál má jen 3. série, jinak bych se musel začít hrabat svědomím, zda chci svůj volný čas obětovat právě tomuto televiznímu zjevení. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Omylem jsem přepnul na kanál tehdy pojmenovaný Prima Comedy Central a líbily se mi ty některé situační gagy typu, že se dva chlapi perou a medvěd to pochopí jinak, či zápletka o tom správcovi parku a vztahu s čerstvou osmnáctiletou. Ale dívat na v každém díle na to, jak tam teče krev, jasně červená krev, která mě znechucuje, to ne. Ale odpad tomu nedám. Už mi takovéhle pořady neznechutí jako celek. ()

Reklama

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, ako je to možné, ale Brickleberry sa stalo mojou absolútnou srdcovkou. Perfektný a vždy fungujúci typ humoru pripomínajúci skríženinu ranných Griffinovcov a nových dielov South Parku, prívetivá animácia a samozrejme politická nekorektnosť vo forme rasizmu, meninizmu a šovinizmu. To sú všetko prvky, ktoré do bodky vytvárajú môj animovaný seriál ušitý na mieru. Úprimne neviem, ako niekto môže porovnávať Brickleberry so South Parkom - toto veľdielo ho už dávno prekonalo. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Seriál vtipnejší než Griffinovci, hlavne preto, že je tu pokus o dej, ktorý za celú časť zbytočne neodbočuje. Vačší úspech však nedosiahol kvôli tomu, nemá žiadne popkultúrne odkazy, či nejaké politické postoje, proste plytký humor v tej načistejšej podobe. Nie až taký drsný ako South park, ale občas tiež ďaleko neuteká. ()

bohhous22 

všechny recenze uživatele

Srovnání s FG je možný,ale jen stran animace!!! Brickleberry má vypointovanější , přímočařejší a drsnější humor!!! Některý fóry v FG jsou sice krásně absurdní,ale často nevtipný!Brickleberry se nepáře vážně s ničím, ačkoliv se přesně tohle říkalo o FG, první zmíněný vede na plný čáře!!! Další významný plus je počet dílů, nápaditost  a originální vložka již v úvodních titulcích či kadence ( mnohdy humusoidních ) vtipů, stačí se podívat!A to miluju Petera Salámistu a prvních pět sérií FG doslova zbožňuju! Jediné mínus shledávám v Paradise PD, to souvisí spíš s tvůrci! Ačkoliv...Pokud by si tvůrci odpustili několik nekonečných sérií PDP a všechny dobrý fóry nacpali do 4.série Brickleberry,mohl to možná být seriál nejvyššího levelu animo-komediální seriálové tvorby!!! Přesto je to ujetý, vtipný,odvázaný,drzý a na hony vzdálené škatuly NEKOREKTNÍ!!! Perla ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Steve na mýtině pronese narážku na film Bambi (1942). (Duoscop)
  • Scéna, kde si Malloy přeje být velkým, odkazuje na film Velký (1988). (Duoscop)

Reklama

Reklama