Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu

(seriál)
  • USA From Dusk Till Dawn: The Series
Trailer 3
USA, (2014–2016), 22 h 42 min (Minutáž: 41–49 min)

Hudba:

Carl Thiel

Hrají:

D.J. Cotrona, Zane Holtz, Madison Davenport, Wilmer Valderrama, Robert Patrick, Brandon Soo Hoo, Samantha Esteban, Jake Busey, Jamie Tisdale, Don Johnson (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Děj seriálu Od soumraku do úsvitu se točí kolem bankovního lupiče Setha Gecka (D.J. Cotrona) a jeho násilného a nepředvídatelného bratra Richarda Gecka (Zane Holtz), kteří jsou hledaní nejen FBI ale také texaskými rangery Earlem McGrawem (Don Johnson) a Freddiem Gonzalezem (Jesse Garcia), kvůli bankovní loupeži a několika mrtvým.
Zatímco jsou na útěku do Mexika, potkávají bývalého pastora Jacoba Fullera (Robert Patrick) a jeho rodinu a vezmou si je jako rukojmí. Zmatek nastane ve chvíli, kdy si uprchlíci i se svými zajatci udělají zajížďku do striptýzového klubu, který provozován hladovými upíry... až do rána se musí udržet na živu (AXN)

(více)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Me zbyva do konce 3.s. 2 dily. Ale uz vim, ze je to naser a 2.s. byla jen detskou hrou. A to nebyla spatna. Ale na 3.s. nema. Dle meho. 

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Uzavřít seriál důstojně bývá vždy problém. Ovšem tady se s tím tvůrci vypořádali opravdu skvěle a z konce mám vážně dobrý pocit. Takový nenucený a úderný. Vážně super. Třetí série se mi líbila nejvíce.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Perverz

Já s třetí řadou nezačínal. Ne že by mi Od soumraku do úsvitu přišlo jako špatný seriál, jenom je takové množství mnohem kvalitnější konkurence, plus různé seriálové resty...

Perverz

Perverz (hodnocení, recenze)

Sleduje to ještě někdo? Já to ťípnul někde v druhé sérce, uvažuju že bych to zkusil ještě, jestli teda je ta třetí alespoň o kousíček lepší.. Moc se mi tomu nechce věřit.

na příspěvěk reagoval Bluntman

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

Za posledné dva dni som videl horory, v ktorých boli Jacob Fuller a Richie, takže sa teraz teším ešte viac!

cjmafia

cjmafia (hodnocení, recenze)

Tak jsem konečně dokoukal první řadu a přišla mi ukončená. Nevíte jestli se ve druhé řadě bude pokračovat z těmito herci,  nebo to bude nová story ?       

na příspěvěk reagoval warv

warv

warv (hodnocení, recenze)

Žralok

souhlasim :D 2 je (video film) takze je to jinak ale kdyz beru jako komedie tak je to dobra komedie :D

cjmafia

cjmafia (hodnocení, recenze)

Tak jsem se konečně dostal k sedmému dílu a jsem naprosto spokojen na seriálovou úroveň to byla paráda. Začíná se mi tento seroš líbit čím dál tím víc. Škoda, že nejsou titulky ještě k 1x08 :(

warv

warv (hodnocení, recenze)

kdyz carlos je upir a ten ranger je jeden z hlavnych rol tak konec tezko bude stejny jako film. myslim ze prijde uplne jiny konec nez cekame :/ :D

Wancohoff

Wancohoff (hodnocení, recenze)

NightPorter

original som videl cez 100x . taktiez viem naspamat tie dialogy co si aj ty citoval :) ale aj tak pre fanusikov originalu je ten serial slusne rozsirenie...

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

no, ze zvedavosti jsem kouk na 1. dil a nakonec tomu dam sanci, zenske herecke obsazeni vypada celkem zajimave :-D

warv

warv (hodnocení, recenze)

NightPorter

at rika kdo chce co chce , me bavi ten serial dokonce vic nez orginal. ten puvodni film mi prislo nejaky divny jakoby scenar psal pribeh pri nataceni nebo jakoby ten film byl jenom skladani sceny ktery jsou strihani z ruznych filmu tezke popsat ale zato ten serial ne, je to dobry.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

"Jsi v pohodě?" - "V pohodě... patří mi svět... až na to, že jsem právě vrazil kůl do srdce svýmu bráchovi, kterej se změnil v upíra.":-D nebo "Řikal jsem ti kup mapu!!! A hlavně NE-NÁ-PAD-NĚ!!! Víš co je nenápadně? Vysvětlim ti, co neni - neni to zabíjení lidí, braní rukojmích, vyhazování benzínek do vzduchu..." :-D Lidi, vážně, mazejte si pustit originál, na ten nic nemá, proč strácet čas s takovou náhražkou! Leda by to bylo původně obsazený, ale takle... když jsem viděl trailer, tak jsem si řikal, proč to sakra točí znovu, navíc s o tolik horšíma hercema??

na příspěvěk reagoval warv, Wancohoff

gogos

gogos (hodnocení, recenze)

Zatím to příjemně rozšiřuje původní film, hlavně teda ten začátek... Bankovní loupež, Fullerovic rodinku, Richieho vypsychovanost a tak :-) Některý postavy tam jsou zajímavý, třeba Zane Holtz jako Richie mi přijde naprosto perfektní, stejně tak starej Fuller i mladá Fullerka je fajn. Škoda Earla, že tam moc dlouho nepobyl, ale jinak je to určitě neurážející lehce naprůměrná podívaná :-). Největší kámen úrazu mi přijde asi Steh v podání D.J. Cotrony, ten je prostě takovej nemastnej, neslanej... Teda aspoň zatím. V bitkách mu to docela jde, ale pokud jde o nějaký povídání, tak Clooneymu nesahá ani po kotníky :-)

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

SeBig

Pilot je perfektní rozšíření úvodu filmu. Celkově je to v rámci možností dobrý. Vadí mi jenom absence černýho humoru. A Musim si zvyknout na zpracování upírů. Jinak je to dobrý. Najdeš tam hodně pomrknutí na fanoušky filmu. Na ústřední dvojici se dá zvyknout celkem rychle. I když na Clooneyho a Tarantina nemaj. Rozšíření a obohacení děje je velký plus. A hlavně jsem se dost bál aby to nebylo roztahaný. Zatím s tim není nejmenší problém. Určitě tomu dej šanci :)

na příspěvěk reagoval Madsbender

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

SeBig

Pilot je vynikajúci, ďalšie dva diely, ktoré zatiaľ vyšli už síce slabšie, ale stále celkom slušné. Na originál to nemá (Clooney, Tarantino a Keitel sú prosto nenahraditeľní, treba sa s tým zmieriť), ale v rámci možností milé prekvapenie. Za vyskúšanie nič nedáš, takže pokojne choď do toho :-)

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Myslíte si že průser v Titty Twister bude ještě v tejhle sérii ? Myslim si že se dočkáme maximálně příjezdu před bar. Vzhledem k dosavadnímu vývoji to vidim na závěrečnou scénu posledního dílu. Myslel jsem si že poslední dva díly by se mohly věnovat hororovej části filmu. Ale podle traileru Richie a Seth v předposlednim díle teprve unesou karavan. Takže osobně to vidim až na druhou sérii. Škoda. já se na to dost těšil.

na příspěvěk reagoval O0okamioo0O

pabulator

pabulator (hodnocení, recenze)

Zbytečně moc ukecané občas nelogické ale efekty pěkné dám tomu ještě šanci.

Reklama

Reklama