Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (Cinemart)

(více)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (369)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Ale, ale, to je příjemné překvapení! Tak nějak jsem čekala další animák pro děti, kde se inteligence vtípků sníží, aby je pochopili i osmiletí caparti, ale Tučňáci na to vyzráli. Nabízejí srozumitelný příběh (nepochopený padouch, vztah velitel Skipper a benjamínek Vojín, dvě soupeřící zvířecí party), ale navíc i kopu výborných hlášek a vizuálních vtípků, například naše parta tučňáků tancujících bavorácké tanečky (v bavoráckých krojích!), šanghajské "mořské panny", honička na Benátských kanálech... Prostě tohle je praštěný, chytrý a rychle odsýpající animák, u kterého by mi rozhodně nevadilo pokračování. 80 % ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Film som videl až doma. Do kina som na to ísť nechcel, lebo trailery absolútne nenavnadzovali a pôsobili skôr ako zábavka pre deti, ktorému chýbala istá dávka serióznosti. Napriek tomu ale poviem to, že si myslím, že tam sa dostali asi tie najslabšie momenty, lebo inak boli Tučniaci veľmi príjemné sledovanie. Nie je to film ako napríklad "Wall*E alebo How To Train Your Dragon 2" ale napriek tomu ide o celkom pohodovú komédiu so sympatickými postavami a funguje to lepšie ako som čakal. som rád, že som si to pozrel aspoň raz. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Dabing 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Animace 8/10/// PLUS: kdo má rád tučňáky z Madagaskaru bude se na tento snímek těšit a bude se mu líbit, jé zábavný, vkusný, často vtipný, český dabing neurazí, délka je tak akorát, je tu výborné prostředí, potěší účast dalšího týmu MÍNUS: protože sami tučňáci by asi celou délku neutáhli, kdo se jich zajedl by se měl asi tomuto snímku vyhnout, vtipy a scénky nejsou tak úderné jak bych očekával, děj je tentokrát spíš určený pro mladší publikum a celkem mi nesedl hlavní padouch, jakoby vytažený z jiného filmu./// Shrnutí: Viděl jsem i lepší animáky a čekal jsem o trochu víc, ale špatné to není. Na jedno zhlédnutí je to koukatelné a několik pěkných scének, dialogů a hlášek se tu najde. Vtipnost se zřejmě bude zvyšovat pokud je vám méně. Pro děti úplně ideální./// Celkem 67%/// ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Rychle ubíhající hodina a půl plná zábavy, humoru, hlášek a akce která je rozhodně daleko lepší a nápaditější než všechny předchozí Madagaskary dohromady. Skipper, Kowalski, Rico a Private jsou stále roztomilí, stále vtipní a stále září v každé své scéně, což se bohužel nedá říct o nudném hlavním záporákovi a členech skupiny North Wind, kteří jsou spíš do počtu a zaujmou leda svými dabéry ("pengwing"). Příběhu tady moc nenajdete - jedná se spíš o takový slepenec scén, ale tento styl tučňákům prostě sedí a dokáže spolehlivě zabavit. Především akční sekvence (Benátky, skok z letadla) jsou dokonalé. Pokud nebudete čekat víc než vyloženě oddechovou zábavu, určitě si film užijete. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hrozně utahané a nudné, i pro děti. Vtipů moc není, střet s chobotnicí Davem a soupeření s konkurenčním Severákem mi přišlo na hraně stupidity, některé scény jsou vyloženě špatně vypointované, A když se neustále staví jen na pitvoření, připomene mi to čertíky z Troškových pohádek, kde je toho také zbytečně moc. Seriál je dobrý v tom, že v podstatě staví na krátkém vtipu, s nečekanou pointou, ale tady to bylo prostě rádoby bondovské, ale přitom ani akce, ani humor, a konečně ani celkový příběh za moc nestojí. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Benedict Cumberbatch, který se postaral o hlas vlka, musel ujistit tým, že dokáže správně vyslovit slovo "tučňák", neboť v jednom jeho namluveném dokumentu o Jižní Kalifornii jej několikrát po sobě řekl špatně. (P. J. D.)
  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)
  • Premiéra filmu byla původně plánována až na březen 2015. (Stanleyyyy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno