Reklama

Reklama

Lidožrout

  • Česko Žralok útočí 3: Lidožrout (více)

Obsahy(1)

Pláž jihoafrického Kapského Města je plná koupajících se lidí. Ale jen do chvíle, než zaútočí žralok lidožrout. V ostatcích roztrhaných obětí pak vědci naleznou něco šokujícího. Zub patřící dávno vyhynulému pravěkému bílému žralokovi, který dorůstal délky až osmnáct metrů. A tak, někde v hlubinách oceánu číhá obří predátor a lidé i se svou moderní technikou jsou proti němu zcela bezmocní... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Dominique55 

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu...jak se do tohohle mohla dát vůbec jen nějaká koruna...Ve filmu všechno špatně...nekvalitně a trapně! Vždy jsem věděla dopředu co se stane, scénky s lidožroutem větším pomalu než Titanic, kterej má za potravu pouze lidi, kteří jsou hloupatější než to malý dítě....Ke konci jsem se tomu musela fakt už jen smát, proto ty 2 hvězdičky, aspoň pro smích to stálo:DA jediný co se mi ve filmu líbilo, byla ta blondatá herečka na kterou se hezky dívalo:) ()

WorteeFlex 

všechny recenze uživatele

Film který...zachraňuje pouze John Barrowman, pro kterého mám tak trochu hodně slabost. Jinak by byl, a taky je, totálním propadákem s pořádně pokaženými efekty. Určitě je to ztráta času pro někoho kdo není tak obrovským fanouškem zabijáckých žraloků, nebo někoho z herců. Film se táhne, má velmi otřepanou zápletku a velice, velice "nečekané" rozuzlení. Proto opravdu raději jděte jinam a nechte tento film propadlišti dějin. ()

Reklama

pend 

všechny recenze uživatele

V první půli se o (časté a krvavé) útoky stará mládě, které je však obyčejný žralok bílý, který vydává zvuky. Po jeho smrti se objeví matka, ta polyká celé záchranné čluny...a tím končí veškerá krvavost útoků. Navíc stihne být všude...První část byla docela zábavná. V druhé polovině jenom nevěřícně sledujete obrazovku. ()

J.Mayen odpad!

všechny recenze uživatele

Pokousim se hodnoceni odpadem vyvarovat, vzdy se snazim aspon trochu na filmu neco malo najit, co by aspon za tech 5% stalo,ale tady vazne nemuzu, nejde jinak. Sceny kdy zraloky polyka lidi na gumovem clunu nebo vodnim skutru nejsou k smichu,ale tady spis k placi. Hodnoceni zde na CSFD o necem vypovida a vyjimecne s nim souhlasim. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nově položený podmořský kabel přiláká svými elektrickými výboji pravěkého žraloka z temných hlubin podmořského příkopu. Jedná se o pětimetrové mládě, které je nebezpečné hlavně pro samotné lidi. První dvě třetiny tak trochu kopírují Čelisti - nahé koupání, ukousnutá noha klesající ke dnu, poprask na pláži a dvě dívky na nafukovací matraci. Když má ale dojít k toužebně očekávanému schramstnutí dívek, žralok je zaplašen. Pak přichází napínavá scéna s motorovým člunem, co za sebou táhne dívku na laně s padákem. Boj o život začíná. Nu a souboj s bestií v nitru potápějící se lodi je opět připomínkou zmíněné klasiky. Jakmile však nastoupí na scénu matka, přijdou s ní ohavně levné digitální efekty. Megalodon totiž požírá lidi po skupinách, případně i se člunem nebo skútrem. Vše pak rychle plyne v běsném střihu k masakróznímu finále. Jasně, je to levné, bez většího nápadu a s klasicky mizernými hereckými výkony. Na druhou stranu film rychle uteče, pobaví a kdo ví, co má očekávat, toho nezklame. 2,5* ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • (Ne)slavná hláška "What do you say I... take you home and eat your pussy?" nebyla ve scénáři. John Barrowman (Ben Carpenter) chtěl pouze rozesmát Jenny McShane (Cat Stoneová). McShane však nijak nereagovala. Nabídku orálního sexu v českém dabingu bohužel neuslyšíte. (L_O_U_S)
  • Jenny McShane, představitelka Cat Stoneové, si zahrála již v prvním dílu série Žralok útočí (1999), avšak jinou postavu. (L_O_U_S)
  • Přestože je film pokračováním série Žralok útočí, kromě tématu nemá s předchozími dvěma díly prakticky nic společného. V českém prostředí byl dokonce vydán pod zcela odlišným názvem Lidožrout. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama