Reklama

Reklama

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? - natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (440)

Patw 

všechny recenze uživatele

U filmu Sex Tape jsem se bavil a občas se i nahlas zasmál. Od tohoto filmu jsem ani nic nečekal a mile mě to překvapilo. Jediné co mi na filmu vadilo byla až zbytečně dlouhá část s hercem Robem Lowem, který mi v tomto snímku nebyl vůbec sympatický. Sex Tape je jen další z mnoha nedotažených komedií. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po slabych ohlasoch som cakal sracku. Preto ma prekvapilo velmi prijemnych prvych asi 20 minut vdaka comu som si oblubil ustrednu dvojicu. Lenze akonahle sa rozbehla komedialna linia s honbou za tabletmy, tak to islo do hajzlu. Vyzeralo to ako keby scenaristi vymysleli skvely napad, ale uz neprisli na to ako ho spracovat tak, aby bol zabavny. Vlastne to vyzera, ze po skvelom uvode herci uz iba trapne improvizovali, kym nenaplnili potrebnu stopaz. Podobny problem som mal aj s predoslou komediou tohto rezisera. Vie dobre viest hercov ale vôbec mu nejde komedialna stranka. 4/10. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

KOPAČKY už Segel asi neprekoná. Ale ani Sex Tape nie je až taká zlá vec. Na to, že ide o film bez skutočného príbehu (rieši sa len jedna situácia), je to celkom zábava. Trošku slabšia ako pri SUSEDOCH NA ODSTREL, ale opäť práve preto, že ide o nejaké to pososlvto o manželstve, má film niečo do seba aj napriek infantilnej zápletke... ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Tak dalo se na to dívat, děj byl extrémně jednoduchý, Cameron byla sexy (hlavně v těch kolečkových bruslích) a Jason celkem charizmatickej chlap. No akorát mi bylo trochu líto dětí a babči. Docela jsem se bála, že to v té škole dopadne hůř. Mimochodem - věříte někdo tomu prckovi, že to byla poslední kopie? ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý film v ktorom to Diazka rozbalila. Je zrejmé, že aspoň pár mesiacov pred natáčanim si dávala pozor na stravu a navštevovala fitko či robila aerobik, alebo zumbu. Napriek tomu som mal pocit, že v istých momentoch tam mala dvojníčku, ktorá ju suplovala. Rozhodne tento film nepotrebujem opäť vidieť a neradím ho medzi tie lepšie. Stručne napísane nič moc. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Rob Lowe (Hank) si v roku 1989 zažil vlastnú aféru s jeho chúlostivou kazetou, ktorá sa dostala na verejnosť. (Crybaby)
  • Jason Segal a Cameron Diaz si spoločne zahrali aj v predošlom Kasdanovom filme Mrcha učiteľka (2011). Naopak s Jackom Blackom spolupracoval režisér na komédii Orange County (2002). (ywo666)
  • Jack Black figuruje v seznamu herců na třetím místě, ale jeho role je tak malá, že se nedostal ani do závěrečných titulků. (Pepinec)

Reklama

Reklama