Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Prakticky nikomu se to nelíbilo a má to 73%. Caine, Morgan a Arkin chtějí vykrást banku a příště zkusí třeba zase proniknout do nejlepší hokejové ligy světa. Komu stačí podobné úvahy k úsměvu po celou stopáž snímku, tomu upřímně závidím. Protože snímek je přesně o tom jestli důchodci mohou vyloupit peněžní ústav. Takže samotný námět je tím jediným vtipným momentem na celém Going in Style. 50% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Morgan Freeman je vizionár. Napríklad v Drvivom dopade hral černošského prezidenta ešte v časoch, keď Obama maximálne dával okurku na sendvič v McDonalde. V Amistade síce hral bojovníka proti otroctvu, čím dobu veľmi nepredbehol, ale už svojím menom dáva najavo, že sloboda nebola vždy samozrejmosťou. Ale pozor je tu Shawshank. Presne ako v tomto filme, hraje zločinca, zlodeja či vraha to je jedno. Každopádne som si urobil prieskum a zistil som, že naozaj veľa černochov v USA sedí v base. A to niektorí dokonca nedobrovoľne. A v takej Afrike je väčšina uväznených osôb tiež čiernej pleti, čo je nehorázna diskriminácia. A to je zhruba tak celá myšlienka, ktorá mi pri tomto filme napadla, a to je kariéra pána Freemana. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Väčšinou takéto filmy o bankových prepadoch moc nemusím, ale že to malo takéto slušné herecké obsadenie a režíroval to Zach Braff, tak som sa na to napokon dal. Bola to v podstate skôr taká oddychovka - nič mimoriadne prevratné, ale zas ani žiadny brak. Niektoré scénky a neustále doťahovanie sa hlavných aktérov boli nadmieru vydarené, no dejová línia bola na môj vkus až príliš priamočiara a takmer bez prekvapení. A to pri filmoch o vykrádačkách baniek býva dobrým zvykom do toho zamiešať aj väčší kus napätia a zložitejšie zápletky. Ale čo už, aj tak to malo vcelku fajnovú atmosféru. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Zase jsem se jednou postavila na stranu zločinu. V tomhle případě tam budu stát s ledovým klidem a pěkně dlouho s kávičkou v ruce. Staříci jsou sympaťáci. Tahle trojka se povedla. Zvlášť Michael Caine byl výborný. Moc jsem jim to přála, aby se jim to povedlo udělat. Doufala jsem, že u toho nikdo nedostane infarkt nebo tak něco. Je to taková jednoduchá jednohubk, akorát pěkně do pusy a slupnout . ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Sympatická hlavní trojice, které není těžké fandit. Dobře herecky obsazené, příjemný film s nepřetaženou stopáží, který bez hluchých míst plyne až ke geniálnímu závěru. Dostala jsem od filmu přesně to, co jsem čekala. Možná jen trochu nevyužité po vtipové stránce, dalo se tam toho nasázet víc, ale pobavila jsem se i tak. Absolutním vrcholem filmu je krádež v obchoďáku. 4* ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Natáčelo se v New Yorku, konkrétně v částech Brooklyn a Queens. (PaTeXx)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama