Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (Cinemart)

(více)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (369)

kajas 

všechny recenze uživatele

Varování: Při sledování tohoto snímku dostanete neodolatelnou chuť na sýrové křupky :). Tučňáci na rozdíl od Mimoňů ukázali, že bez problémů utáhnou vlastní celovečerní film. Na příběhu příliš nesejde, ale takovou kanonádu hlášek a nápadů jsem dlouho v žádném animáku neviděla. A konečně už vím, jak se natáčejí přírodopisné dokumenty! ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, kolik dětí dokáže podobnou kadenci hlášek a vizuálního magoření pobrat najednou. Ale whatever. Tučňákům každopádně krátkometráž seriálu sedí o fous víc, protože se v ní nemusí řešit oslí můstky a šlape to i bez nudných nováčků typu kompletního ansámblu Severáku. Skipper a spol. to ale překvapivě táhnou na křídlech vcelku solidně i v dlouhometráži a díky málokdy povolujícímu tempu se člověk vlastně ani nestihne nudit. A když už jo, vytáhne se nějaký odkaz na Bondovky, což vždycky potěší. Do dvojky ale prosím přihodit Jelimána a Morise. Dík. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Mám z toho takové smíšené pocity. Tučňáky miluju (obzvlášť Vojína :)) v Madagascaru byli vždycky jeden z mých nejoblíbenějších prvků, a tenhle animák mi přišel pro ně až takový moc obyčejný. Jako zasmála jsem se, ale nepřišlo mi to moc originální. Na druhou stranu jsem ale prostě jásala, že se mi dostalo hodně Vojína. Takže za mě průměr 3* ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, tahle animovaná sranda pro dospělé, je tentokrát hodně nakloněna z větší části dětskému publiku. Když jsem viděl ukázku v kině, opravdu jsem se bavil. Ať už jde o křoupajícího Skippera nebo třeba maskování při tajném průniku čtyřky po přechodě. Super. Příběh ve filmu mě absolutně nepřišel překombinovaný, jak tady mnozí naznačují, naopak až moc laciný a nepochopitelný. Zálusk chobotnice na všechny penguins světa? :) Ale co, chápu, nejde pořád do nekonečna vymýšlet skvosty. Takže shrnuto a podtrženo - je to pohádka co baví a rozesměje. 70% ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Tučniaci už vo filmoch Madagascaru vždy vyčnievali a bolí tí, čo robili najväčšiu srandu a bordel. A preto dostali vlastný seriál a tentokrát aj vlastný film. Zo začiatku sa pozrieme do ich minulosti, že ako rýchlo sa dali dokopy a vyrástli spolu. Ako našli Vojína, prečo Rico nikdy nerozpráva sa aj tak nedozviete. Hlavná dejová línia sa síce rozrástla o nové vedlajšie postavy, ale nie sú tak dobre spracované, aby Vás zaujali. Ale Tučniaci to ešte stále vedia a dokážu zabaviť malých i tích väčších. 77% - 4*. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Film Tučniaky z Madagascaru, bol iba druhým animovaným filmom, v ktorom svoj hlas jednej z postáv prepožičal herec John Malkovich. Prvýkrát mal túto skúsenosť v animovanej snímke Beowulf (2007). (MikaelSVK)
  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)

Reklama

Reklama