Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zúfalá nuda, dva tri dobré vtipy. Dávať mp vysoké hodnotenia za všetko je zrejme nejaké klišé intelektuálov, ktorí si nepriznajú, že sa nesmejú, lebo by si o nich intelektuáli mysleli, že nie sú intelektuáli. Takže asi nie som intelektuál, ale poznám intelektuálov, ktorí sa tiež nesmiali. Keď sú toto najvtipnejšie scénky zo show, tak ďakujem pekne. Možno bolo ich vyznenie v seriáli a televízii trochu odlišné, celovečerný film má mať predsa úplne inú stavbu, ako sled nesúvisejúcich scénok. ()

Orbosh 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem v rozpacích. Jsou to moji oblíbení Monty Python a zároveň to není můj oblíbený Monthy Python. Sice jsou využity náměty ze seriálu, ale jsou natočeny nějak tak nemastně a neslaně. Pointy u některých skečů opravdu chybí (pokud znáte původní verze), kamera stojí jinde (většinou na horším místě) atd. Chybí tomu i ta nadšenecká živelnost, kterou jsem měl tolik rád. Přijde mi to spíš jako vývar z toho nejlepšího. A proč mít vývar, když můžete mít poctivý originál ? Originál, který je opravdu (a nejen rádoby) zábavný. Na druhou stranu si myslím, že si to vzali k srdci (přeci jen celovečerák potřebuje něco jiného) a další filmy MP jsou mnohem lepší. A to jsem byl v prvních dvou minutách nadšený..... ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak pověstnej suchej anglickej humor mě asi minul velkym obloukem. Ze začátku to vypadalo docela slibně, ale po pár minutách jsem u toho málem usnul. Kdybych měl z celýho pořadu vybrat všechny vtipný scénky, tak to vystačí možná tak na 15 minut. Zbytek byl totální trapas. Jestli tohle byl výběr toho nejlepšího, tak by mě fakt zajímalo, jak asi vypadaj ostatní scénky z toho pořadu. To bude asi dobrá debilita. No létající cirkus si pro sebe zařadim někam vedle červenýho trpajzlíka. Všude o tom čtu, jaká je to neuvěřitelná legrace, ale já u toho chcípám nudou. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Pořád výborná zábava, která ale za původní televizní sérií v mnohém zaostává. Hodně skečů je zkrácených (Papoušek - v té kleci je navíc úplně jinej papoušek, Vraždící babičky, Vtip - zabiják), některý jsou trošku jinak nasnímaný a zabíraný z jiných úhlů kamery. Animace jsou vtipný a trhlý zároveň, přesto je to trošku nesourodý, chybí mi některý skeče (hlavně ministerstvo švihlé chůze), některý mi přidjou, že jsou zas navíc. Jako seznámení s Pythonama dobrý, ale na televizní sérii to nemá. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Po nějaké době jsem tuhle píčovinu tak nějak přestal vnímat a pouze jsem přemýšlel, jak asi vypadá člověk, kterému něco takového může připadat alespoň trochu vtipné. Absolutní vrchol trapnosti toho nejhrubšího zrna. Všech zúčastněných herců mi bylo líto. Za předpokladu, že tento ubohý paskvil měl představovat kolekci těch nejlepších scének z létajícího cirkusu, tak bych se obával o svoje zdraví za předpokladu, že bych nabral odvahu vidět tu horší část. ...a to třeba na takový Život Briana nedám dopustit. Tiše závidím všem divákům, kterým stačí k pobavení tak strašlivě málo. [1 %] ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno