Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu

(seriál)
  • USA From Dusk Till Dawn: The Series
Trailer 1
USA, (2014–2016), 22 h 42 min (Minutáž: 41–49 min)

Hudba:

Carl Thiel

Hrají:

D.J. Cotrona, Zane Holtz, Madison Davenport, Wilmer Valderrama, Robert Patrick, Brandon Soo Hoo, Samantha Esteban, Jake Busey, Jamie Tisdale, Don Johnson (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Děj seriálu Od soumraku do úsvitu se točí kolem bankovního lupiče Setha Gecka (D.J. Cotrona) a jeho násilného a nepředvídatelného bratra Richarda Gecka (Zane Holtz), kteří jsou hledaní nejen FBI ale také texaskými rangery Earlem McGrawem (Don Johnson) a Freddiem Gonzalezem (Jesse Garcia), kvůli bankovní loupeži a několika mrtvým.
Zatímco jsou na útěku do Mexika, potkávají bývalého pastora Jacoba Fullera (Robert Patrick) a jeho rodinu a vezmou si je jako rukojmí. Zmatek nastane ve chvíli, kdy si uprchlíci i se svými zajatci udělají zajížďku do striptýzového klubu, který provozován hladovými upíry... až do rána se musí udržet na živu (AXN)

(více)

Recenze uživatele st4nford k tomuto seriálu (4)

Od soumraku do úsvitu (2014) 

Pilotní díl byl hodně dobrý. Je to podobné jako film, ale i dost odlišné a to se mi na tom líbí. Jsem fanda originálního snímku, ale na seriál sem se hrozně moc těšil, i když sem se bál, že pro mě bude zklamáním. Naopak. Mile potěšil. Má to správný říz, atmosféru a ukáže nám to mnoho nového. Původně sem tomu dal jen čtyři hvězdy, protože se mi zdálo, že první díl trošičku ujížděl s tempem, díky některým dialogům, ale i tak to byla skvělá podívaná. Po shlédnutí druhého dílu dávám pět hvězd, protože mě bavil ještě více než pilotní díl. Prostě úžasná práce. Doufám se této kvality bude seriál držet po celou dobu. Zatím jsem velice spokojen! ()

Head Games (2016) (S03E01) 

Vynikající rozjezd. Plno akce a dramatických oblouků, které diváka nenechají vydechnout. ()

Shady Glen (2016) (S03E05) 

Co epizoda, to skvost. Neustálé napětí a akce. ()

Rio Sangre (2016) (S03E08) 

Skvělá vězeňská epizoda. V rámci série klasicky řízná žánrem horor. ()

Reklama

Reklama