Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu

(seriál)
  • USA From Dusk Till Dawn: The Series
Trailer 1
USA, (2014–2016), 22 h 42 min (Minutáž: 41–49 min)

Hudba:

Carl Thiel

Hrají:

D.J. Cotrona, Zane Holtz, Madison Davenport, Wilmer Valderrama, Robert Patrick, Brandon Soo Hoo, Samantha Esteban, Jake Busey, Jamie Tisdale, Don Johnson (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Děj seriálu Od soumraku do úsvitu se točí kolem bankovního lupiče Setha Gecka (D.J. Cotrona) a jeho násilného a nepředvídatelného bratra Richarda Gecka (Zane Holtz), kteří jsou hledaní nejen FBI ale také texaskými rangery Earlem McGrawem (Don Johnson) a Freddiem Gonzalezem (Jesse Garcia), kvůli bankovní loupeži a několika mrtvým.
Zatímco jsou na útěku do Mexika, potkávají bývalého pastora Jacoba Fullera (Robert Patrick) a jeho rodinu a vezmou si je jako rukojmí. Zmatek nastane ve chvíli, kdy si uprchlíci i se svými zajatci udělají zajížďku do striptýzového klubu, který provozován hladovými upíry... až do rána se musí udržet na živu (AXN)

(více)

Recenze uživatele mira007 k tomuto seriálu (7)

Od soumraku do úsvitu (2014) 

Seriál na základě jednoho z mých nejoblíbenějších filmů... originál je originál. ()

Pilot (2014) (S01E01) 

První díl vypadá, že se bude držet své původní předlohy originálního filmu. Dva bratři stejné typologie přepadnou obchod akorát tohle je ve formě béčka. ()

Blood Runs Thick (2014) (S01E02) 

Přichází rodinka s obytňákem v čele s tatíkem, kterého hrál Harvey Keitel v originále. Taky tu běhají Texaští ranžeři, takže s napětím čekám Chucka Norrise. ()

Mistress (2014) (S01E03) 

Scéna s unesenou ženskou, která je hezčí než v původním filmu, ale to kouzlo to nemá. ()

Let's Get Ramblin' (2014) (S01E04) 

Konečně únos rodinky s obytňákem. ()

Self-Contained (2014) (S01E05) 

Překročení hranic s Mexikem. ()

Place of Dead Roads (2014) (S01E06) 

Při znalosti originálu se na tohle moc koukat nedá, děj se přesunul do striptýzového baru ( holky nahoře bez zakázány) ale koukat se na to nedá. Béčko béček. ()

Reklama

Reklama