Reklama

Reklama

Toy Story: Strašidelný příběh hraček

(TV film)
  • USA Toy Story of Terror! (více)

VOD (1)

Veselý výlet party z „Příběhu hraček“ se změní v noční můru, když jsou hračky nuceny přenocovat v poloprázdném motelu. Poté, co se jedna z hraček ztratí, dojde ke sledu záhadných situací, které bude třeba vyřešit dřív, než hračky potká děsuplný osud. (HBO Europe)

Recenze (54)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tieto dlhšie Toy Story animáky ma bavia viac ako tie kratšie. Hlavne sa to ma kam rozbehnúť a čo ponúknuť ako v tomto prípade. Hororový príbeh zaujal, priestor pre štýlovú akciu a dobre nápady opäť nechýba (bezruký Carl Dillon Weathers s Predatora pobavil) a ako celok je to kvalitne rovnako dobre ako film. 90% - 5* ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Kočka? Kočka! Co je to za horor?........... No, zas takový horor to není. Toy Story 3 bylo strašidelnější. Tohle je spíš velká sranda s trochou napětí. Nejlepší a nejděsivější je scéna s Jessie "pohřbené" v krabici. A je to moc krátké, určitě by to dalo na celovečerák. CITÁT - Hádám, že teď přijdou titulky........ ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Podle názvu a plakátu bych čekala strašidelnější podívanou ve stylu halloweenských epizod "Simpsonových", ale v tomto kraťasu se dočkáme obdobného příběhu jako ve druhém celovečeráku o Woodym a Buzzovi. Pohodička na jedno zhlédnutí, která pobaví hlavně v detailech (mě dostala zvracející PEZ figurka ;)). ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Příjemný kraťas ze světa Toy Story. Úvodní třetina se nese v příjemném hororovém stylu, kde jedna z postav neustále poukazuje na pravidla hororového žánrů, což vede k několika velmi vtipný okamžiků. Naopak zamrzí, že se pak tvůrci rozhodnou ve zbytku kraťasu pro to co už mají nacvičený z předchozích filmů. I tak se dá říci, že to co vidíme je stále zábavné a dokáže to vykouzlit úsměv na tváři. A o to přeci jde. ()

Fryštok 

všechny recenze uživatele

Toy Story vždy byla moje neodmyslitelná srdcovka z mládí, ale až teď jsem čirou náhodou na této bohapusté stránce narazil na tento kraťas, který vypráví Příběh hraček v horroru :O no, teda až asi do poloviny, potom se děj přepna na klasickou "Escape from weird guy" záležitost, se kterou jsem už dávno obeznámen z předchozích dílů, ale to na kvalitě snímku určitě nic neubírá. Každopádně, rozhodně tuto pěknou krátkometrážní věcičku doporučuji, hlavně lidem, kteří stejně jako já chtějí nějak oblafnout „hlad“ po Toy Story 4, jenž snad vyjde v roce 2019, jak bylo předpovězeno. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Když manažer hotelu posílá Woodyho za 2 000 amerických dolarů tomu, kdo nabídne nejvyšší nabídku, adresa na přepravním štítku je Al care z Al's Toy Barn. To odkazuje na Ala, sběratele hraček z Toy Story 2: Příběh hraček (1999), který ukradl Woodyho a zamýšlel ho prodat do muzea hraček v Japonsku. (KGBelik)
  • Ve scéně na hřbitově v úvodní sekvenci Betsy padá na náhrobek s nápisem „RIP Simon J. Palladino – státní úředník s jedinečnou vizí“. Simon J. Palladino byl tajnou identitou Gazerbeama, superhrdiny s laserovým viděním v Úžasňákovi (2004). (KGBelik)
  • Combat Carl je hračkou, kterou v prvním díle odpálí Sid. Hlavní inspirací pro hračku byla postava, kterou hrál Carl Weather ve filmu Predátor (1987) a v tomto kraťasu jí poskytl hlas. (HellFire)

Reklama

Reklama