Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (400)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Hvězdná sestava herců a to vskutku bohužel nenaplnila očekávání. Vtipných momentů tam tolik nebylo, nejvíce jsem se smál jak si důchodci kradli prášky, páč v lékárně jsou moc drahý ! :-). Ono těch narážek na důchodce (ale mile podaných samotnými pány seniory herci) tam bylo více a celé to byl film spíše o stárnutí a trablích, které sebou křehnoucí tělesná stránka nese. Dávám tedy za 3 lahvičky prášků na tlak. * * * ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Když jsem spatřil tolik skvělých herců a červené hodnocení, zajásal jsem. Konečně nějaká fajn komedie po dlouhé době. Avšak ouha. Místo třeskuté zábavy a bujarých vtípků jsem obdržel políček v podobě nudné a loudavé rádoby komedie, která rozhodně nebyla tím, co jsem toužil dostat. Zabřednutí do tak bahnitého průměrna dávám za vinu scénáristům, kteří patrně nevěděli, kdo bude v tomto kousku hrát, jinak by snad dokázali využít potenciál hereckého obsazení daleko líp. Běda mi, až budu příště bláhově věřit hodnocení většiny. 50% ()

Reklama

hrona 

všechny recenze uživatele

Nuž tedy čekal jsem větší nářez při tomto obsazení. Pánové jsou super, ale ten příběh je až moc tuctovej a obyčejnej, zkrátka chybí tomu ,,drajv,, Pravda, jsem zhýčkán, takovými těmi uau efekty, také celou dobu na ně film připravuje, ovšem ve finále se vlastně vůbec nic převratného nestane a celková gradace snímku je spíše v posledním tažení, stejně jako sami hlavní představitelé.. Tahle herecká partička by si přeci jen zasloužila lepší námět. Ne že by se divák nepobavil, úsměvných situací je tu dost, ale........ tři a půl hvězdice směrem dolu je myslím tak akorát. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je sympatická ta dědkovská skvadra. Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin a Christopher Lloyd jsou přesně ty tváře, pro které stojí za to ten film vidět. Jinak je to ale ničím urážlivá klasická vloupačka do banky, kterých bylo tisíc a jedna navrch. Nemám jim to za zlé, jen mi chybělo víc legrace. Takhle si dědové užili trošku adrenalinu s morálním podtextem, ale to je asi tak všechno. Podobné komedie dokážou bejt i zábavnější... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Časem se dostanete do věku, kdy vaše odsouzení na doživotí už daňové poplatníky tolik nestojí.. Velkoryse obsazený duchna-heist, který se na jedné straně snaží pohrávat s klišé (předání štěněte) a na druhé servíruje věci, o jejíchž využití v dalším průběhu nemáte pochyb (pomoc asijské holčičky). O humor se stejně jako v Grudge Match stará především A.Arkin, sir Michael Caine zase nenuceně rozdává noblesu. Opakujícího se M.Freemana bych nahradil De Nirovou postavou lupiče McCauleyho z Heat, ale chápu, že tady se mělo jednat o amatéry a taky je tu ten menší detail, že doktor Al Pacino už zařídil eutanázii.. Zdá se mi to, nebo se začínají čím dál tím víc objevovat filmy, v nichž se na finanční instituce z principu pohlíží jako na zločinecké syndikáty? Přichází čas bankster movies.. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Film sa inšpiroval prípadom dôchodcov z Londýna, ktorí v roku 2015 uskutočnili najväčšiu vlámačku v anglických dejinách. (slavo_held)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama