Reklama

Reklama

Lidožrout

  • Česko Žralok útočí 3: Lidožrout (více)

Obsahy(1)

Pláž jihoafrického Kapského Města je plná koupajících se lidí. Ale jen do chvíle, než zaútočí žralok lidožrout. V ostatcích roztrhaných obětí pak vědci naleznou něco šokujícího. Zub patřící dávno vyhynulému pravěkému bílému žralokovi, který dorůstal délky až osmnáct metrů. A tak, někde v hlubinách oceánu číhá obří predátor a lidé i se svou moderní technikou jsou proti němu zcela bezmocní... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Třetí díl série už nemá s předchozími dvěma jedinou souvislost a my místo toho sledujeme další film z počátku století, kde vystupuje obří pravěký žralok. A je zajímavé sledovat odlišný přístup než u filmu ze stejného roku Megalodon. Zatímco ten sází na počítačové efekty, tady tvůrci v některých záběrech použili záběry skutečného žraloka (patrně po vzoru Eda Wooda vzali vyřazené záběry z lepších filmů) a doplnili je různými maketami. I proto jsem se na začátku obával, že tam bude jenom Megalodoní mládě. Pak se však objeví dospělý a začne ta pravá šílenost. Je to neskutečná blbost, ale prostě baví. Žralok zaútočí na jachtu, lidi z paluby skočí šipku do jeho úst, borec najede na vodním skútru do tlamy... Ze série Žralok útočí mne zatím tento film bavil nejvíc, stejně tak z trojice megalodoních filmů ze začátku milénia (krom výše zmíněného ještě slabší Lovec žraloků). Dávám slabší dvě hvězdy, ale čekal jsem to horší. ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se tomuto snímku alespoň z malého procenta částečně přijít na chuť - bohužel bez úspěchu. Když už jsem si tak nějak začínal zvykat, tak " malý " žralok byl po smrti a objevil se ten 20ti metrový. V tu chvíli už jsem se začal jen bavit nad blbostí, nebo spíš zoufalostí tvůrců této obludy. Hrůza, ale za snahu dám alespoň jednu hvězdu. Přeci jen jsem viděl horší filmy, které jsem hodnotil odpadem. ()

Reklama

Stanislaus odpad!

všechny recenze uživatele

Přichází opět přerostlý žralok, který likviduje všechno kolem sebe a nepohrdne lahůdkou jako je vodní skútr či nafukovací člun plný lidí. Je až téměř bizarní, na co tvůrci (nejen) žraločích filmů přijdou, aby se nás snažili rozesmát "strachem". Zase další skvost do sbírky "filmů" o gigantických zrůdičkách. ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Co dodat, veškeré pocity a "dojmy" shrnuli již předchozí uživatelé. Snad jen, že největší salvu smíchu jsem chytil při jedné opravdu pikantní scéně - mladý páreček si večer vyhlédne jako místečko pro milování uzavřený tobogán, který bůhvíproč pohání zrovna v zavírací dobu voda... a přímo pod ústím tunelu si na ně počká zajímavé-zvuky-vydávající žralok, který si ještě několikrát zatraceně hlasitě krkne - a večeře je vyřešena. :) Shitózní majstrštyk, kdy nevíte, zda hodnotit odpadem či 5*. ()

Dominique55 

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu...jak se do tohohle mohla dát vůbec jen nějaká koruna...Ve filmu všechno špatně...nekvalitně a trapně! Vždy jsem věděla dopředu co se stane, scénky s lidožroutem větším pomalu než Titanic, kterej má za potravu pouze lidi, kteří jsou hloupatější než to malý dítě....Ke konci jsem se tomu musela fakt už jen smát, proto ty 2 hvězdičky, aspoň pro smích to stálo:DA jediný co se mi ve filmu líbilo, byla ta blondatá herečka na kterou se hezky dívalo:) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Jenny McShane, představitelka Cat Stoneové, si zahrála již v prvním dílu série Žralok útočí (1999), avšak jinou postavu. (L_O_U_S)
  • (Ne)slavná hláška "What do you say I... take you home and eat your pussy?" nebyla ve scénáři. John Barrowman (Ben Carpenter) chtěl pouze rozesmát Jenny McShane (Cat Stoneová). McShane však nijak nereagovala. Nabídku orálního sexu v českém dabingu bohužel neuslyšíte. (L_O_U_S)
  • Přestože je film pokračováním série Žralok útočí, kromě tématu nemá s předchozími dvěma díly prakticky nic společného. V českém prostředí byl dokonce vydán pod zcela odlišným názvem Lidožrout. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama