Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

pepo 

všechny recenze uživatele

Oh, Hell Yes!!! Yes!!! Yes!!! Jedna z mala serii, kde (zatial) s pokracovaniami rastie kvalita. Ma to uzasne tempo, mrte akcnych a uuuuuplne, ale fakt uuuuplne debilnych akcnych scen (3/4 filmu). Vsetko co bolo super na prvych dvoch castiach je tu upgradovane +David Hasselhoff+ Lightsaber z motorovej pily+ zena rodiaca v zaludku zraloka vo vesmire a mnoho inych chutoviek. Dokonale Guilty pleasure. Jednicke som dal 10, dvojke 11...takze toto je minimalne 13/10 ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

U trojky už se nikdo nesnaží předstírat, že je to katastrofický film, ale rovnou se jede na parodické vlně. Čtvrthodinová záchrana prezidenta či "vesmírná tělesa" na konci jsou úsměvný, stále, ale nemůžu říct, že bych si zapamatoval něco z další hodiny filmu. Kdo se bude chtít podívat, tak stejně dopředu bude vědět o co jde, tak to nebudu řešit. Jen doufám, že příště to bude ještě víc ulítlé. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

U filmu jsem nečekal kvalitativní posun k lepšímu, ale šlo mi o určitá camea. Lou Ferrigno (agent Banner) se snaží pomoci víceprezidentce a nechybí hláška odkazující na Hulka: "Don't make me angry." / "Nechtěj mě rozzlobit." Christopher Judge hraje agenta, který vede prezidenta USA do úkrytu. Wrestler Chris Jericho vypravuje návštěvníky zábavního parku na horskou dráhu. Na letecké základně se mihne Lorenzo Lamas (seržant Rock). George R.R. Martin je divákem na filmu Shark Wedding v parku Universal Orlando na Floridě. David Hasselhoff (plukovník Gilbert Grayson Shepard), Finův táta, hraje v regulérní vedlejší roli v závěrečné půlhodině. Ve dvou kratších záběreh z vesmírného střediska NASA se jako voják se zbraní v ruce objeví MMA zápasník a wrestler Josh Barnett. Tenhle příběhový guláš se snad nedá ani trumfnout, ale Sharknado 4 asi vznikne... ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku dávám jen za to, že film je nabušenej akcí, jako že všude jsou žraloci a všude lítaj a někoho žerou a furt je někdo zabíjí, hlavně Steve a že to stále čiší tou hroznou typickou animací. Ale to co tvůrci předvedli na konci je už pomalu drzost (a blbost), takže soráč. 5% za Davida Hasselhoffa ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Nepopírám sice, že se jedná o další totální megashit (měřeno filmařskou kvalitou) ale pro tentokrát mě Asylum dokázalo zase po nějaký době docela pobavit. Zapomeňte na jedničku a na dvojku ty ve světle trojky působí jenom jako rozjezdová dráha před startem opravdu monstrózního úletu. Úvodní scéna ve které žraločí tornádo srovná se zemí bílý dům možná vstoupí do dějin zetkových filmů a závěrečný finále ve vesmíru taky není k zahození. Problémem je výplň mezi těmito částmi kde se prostě místy fakt nudíte a jenom stupidní dialogy na pobavení to neudrží. Každopádně určitě zatím nejlepší díl série který si konečně aspoň to průměrné hodnocení zaslouží. Jo a jestli má být čtyřka? Oh Hell yes! Pořád je co vylepšovat a já na to určitě kouknu.50% ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • V jedné scéně okolo 47. minuty, kdy prší žraloci na zábavní centrum, je záběr do kina, kde diváci koukají na film Útok trojhlavého žraloka (2015), což je také film společnosti SYFY. (Terva)
  • V roli seržanta Richardse se objevil ve filmu slavný zápasník těžké váhy organizace UFC, Josh Barnett. (The Viper)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama