Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (CinemArt)

(více)

Videa (30)

Trailer 3

Recenze (368)

viperblade 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu chápu, proč vznikl. Tučňáci byli vždy nejlepší části jakéhokoliv filmu z (prozatím) trilogie Madagascar. Nicméně zde je krásně vidět, že co může fungovat na ploše 15 minut skvěle, bude na ploše 90 minut fungovat při nejlepším průměrně. Tedy tak, že děti se zabaví, ale dospělí budou spíše pospávat a sem tam ocení vtípek. Škoda, film potenciál určitě měl… 60 %. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Až vylezou Tučňáci v češtině jejich hodnocení hodně klesne, protože jde čistě o průměrnou zábavu která ani zdaleka nedosahuje kvalit třetího Madagaskaru (který pro mě byl ten nejlepší).Tučňáci byli vždycky na Madagaskaru skvělou vsufkou a každá jejich akce uměla pořádně roztlemit, jenže samotný seriál se topí v brutální nudě a u mě teda neboduje a podobné je to i s jejich celovečerním provedením.Poslední dobou je pravidlem dělat z animáků Bondovky, mě to sice nijak zvlášť nesere, ale stejně si myslim, že klasické styly patří k filmům pro děti mnohem lépe.Film má docela zajímavý příběh a spoustu docela povedených hlášek, asi 3x nebo 4x sem se opravdu nahlas zasmál, ale celek je průmer, záporák nuda a zapojení té špionské party zvířátek mě spíš sralo a zbytečně odvádělo pozornost od super Tučňáčí grupy.Celkově to asi není úplně zbytečný, děcka z toho budou mít radost až to bude v dabingu, ale úrovně třetího dílu Madagascaru to nedosahuje ani z dálky a doufám, že tahle látka už se nechá pěkně v klidu u ledu a dočkáme se zase něčeho nového.65%. ()

Reklama

Starletka 

všechny recenze uživatele

Rychle ubíhající hodina a půl plná zábavy, humoru, hlášek a akce která je rozhodně daleko lepší a nápaditější než všechny předchozí Madagaskary dohromady. Skipper, Kowalski, Rico a Private jsou stále roztomilí, stále vtipní a stále září v každé své scéně, což se bohužel nedá říct o nudném hlavním záporákovi a členech skupiny North Wind, kteří jsou spíš do počtu a zaujmou leda svými dabéry ("pengwing"). Příběhu tady moc nenajdete - jedná se spíš o takový slepenec scén, ale tento styl tučňákům prostě sedí a dokáže spolehlivě zabavit. Především akční sekvence (Benátky, skok z letadla) jsou dokonalé. Pokud nebudete čekat víc než vyloženě oddechovou zábavu, určitě si film užijete. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela vtipný animák o tučňácích. Možná jsem to čekal o něco lepší, ale jako spin-off Madagaskaru to stačí. Sledujeme jejich život už od samého začátku. Skipper, Rico, Kowalski a Vojín jsou opravdu povedená parta. Po jedné ze svých misí jsou uneseni zlou pomstychtivou chobotnicí jménem Dave. Podaří se jim utéct a jsou zachránění tajnou organizací jménem Severák. Společně tak bojují proti Daveovi a jeho šílenému plánu udělat ze všech tučňáků zrůdy. Nakonec je zachrání Vojín, který se pro všechny obětuje. Na konci se objevuje i střelený král Jelimán. "Rád bych s tebou zůstal, ale oženil jsem se s nebezpečím." :D ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Potešujúca zábava pre nenáročných, vtipné a humorne znesiteľné no stále bez silnejšej opory a potrebnej hĺbky pre rozvoj skutočnej podstaty snímku. Vždy to bude digitálny prerast cez hlavy, vizuálna a tempom zbesilá jazda bez štipku vážneho nadhľadu, i keď miestami to chce za pomoci emócií dosiahnuť. Mne sa Tučniaci z Madagascaru veľmi nepozdávajú, možno sem tam trafia nejaký vtip a hlášku takmer do čierneho no za cenu štvornásobného plytvania môjho drahocenného času. Zlé to nebolo, ale repeté nepripadá v úvahu... 60% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)
  • Premiéra filmu byla původně plánována až na březen 2015. (Stanleyyyy)
  • Benedict Cumberbatch, který se postaral o hlas vlka, musel ujistit tým, že dokáže správně vyslovit slovo "tučňák", neboť v jednom jeho namluveném dokumentu o Jižní Kalifornii jej několikrát po sobě řekl špatně. (P. J. D.)

Reklama

Reklama