Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (764)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,V MÉM ŽIVOTĚ ZEJE DÍRA A JÁ JI POTŘEBUJI ZAPLNIT...“ /// Těžkej život americkýho důchodce… golf, knihovna, cestování…, taky pohřby (to má s těma našima společný…). A najednou leták, ve kterým píšou: „Staň se stážistou v e-obchodě!“ … Sbližování stáří s mládím (nebo vobráceně). Asi si uvědomuju, že stárnu (a proto jdu s hodnocením vejš!). Anne je taková, jaká má bejt (takže není hnusná a nasraná) a Robert je … uklidňující, frajerskej a gentlemanskej PRDUCH (pracující důchodce – poznámka pro youtuberskou generaci). Navíc bych řekl, že to není typická rom-kom. Škoda, že v tý závěrečný třetině spadnou do ubulenejch vod. Zbytečně tak srážej pohodovou záležitost, která mi (bůhví proč) připomíná Hezké vstávání. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem sběratel lajků, mám profil na všech sítích (sociálních), místo tágem jezdím Uberem… a je mi víc než 40. 2.) Nosím kapesníky. (hovno třívrstvý… ty hadrový…) 3.) Jsem holka, co se potřebuje zhluboka nadechnout. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Intern je druh filmu, který Vám doslova zvedne náladu a zpříjemní den. Celé je to neuvěřitelně sladké, milé, nostalgické,dojemné a tak správné. Film hezky znázorňuje rozdíly mezi klasickou a moderní kulturou, ale také velmi poukazuje na dnešní vztahy a manželství. De Niro zde jasně posílá poselství, jak by správný muž měl vypadat a chovat se v dnešní společnosti a skvěle funguje chemie s Anne Hathaway, která je naopak už zkažená moderní dobou a cítí se nesvá v přítomnosti De Nira, pač pozoruje na sobě nedostatky a chyby. Takže nejen, že se na film skvěle kouká a každý si v něm najde něco svoje, objevuje se zde také chlapík jménem Zack Pearlman, který svým humorem a gesty baví celé publikum při každém zjevení na scéně. Nedivil bych se, kdyby z něj vzrostla budoucí hvězda na komediální scéně. Takže zjednodušeně vtipné, krásné, dojemné, skvěle zahrané, chytré, hezky vymyšlené a první film v historii, kde po skončení začalo tleskat celé kino a všichni se začali objímat, tak to přidá neskutečně na finálním zážitku. Doporučuji. 90% ()

Reklama

troufalka 

všechny recenze uživatele

Princezna nám vyrostla, místo deníku má noťas a založila si vlastní firmu. Robert De Niro si hraje na hodného taťku, dědu, strýčka, co všechno s úsměvem vyřeší a pro každého má pochopení. K tomu hraje unylý podkres bez jediného hudebního nápadu. Naštěstí neznám cílovou skupinu, pro kterou byl film určen. A nechci jí znát. Proč jsem dala jednu hvězdičku? Hrozně nerada dávám odpad, a Rene Russo vypadá i po šedesátce skvěle! ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Seriózní a trochu kožený důchodce, který si hledá nové pracovní uplatnění jako stážista v rozevláté hipsterské firmě, slibuje zárodek slušné komedie. Zvlášť, když seniora hraje Robert De Niro, druhdy představitel hodně drsných chlapíků, kteří by takovou rozjuchanou firmičku dokázali srovnat jediným pohledem. ____ Začátek filmu slibný námět naplňuje. Robert sice mohl víc vzdorovat ležérní atmosféře oděvního e-shopu a jeho mladí kolegové ho nemuseli přijmout až tak snadno a rychle, ale budiž…. Horší je, že tím se vyčerpalo hlavní téma hned v úvodu a místo něj nastupuje jakýsi zástupný vztah otce a dcery mezi postarším stážistou a mladou šéfovou, které firma i rodina přerůstají přes hlavu. A z komedie je náhle upocené melodrama, které disponuje i jednou děsně cool přechytralou holčičkou s kudrlinkami. /31. 8. 17./ ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nancy opět nezklamala. Další milá a úsměvná vztahovka, která má všechny atributy její tvorby. Vyrovnaný scénář plný úsměvných okamžiků, emotivních dialogů, momentů, které donutí k zamyšlení i sympatických postav, které si prostě nemůžete neoblíbit. Luxusní a postavám dokonale padnoucí obsazení, a režii, která se nepředvádí, ale soustředí na příběh a poskytuje každé hlavní postavě, i mnohým vedleším, dostatek prostoru. Natočit laskavý lidský film, který by si na nic nehrál a dokazal pohodu a úspěvnost vybalancovat nad propastí kýče není snadné, ale Nancy to opět zvládá stejně bravurně jako Philippe Petit na laně mezi Dvojčaty. Navíc jsem ve věku, kdy se dokážu stejně dobře vžít do pocitů stárnoucího Bena ze staré školy, do pocitů věčně nestíhající Jules, kterou drtí neustály tlak a stres, i do pocitl Matta, který chybuje ač miluje. Takže o to víc se mi film dostal pod kůži. Samozřejmě i díky Annie a De Nirovi, kterí jsou oba výteční a jejich interkace jsou dokonalé. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Scéna, ve které Jules (Anne Hathaway) telefonuje s nespokojenou zákaznicí, odkazuje na snímek Rachel se vdává (2008), ve kterém Hathaway ztvárnila titulní roli. Nespokojená zákaznice se totiž také bude vdávat a řeší špatně poslané šaty pro družičky. Když se Jules se zákaznicí loučí, osloví ji: "Rachel". (hansel97)

Reklama

Reklama