Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

megan017 

všechny recenze uživatele

Netušila jsem, že tenhle film bude mít více pozitiv, než jsem schopná přiznat. V první řadě tvůrci dávno ví, že točí dokonalou blbost, o to víc se jim vyplatí doplnit příběh bizardnosti, jako jsou žralokotornádový lovci. Ze Sharkanada se pomalu stala značka. Příběh je okořeněn hláškami, které mě až překvapili, jak jsou dobré a jak k hercům pasují, nemluvě o tom finále. Pokud bude 4.díl, tak si ho nenechám ujít, protože i když příběh není zrovna sofistikovaný, smysldávající, tak je to příjemná kokotinka, u které člověk nemusí přemýšlet a užije si absurdity branou sakra vážně. Nelze popřít, že tohle téma je originální, dementní a geniální zároveň. Kdo se na tuhle sérii podívá, tak jí musí brát s velkým nadhledem. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Třetí díl, třetí čistý Odpad!, ovšem ani potřetí ho nakonec nedám a to minimálně už jen z toho důvodu, že když už mají filmaři tak neskutečně extrémní drzost být tak naprosto neuvěřitelně nesoudní, co vše si dovolí ve svém díle ještě předvádět, tak to se prostě musí ocenit. A že těmi nejulítlejšími a nejnepředstavitelnějšími nápady nešetří ani tentokrát, tím si může být naprosto každý odvážlivec, který se do této nenapodobitelné jízdy pustí, zcela jistý. Samozřejmě, už to zdaleka nemá takový koule, jako měla jednička, která mi svou geniální ulítlostí totálně vyrazila dech, tady se už podobně jako ve dvojce ale už spíš jen buď upgradují již použité scény právě z prvního Sharknada, anebo se tvůrci pouští do ještě větších šíleností, jako třeba žralok na horské dráze, či žraloci ve vesmíru, což jsou sice momenty, kdy jsem jen lapal po dechu a absolutně nechápal, ale ta zábavnost těchto magorských scén tu zkrátka již tak nefunguje a nemají už ani takovou údernost. Vše ostatní ale jinak zůstalo při starém a v podstatě i očekávaném a pro tvůrce osvědčeném, tedy nulová zápletka, megatrapně vtipný efekty, scénář na zatykač, a též i nezapomenutelné herecké výkony, jako neustále zoufalý výraz Iana Zieringa, v čem to kurva vlastně hraju, Tara „Zombie“ Reid jako nepřehlédnutelná lidská troska taky jede, David Hasselhoff je už v prdeli úplně na entou, no a zbytek je jen nedůstojnou potravou pro otřesně zpracované žraloky, tedy samozřejmě až na navrátivší se koťátko z jedničky, Novu, v podání baculaťoučké Cassie Scerbo, pro mě hlavní hvězdy tohoto pokračování. Já každopádně opravdu nepochybuji a ani nezpochybňuji, že celá tato série dosahuje skutečně kultovního statusu, prostě je to ale jen formou, za kterou by se měli všichni, kteří se kolem těchto podívaných pohybují, stydět a ihned rezignovat na veškeré další filmařské pokusy, ovšem jak se říká, proti gustu …! A ikdyž je to celý tak nevídaně filmařsky strašný, i já se už teď těším na čtyřku, s čím tvůrci zase dokážou ještě přijít, neboť jak i v tomto pokračování jasně ukázali, fantazie některých jedinců skutečně nezná hranic. Jen to provedení je tedy k zesrání žalostně tristní, ale co by kdo nechtěl 8D. ()

Reklama

pursulus

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení celé řady "Žralokanáda" významné filmové produkční společnosti "Asylum & Syfy comp.", jakož i můj názor na celou řadu jsou ZDE. (Vysvětlení, proč hodnotím více snímků jako celek, lze nalézti na mém profilu v úvodní části "O hodnocení".) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Konečne je to tu!!!! Môj najočakávanejší, najhorší film tohoto roku je vonku! tretie pokračovanie monumentálnej s*ačky, ktorá nemá vo svojej zetkovej kategórií absolútne žiadneho súpera, nám opäť predstavuje tornádo plné krvilačných žralokov. V prvej časti ničili Los Angleles, v druhej devastovali New York a v tretej sa pustili rovno do Washingtonu DC... Opäť sa stretávame s tými istými hercami, ktorý sú na úplnom dne... Hlavná postava Ian Ziering, v minulosti známy zo seriálu Beverly Hils 90210 alebo Tara Reid, hrala v Big Lebowskom či v Prci, prci, prcičky nám predvádzajú ako sa správne nehrá. Chlapci s produkčnej spoločnosti SyFy, známy snímkami ako Super Shark, Aztec Rex, Mega Shark vs. Crocosaurus, Ghost Shark, Avalanche Sharks, Mega Shark vs. Mecha Shark, Dinocroc vs. Supergator či Poseidon Rex, (podotýkam, že som všetky videl.... Taký som masochista), si po prvej časti uvedomili, že to bolo tak zlé, tak veľmi hrozné, že sa to ľuďom naozaj páčilo. Tak druhú časť poňali naozaj parodicky.. Bolo to také sebareflexívne, že som sa naozaj bavil.. A nevadili mi tie otrasné herecké výkony, ešte horšie efekty a proste všetko zlé od produkcie, po upratovačku, ktorá to po nich upratovala. Trojka išla v šľapajách dvojky... Už to nebolo také vtipné ale stále sa bolo na čom smiať.. "žralokonádo" bolo tentoraz tak obrovské, že by to pohltilo polovicu Ameriky, takže jediná možnosť ako to zastaviť bolo povolať si ďalšiu filmovú trosku Davida Hasselhoffa a z vesmíru to zničil nejakým laserom. Môže byť. Ale inak je to hroznéééééé...... Neskutočne zlé, ale niektoré vtipné momenty stáli za to. Napríklad ako sa jedna z postáv chcela obetovať,ale po pár krokoch jej nejaký žralok vždy odkúsol nejakú končatinu, najprv nohu potom ruku a tak sa nakoniec odpálila nosom, . Alebo koniec, kde si hlavná postava spravila vo vesmíre, z obrovského žraloka modul na pristátie a tam dokonca jeho žena aj porodila decko. Avšak najväčšie prekvapenie bol samotný záver, ktorý sa skončil tak, že na tú ženu ktorá porodila v žralokovi (Tara Raid) na konci spadne kus z raketoplánu a zrazu sa zjavil nápis, nech fanúšikovia hlasujú na nejakej sociálnej sieti, či má postava prežiť do nasledujúcej časti alebo nie... Pretože sa chystá štvorka... Oh hell no!!!! ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná sr...pitomost. Naprosto stupidní, brutálně hloupá, těžko nazvatelná filmem. Tak strašlivá blbost, že se u toho jeden i baví. Kouzlo nechtěného, přitažlivé některými zvučnějšími jmény. Shitonado 3, aneb Steve se zlatou motorovkou nad americkou armádu a vlastně, nadevše! Budu se ještě někdy dívat? Oh Hell no! Leda z recese... ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • V roli seržanta Richardse se objevil ve filmu slavný zápasník těžké váhy organizace UFC, Josh Barnett. (The Viper)
  • Natáčelo se v amerických státech Florida a Kalifornie. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama