Reklama

Reklama

How I Met Your Dad

(TV film)
  • USA How I Met Your Father (neoficiální název)
všechny plakáty

Obsahy(1)

V seriálu sledujeme Sally (Greta Gerwig), jak poznává svého manžela. Žije v New Yorku se svými přáteli, rozvádí se se svým prvním manželem a nemá tušení, co dělá se svým životem. (pavelbedi)

Recenze (4)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

No, piloty už kostrbaté bývajú. Z dnešného pohľadu som ale rád, že to dostalo stopku. Greta na tom mohla byť zmluvne zaseknutá na niekoľko rokov a tie skvelé filmy čo teraz točí, by možno nikdy nevznikli. Hodne snažiace sa pokračovať v atmosfére HIMYM (random dojemná melódia), viac zamerané na hlavnú postavu, ako na vedlajšie. Slabšie 3*. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

HIMYM byl jedinečný tím, že šlo o vztahový seriál, které ženy milují a muži se s ním dokázali ztotožnit. I proto by stejný seriál z ženského pohledu nemohl mít nikdy takový úspěch, ač jsem si, jako velký fanoušek původního, "pokračování" nemálo přál. Možná stačilo jen málo k dalšímu alespoň průměrnému sitcomu, který by dostal třeba dvě tři série, pro fanoušky; lépe se poprat se srovnáním něčeho průměrného s něčím úžasným. Jen snad tolik nelpět na premisách z původního seriálu a zbytečně je neždímat, lépe propracovat postavy, přidat více charisma, přijít s něčím novým, co by to definovalo.. možná prostě jen ten kostrbatý pilot udělat znova a trochu lépe. ()

Reklama

Reklama