Reklama

Reklama

Jigsaw

  • Česko Příchozí (více)
Trailer 1

VOD (1)

Zohavená těla se začnou objevovat na různých místech ve městě. V průběhu vyšetřování všechny důkazy jednoznačně ukazují na jednoho muže: Johna Kramera. Jak to jen může být možné? Muž zvaný Jigsaw je totiž více než 10 let po smrti. Pokračování známé hororové série SAW je tu znovu.... Těšte se, budete se bát. (Vertical Entertainment)

Diskuze

G_I_S_M_O

G_I_S_M_O (hodnocení, recenze)

Because of the competition in theatres in October, they're changing the game plan. If all goes well with Lionsgate, they expect to have SAW 8 ready for a Spring release in 2015.

 

Takže žádný 2017...

na příspěvěk reagoval CANNIBAL

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Po 6, kterou považuji za jeden z nejlepších dílů přišla akorát 7 a ta byla hodně špatná, to je pravda.

 (hodnocení, recenze)

A co by chtěli točit ? Stejně už je toho moc.. po IV šla kvalita Saw už špatným směrem.. :/

na příspěvěk reagoval Pilda17, CANNIBAL

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

Jo to víš, jak už nejsem ve škole, tak mi začíná dělat problém i malá násobilka a umím počítat už jen do 7  .. :D

na příspěvěk reagoval CANNIBAL

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Frca

No, mohl by se dostat z koupelny úplně snadno. Například tak, že by ho osvobodil jiný záporák, kterého Jigsaw naverboval ještě když žil, avšak tento záporák ještě nebyl v ději ukázán. A ikdyž o něm všichni vědí, na veřejnost může chodit v noci v převleku. Jen si vzpomeň, kolik ho v sedmičce přepadlo maskovaných prasat.

Frca

Frca (hodnocení, recenze)

Costas Mandylor? Teď jen otázka, jestli se detektiv Hoffman vrátí normálně nebo zemře a bude se vracet, stejně jako Jigsaw, formou flashbacků. Osobně bych byl radši, kdyby se vrátil normálně a uspořádal hon na doktora Gordona. Ale vzhledem k tomu, že je připoután a zavřen v koupelně a pilku mu doktor Gordon vyhodil do chodby, tak jak by se dostal ven? Navíc už o něm všichni vědí. Jak by mohl uspořádat další "hru"? Uvidíme, co z toho vzejde. Pokud vůbec něco...

na příspěvěk reagoval CANNIBAL

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

cariada

Vřískot 4 nebyl vůbec špatný i celkové hodnocení to docela ukazuje. Ano rovnat se s jedničkou nedá to ne, ale s 2-3 v pohodě. Spíš bych to srovnal s Texaským masakrem, aby to nedopadlo jako poslední díl. Protože to je teprve břečka.

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

no za tohle jsem rád, že bude pokračování, vždyt původně se počítalo tuším s 9.díly, ale pak 6.díl měl menší úspěch a rovnou to utnuli s tím, že 7.díl je poslední. Já osobně jsem s tím počítal, že to časem opráší a jsem na to zvědavý. jen aby z toho nevzniklo něco jako Vřískot 4 , který mě teda vůbec nenadchnul.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

jarkolar

To i já. Ale těžko říct jakej osud ho stihnul v tej koupelně :) Trochu se bojim toho časovýho rozmezí mezi 7 a 8. dílem. Aby v případných flashbacích nebylo na hercích vidět že jsou starší než v předchozích dílech.

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

Já se ani nedivým že točí 8smičku vžd\t každý díl jim vydělal deseti násobek než ve skutečnosti stál , SAW 7 měl největší rozpočet ze věech dílu stal 24 mega a vyděla víc jak 130 mega dolaru .A to všechny díly krom 6stky ktera vydělala nejméně ale i přesto vydělal 6sti násobek rozpočtu filmu tak že když ohlasili že 7 díl bude definitivně poslední jsem tomu nevěřil , kdo by se vzdal tak snadného zisku u serie SAW ktera producentum vydělala víc jak miliardu dolaru a přitom celá serie je stála ani ne 80 milionu dolaru .Jen doufám že to nedokurvý a nespadne to do laciného céčka většinou to tak dopadá když rýzují tak dlouho až do dokurvý úplně můžeme zavzomínat na Pátek třináctého 9 nebo Noční můry 7 s názvem Nová noční můra.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Rok 2017 je zarážející. Tobin Bell bude už opravdu o dost starší ne..ale to se snad nějak udělá. Moc tomu nevěřím, ale byl bych štastný, páč prvním 6 dílům jsem napálil plný počet, ale sedmičce jsem velmi slabé 4*, takže jak už píše Pilda, vysvětlování okolností ve filmu by přišlo vhod..

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Na třetí Cloverfield si počkáme

Na třetí Cloverfield si počkáme

09.12.2016

Filmy z thrillerové antologie Cloverfield (Monstrum a Ulice Cloverfield 10) měly v únoru dostat nového kamaráda. Ze sci-fi God Particle, v níž se posádka vesmírné stanice potýká se zmizením Země, se… (více)

Kdo natočí osmý díl Saw?

Kdo natočí osmý díl Saw?

15.07.2016

Velké značky v Hollywoodu prakticky neumírají. Dokud na něco diváci slyší, točí se další a další díly, takže vás asi nepřekvapí, že bude pokračovat i Saw. Hororová série, jíž nastartoval James Wan (V… (více)

Reklama

Reklama