Reklama

Reklama

Asterix a překvapení pro Cézara

  • Francie Astérix et la surprise de César (více)
Trailer

Obelix se zamiluje do nově příchozí ve své domovské galské vesnici, ale zlomí mu srdce, když k ní přijede na návštěvu její pravý milenec. Milenci jsou ale uneseni Římany. Asterix a Obelix je chtějí vysvobodit a vydají se na nebezpečnou výpravu, na které potkají gladiátory, otrokáře a byrokracii - a také se setkají se samotným císařem Juliem Caesarem... (TV Minimax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že oproti komiksu tu chyběli fóry se zbytkem legionářské party, ke které se naši hrdinové přidali, aspoň, jestli si to dobře pamatuju s komiksů, tak tam měli taky pár dobrých hlášek, které se nakonec do filmu nedostali. Jinak je to ale velmi povedené zpracování, které ukazuje ve velmi dobré formě onen ikonický ironický humor (Laskavosti). Hodně se tu cestuje, takže se tak dočkáme všemožných narážek na různé kultury, profese atp, a o tom ten Asterix je :) ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

"Co!? No jenom ty dveře rozflákej, dotěro!" ~ Spolu s 12 úkoly neoddiskutovatelná pecka, tady navíc s již zmíněnou skvělou hudbou a poblázněným Obelixem. Idefix měl dostat Oscara (resp. Césara) a stačil by nějaký malý, drobný a roztomilý :) ~ "Ten chlap má děsnej kamenopis, nepřečtu to..." ()

Reklama

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Bez diskuze pro mě nejvtipnější film s dvojicí Asterix a Obelix se skvělým a jedinečným českým dabingem. Nespočet kultovních hlášek a jedinečnýcc vtípků. Namátkou pár krásných citátů: :-) Briseradius: Konec. Šmytec. Šlus. Loučím se s tebou. Caius Obtus: Kam jdeš? Briseradius: Půjdu radši prodávat preclíky. (Vypadne z okna.) :-D Lazebník: (zženštilým hlasem) Milí hošové... svlíkněte se. :-D Obelix: Mám žaludek prázdnej jako špajz po svatbě. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Je to o něco lepší, ale podle mého pořád platí to,co jsem napsal u dílu Asterix a Galové. Asterixe je lepší číst, než se na něho dívat. Někteří mí přátelé, rovněž Asterixovi fandové, mají stejný názor a tak doufám, že nejsem příliš subjektivní. Sešitová vydání jsou božská, animované podoby jsou nepovedené a pánové Goscinny a Uderzo se k nim nehlásili. ()

Cubinho 

všechny recenze uživatele

"Asterixi, jsou tohle přátelé? Já už tomu vážně nerozumím... Doma to byli nepřátelé, v Africe přátelé, to abych se na to zeptal Julka!" anebo... A: What he says? B: Co říká? A: What he says? B: Co říká? C: Já myslet, že on se ptát, co vy říkat! anebo... A: Obelixi, kolikrát jsem ti říkal ať neničíš ten les!? B: Jakéj les? Vždyť je tu jen saméj pitoméj strom! Nejlepší animák, co znám. Ty hlášky! Radost poslouchat:-) 10/10 ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Římská provincie Afrika (Africa Proconsularis), ve které se odehrává část příběhu, byla vytvořena v roce 146 před Kristem po zničení Kartága v Třetí punské válce a rozkládala se především na území dnešního Tuniska. (vojtaruzek)
  • Scéna závodů vozatajů paroduje stejnou scénu z filmu Ben Hur (1959). (L_O_U_S)
  • Ve scéně, kdy v kasárnách svolají všechny k jídlu, mrskne kuchař talířem přes celý stůl až k Idefixovi. Na zem talíř dopadne poloprázdný. Když do něj pes kopne a vyšle ho k Asterixovi, je opět plný. (Ozzy88)

Reklama

Reklama