Reklama

Reklama

Barbie: Tajná agentka

  • USA Barbie: Spy Squad (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Na začátku příběhu filmu Barbie: Tajná agentka zastihneme naši hrdinku Barbie společně s kamarádkami Terezou a Renée na gymnastickém tréninku. Všechny tři dívky jsou tak šikovné, že jejich schopnosti upoutají pozornost tajné agentury, která po celém světě honí ty největší zločince. V jejím hledáčku se právě objevila rafinovaná zlodějka šperků, která svou hbitostí a mrštností překonává i ty nejnepřekonatelnější překážky. Nasadit proti ní tři gymnastky sice vypadá jako šílený a zoufalý nápad, ale, jak dobře víme, odvážnému štěstí přeje. Nový život ve světě špionáže si náramně užívají i Barbie s Terezou a Renée, protože díky tomu mohou zkoušet neuvěřitelné množství nejrůznějších převleků, používat nejmodernější technické vychytávky a trávit čas ve společnosti roztomilých robotích mazlíčků. V první řadě ale budou muset pracovat, tedy honit a polapit mazanou zlodějku, a díky tomu zjistí, že ve zdánlivě křehkých holkách může dřímat pořádná hromada talentu. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (9)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejsem fanda panenky Barbie, nicméně poselství o tom, že přátelství, píle a touha po vlastní cestě (byť v hávu dlouhonohé blondýny s pasem bez posledních dvou žeber) má jisté kouzlo. Je až s podivem, že malé slečny nevnímají umělou dokonalost Barbie girls, ale jejich šikovnost, temperament a spoustu technických vychytávek. Film byl roztomilý a tři hvězdy si ve své kategorii plně zaslouží. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Na to, že měli být tajné ty agentky, tak všude bylo růžovo, fialovo i modro. Viděla jsem už několik filmů z dílny Mattelu, ale tohle je slabší. Snaha být jako 007 se nepovedla. Buď stárnu, nebo prostě už nevědí, co vymyslet. Pokud budou plánovat ještě nějaký další filmy s Barbie, tak ať je to aspoň o stupeň lepší. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá, že by to mohlo být celkem cool špionážní, ale nakonec je z toho jen obyčejný film pro holky a možná i kluky, v kterém se děsivě moralizuje a všechno je v něm neskutečně předvídatelné. Nečekám, že tohle budou skvělé filmy, al tady se nikdo moc nesnažil, ani ty vtipy tu nejsou a celkově stojí atmosféra za prd. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká malá menšia Barbie katastrofa, avšak v rámci svojho žánru znesiteľná. Ono by to ani nebol zlý nápad dať Barbie do role špiónky, ale spraviť to tak stupídnym a nezmyselným spôsobom ako v tomto snímku, to hádam prekuknú aj tie najmenšie deti, ktorým je to určené. Asi by som očakával vyučovať a zabávať mladých ľudí podnetnejším spôsobom. Toto sú síce silné dve hviezdy aj vďaka vylepšenej grafike, ale stále iba dve. 45 % ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Uff.. přežil jsem to... Dotičné osoby, hlavně ty žvatlající nějak zapomněli komu hlavně je tento typ filmu určen.. takže tak to i beru. Stupidnější než M.H.. ale dalo se to.. To už mi víc pitomá přijde ta legendární Beruška a kocour kterou nevím proč všichni vynášejí do nebe.. ani 10minut jsem to nevydržel., to se prostě nedalo! O_o ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno