Reklama

Reklama

Loupež ve velkém stylu

  • USA Going in Style (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

vurhor 

všechny recenze uživatele

Hlavní výhra filmu jsou bez pochyby hlavní tři představitelé, zkušení staří pardálové, kteří umí skvěle hrát, mají charisma jak prase, plus rád je musí mít prostě každý. A když je člověk dosadí do opravdu dost těžce průměrné až podprůměrné komedie, vyjde z toho nakonec docela milý film. Zkuste si ho ale představit bez nich a vyjde vám celkem mdlý a nezajímavý snímek, u kterého se tak maximálně 2x pousmějete. Na nedělní odpoledne ideální, sice na snímek během pár hodin zapomenete, ale člověka to aspoň zabaví a možná mu to i zpříjemní den. Slabší 3* ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že Hollywood je nejlepší domov důchodců na světě. Kdybych navzdory všemu jednou vážně zestárnul, podám si mezi kluky žádanku. Přesně ten film, který nedělá nápad, ale charisma legend. Upřímně doufám, že ty prachy brzo rozfofrujou a budou muset vymyslet další bejkárnu. Tak jako jsou moje dvě největší noční můry stáří se svatbou, mě Loupež přesvědčila, že aspoň u jedné z těch dvou komplikací může být prča. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Prakticky nikomu se to nelíbilo a má to 73%. Caine, Morgan a Arkin chtějí vykrást banku a příště zkusí třeba zase proniknout do nejlepší hokejové ligy světa. Komu stačí podobné úvahy k úsměvu po celou stopáž snímku, tomu upřímně závidím. Protože snímek je přesně o tom jestli důchodci mohou vyloupit peněžní ústav. Takže samotný námět je tím jediným vtipným momentem na celém Going in Style. 50% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

No vida, jak se dá poměrně jednoduše pomrdat divácké očekávání a lehce překročit hranice mezi chytrou zábavnou vtipnou komedií a zbytečnou kýčovitou plytkou pičovinou. Jinde skvělá skvadra profláklých dědků vnadila na nějaký ten Red, Zpátky do ringu či Loupež na úrovni, a pak přitáhla podúrovňovou nudnou hloupou sračku s tumory jak z geriatrické ambulance, mířící do Babovřesk. Ale vzhledem k tomu, že všichni tři Metuzálemové už těžce přesluhují, utáhli ten trapný zombilend po herecké stránce s grácií a přinutili mě dát aspoň dvě z eutanázie. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tato předělávka filmu (Ve velkém stylu) z roku 1979 si své fanoušky jistě najde. I zde se potkáme s trojicí staříků, kteří jsou v těžké životní situaci, kteří se do ní nedostali svou vinou, ale špatným systémem. Vysedávání v klubu seniorů a pojídání zlevněných věcí je už nebaví, stejně jako sledování akčních letáků v supermarketech, aby měli vůbec co do žaludku. Proto se rozhodnou vykrást banku, která jim chce vzít střechu nad hlavou, ale mají i jiné problémy. Na rozdíl od starého filmu se skoro celý příběh točí okolo příprav a trampotách, do kterých se staříci dostanou. Sem tam vypotí nějakou tu srandovní hlášku, občas tempo příběhu lehce skřípá, ale díky velmi slušnému hereckému obsazení se to dá určitě přežít bez újmy na zdraví. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Jedno z možných „únikových aut“ je Austin Mini Cooper. V těchto automobilech prchala zlodějská banda vedená Michaelem Cainem ve snímku Italian Job (1969). (D.Moore)
  • Reštauráciu, v ktorej sa pravidelne stretávajú traja hlavní aktéri filmu, sme mali možnosť vidieť už aj vo filme Mafiáni (1990). (Astonko)
  • Jedno z možných únikových áut, o ktorých partia uvažovala, bolo aj Scooby-Doo's Mystery Machine. (Astonko)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama