Reklama

Reklama

Dívka ve vlaku

  • USA The Girl on the Train (více)
Trailer 3

VOD (1)

Každý den na cestě do práce jezdí Rachel Watson vlakem kolem města Witney. Vlak projíždí kolem jejího starého domu, kde bydlí její exmanžel se svou novou manželkou Annou. O pár domů dál každý den vidí jiný manželský pár. Rachel si postupně tento pár oblíbí a sama pro sebe si je pojmenuje ‚Jess a Jason'. Zdá se, že mají dokonalý život, a Rachel jim zároveň závidí i přeje jejich štěstí. Jednoho dne, když projíždí kolem jejich domu, stane se svědkem něčeho, co od základu změní vše, co si dosud o tomto páru myslela. . (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (804)

Wajny13 

všechny recenze uživatele

Knihu k filmu jsem dočetla den předtím než jsem film viděla, takže jsem měla vše ještě v živé paměti. Kniha na mě moc velký dojem neudělala, ale na film jsem se víceméně těšila. Od děje jsem neočekávala nic nového, protože jsem věděla, jak všechno dopadne. Líbilo se mi, že ve filmu nebyli vynechány žádné důležité scény a vše bylo přesně podle knihy. Nejvíce jsem byla zvědavá na herce, které ztvárnili dané postavy - Emily Blunt dokázala perfektně vystihnout Rachel - všemožné myšlenkové pochody pod vlivem alkoholu byli přesvědčivé; představitelka Megan se mi také líbila - dokázala přesně vystihnout labilní ženu, která vše svádí na minulost; s jedinou Annou jsem nebyla tolik spokojená, protože mi přišlo, že je až moc "zažraná" do role matky. Možná kdybych knihu nečetla z filmu bych byla více nadšená, protože konečné rozřešení je neotřelé a zajímavé, ale jelikož jsem již věděla, jak to dopadne nepřišla žádná "bomba". 3* ()

Nevis 

všechny recenze uživatele

Skvělé! Po dlouhé době film, který mě zaujal. Tleskám Emily Blunt, alkoholičku zahrála velmi přesvědčivě. Myslím si, že každý někdy zažil ten pocit, když se ráno probudí s kocovinou a má okno. Film si hezky hraje s myšlenkou, že ona ta chvíle může být pro člověka klíčová, protože je stále zodpovědný sám za sebe a za své činy. Konec byl kapku slabší, ale každý si rozmyslí, jestli někdy spadne do alkoholové závisloti, jelikož má za důsledek neupravené mastné vlasy a odrůsty barvy, které jsou vlastně největší psycho z celého filmu. ()

Zaba 

všechny recenze uživatele

Za mě supr. Rovina hlavní hrdinky mě bavila hrozně moc. Ty výpadky paměti... kdybych je párkrát neměla, nemohla bych říct, že lépe to natočit snad nešlo. Děj příjemně plynul a byla jsem téměř do konce hezky napnutá. Jsem na sebe naštvaná, že jsem si nejprve nepřečetla knihu, jak to mám ve zvyku, ale co... přečtu si jí i tak. ()

w.w. 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní / Thriller USA? Skôr by sa hodilo psychologicko depresívny príbeh pre ženy. Po pozretí mám chuť si otvoriť fľašu ()

trojkolka 

všechny recenze uživatele

Srovnávání se Zmizelou chápu, ale nepřijde mi, že by tento thriller byl méně šokující. Ano Zmizelá byla první, nikdo nečekal takový vývoj a u Dívky ve vlaku už takový velký zvrat všichni očekávali, ale to neznamená, že to bylo méně šokující, nápadité a "temné". Seděla jsem jako přikovaná a film se mi opravdu líbil. Knihu jsem nečetla, takže nemůžu hodnotit. ()

Mates Hradecky 

všechny recenze uživatele

Scénář filmu je koncipovaný jako prolínání časových rovin včetně střídání osoby vypravěče. Zpočátku si divák připadá jak hospodyňka, která právě rodině vyprala plnou pračku fuseklí a snaží se dát všechny ty páry dohromady. Navíc hlavní hrdinka je alkoholik mající pravidelná "okénka", tak nevíme, zda je daná situace pouze výplod deliria či holé skutečnosti. Vysoce talentovaná Emily Bluntová je ovšem v hlavní roli závislačky vysoce přesvědčivá a tak s ní sympatizujeme, i když se nám moc nechce. Jedná se v podstatě o klasickou detektivku, kde zapeklitý případ vyřeší místo policie křehká nezaměstnaná dívka, jezdící ze setrvačnosti každý den vlakem tam a zpět. ()

Dzedzy 

všechny recenze uživatele

Nuda. Jedna velká nuda. Výjimečně souhlasím s komentářem Verbala. Tohle je opravdu leda tak pro pipinky oslavující Padesát odstínů šedi. Jen tak si totiž vysvětluju ten humbuk a oslavování tohoto snímku. A to jsem si to chtěla půjčit v knihovně. Ještě že jsem to neudělala. Zřejmě by to dopadlo stejně jako když jsem si půjčila padesát odstínů šedi, čekala jsem dva měsíce, než na mne přišla řada a pak jsem přečetla ani ne půlku prvního dílu a vrátila jsem to s tím, že s takovou hovadinou nebudu ztrácet čas. Tohle by asi dopadlo podobně. ()

fricek12 

všechny recenze uživatele

Dechberoucí příběh plný napětí a zvratů, který se postupně kousek po kousku velmi pomalu a záhadně skládá až nakonec zapadne v překvapivou skládačku. Detektivka, která za to stojí a neodehrává se jen ve vlaku, jak jsem si vždycky myslel :-D ()

mansonn 

všechny recenze uživatele

film ma dve dejove casti...zaciatok ktory lezie divakovi na nervy a potom dojte druha cast filmu, koly ktorej sa oplati pozerat tento film.Film nabere obratky, rozbehne sa do sirsich zapletok a rozuzlenie bolo tiez nepredvidatelne dlhu dobu. Urcite sa oplati pozriet a hlavne prekusat ten zaciatok ()

deersforlife 

všechny recenze uživatele

Ono se totiž ani z takhle prázdné knižní předlohy vymáčknout víc nedá. Zápletka je zase jasná dřív, než by být měla, a její lacinost snad musí vadit každému, kdo má trošku vkusu. Zachraňuje to jen Emily Blunt, jíž role alkoholičky až znepokojivě sedí, a pár povedených scén, které však vypadají, jako by byly vystřiženy z jiného filmu. ()

mckrek7 

všechny recenze uživatele

Jak už se tu psalo, hodně se to snaží být jako Gone girl, ale stejný pocit, jaký jsem měl u Zmizelé nemám. Nejdříve je to zmatené, ale následně se dá všechno pobrat. Celou dobu vám příběh předhazuje, jak to vlastně dopadne. No jenže pak se stane něco - xxxx, a vy se nachytáte, jak si hrajete na detektiva. Najednou si spojíte jedna a jedna dohromady, vytvoříte teorii, jak se to vlastně stalo a pak jenom zíráte, že máte pravdu. Konec je naprosto nepředvídatelný a za něj si film vysloužil hvězdičku navíc. ()

leopoldina 

všechny recenze uživatele

Kniha byla o mnoho lepsi nez film. Doporucuji si ji tedy pred navstevou filmu precist, jinak budete zmateni jak krtek v labyrintu. Emily Blunt hrala skvele. Zbytek osazenstva zcela nevyrazny, mnohdy otravny. ()

Lenny76 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho nečekala, ale byla jsem příjemně překvapena, nechybělo tomu napětí, docela jsem se i bála, i když ke konci už bylo trochu jasné, kdo bude asi tím vrahem, tak jsem zklamána nebyla. ()

Lukas0801 

všechny recenze uživatele

Překvapivě tady pouze 70%....pro mne je toto film roku 2016...nelze jinak než 100%....hltal jsem to minutu po minutě...knihu jsem nečetl, ale přesto jsem se snadno zorientoval. ()

nMarek 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to pripomelo Ztracenou. Takze takova Gone Girl on the Train :) Jako docela dobry, asi tech 70%, tak dam 4* at to moc nespadne :) ()

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

30.01.2016

Rudovlasý objev z pátého dílu Mission: Impossible dobývá Hollywood. Rebecca Ferguson bude přihrávat Michaelu Fassbenderovi ve Sněhulákovi a Emily Blunt v Dívce ve vlaku, ve sci-fi Life si pak zahraje… (více)

Reklama

Reklama