Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (369)

dubinak 

všechny recenze uživatele

O stupeň slabší než jednička, trošku horší příběh, méně vtipu a vcelku mrtvé momenty, ale pořád ucházející odpočinková zábava, která mě neurazí, naopak potěší svou stálou snahou příběh trochu osvěžovat zase jiným způsobem. A nějakých teorií o tom, že to dětem vymazává mozek kvůli nějakým transformacím se zdržím. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Slušné pokračování vydařené jedničky. Chybí hlavně vůně novoty, tudíž veškerého překvapení. Vtípky už má člověk převážně okoukané. Ani to 3D nebylo nic moc. I s tou dobrosrdečností příšerek už to páni tvůrci těžce přepískli. Po zhlédnutí si člověk sice nebude přát brzké skonání tvůrců, ale nadšen také vyloženě nebude. Osobně bych to s pořádným přimhouřením oka viděl na slabší 3 kousky. S tím dodatkem, že třetí díl už snad není nutný. ()

Reklama

epicek 

všechny recenze uživatele

Boží animák už dnes v kinech těžko najdete. Po naprosto dokonalém V hlavě , jsem si říkal že v tomto odvětví už letos nic pořádného nezaboduje , ale mýlil jsem se. Hotel Transylvánie 2 je co se týče humoru o úroveň výš než jednička, přišlo mi že jsem se smál každé věci , co se na plátně odehrála. Ale když se nad tím zpětne zamyslím , ono to vážně bylo tak svižné a humorné a navíc prošpikováno originálními nápady a hláškami dnešní doby. Animace strašně lahodila oku a byla radost na to koukat. Kupodivu ani tvůrcum nedošly nápady a bylo to stále to originální a neokoukané téma. Jsem nadšen a uspokojen, jelikož skvělých animáků není nikdy dost! ( Ale to nic nemění na tom, že Toy Story 4 už netrpělive vyčkávám <3 ) Ble, ble, ble ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vynikající animák, u kterého jsem bavil po celou dobu, a to se mi už pěkně dlouho nestalo a hrozně se v létě těším na trojku. Jednička se mi také tenkrát hodně líbila, tak tedy nechápu, proč jsem si dvojku tak dlouho šetřil, ale stálo to za to. Doufám, že i napotřetí to Sandler a jeho crew zvládnou na jedničku. ☺️ ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Jednička mi přišla průměrná, no tohle je ještě průměrnější, ale kvalitu alespoň v podobě vtipu, který je tu klíčový si to udrželo. Příběh takměř o ničem jako předchozí díl, což je pro mě neodpustitelné. Chápu, že animované filmy jsou hlavně pro menší diváky, ale pokud to srovnám z dokonale vystavěnými příběhy Ledového království, Hledá se Nemo, V hlavě, Toy Story a mnohých dalších působí to jako ubohá snáška komediálních scének naházených ledabyle za sebe. Vtip a vizuální nápaditost, jediné, co tenhle film drží nad vodou. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (18)

  • V druhém pokračování Hotelu Transylvania je řada odkazů na historii hraběte Drákuly. Nejstarší upír, tedy Draculův otec, se ve filmu jmenuje Vlad - stejně jako valasšký kníže inspirující Brama Stokera k prvnímu románovému zpracování upírské legendy. Jeho poskok, vampírské stvoření zcela zavrhující lidskou rasu, se ve filmu jmenuje Bela ... a prvním představitelem Draculy na plátně se stal legendární Béla Lugosi. (ČSFD)
  • Ve filmu několikrát zazní písnička „GDFR“ od Flo Rida. (SONY_)

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama