Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Konečne je to tu!!!! Môj najočakávanejší, najhorší film tohoto roku je vonku! tretie pokračovanie monumentálnej s*ačky, ktorá nemá vo svojej zetkovej kategórií absolútne žiadneho súpera, nám opäť predstavuje tornádo plné krvilačných žralokov. V prvej časti ničili Los Angleles, v druhej devastovali New York a v tretej sa pustili rovno do Washingtonu DC... Opäť sa stretávame s tými istými hercami, ktorý sú na úplnom dne... Hlavná postava Ian Ziering, v minulosti známy zo seriálu Beverly Hils 90210 alebo Tara Reid, hrala v Big Lebowskom či v Prci, prci, prcičky nám predvádzajú ako sa správne nehrá. Chlapci s produkčnej spoločnosti SyFy, známy snímkami ako Super Shark, Aztec Rex, Mega Shark vs. Crocosaurus, Ghost Shark, Avalanche Sharks, Mega Shark vs. Mecha Shark, Dinocroc vs. Supergator či Poseidon Rex, (podotýkam, že som všetky videl.... Taký som masochista), si po prvej časti uvedomili, že to bolo tak zlé, tak veľmi hrozné, že sa to ľuďom naozaj páčilo. Tak druhú časť poňali naozaj parodicky.. Bolo to také sebareflexívne, že som sa naozaj bavil.. A nevadili mi tie otrasné herecké výkony, ešte horšie efekty a proste všetko zlé od produkcie, po upratovačku, ktorá to po nich upratovala. Trojka išla v šľapajách dvojky... Už to nebolo také vtipné ale stále sa bolo na čom smiať.. "žralokonádo" bolo tentoraz tak obrovské, že by to pohltilo polovicu Ameriky, takže jediná možnosť ako to zastaviť bolo povolať si ďalšiu filmovú trosku Davida Hasselhoffa a z vesmíru to zničil nejakým laserom. Môže byť. Ale inak je to hroznéééééé...... Neskutočne zlé, ale niektoré vtipné momenty stáli za to. Napríklad ako sa jedna z postáv chcela obetovať,ale po pár krokoch jej nejaký žralok vždy odkúsol nejakú končatinu, najprv nohu potom ruku a tak sa nakoniec odpálila nosom, . Alebo koniec, kde si hlavná postava spravila vo vesmíre, z obrovského žraloka modul na pristátie a tam dokonca jeho žena aj porodila decko. Avšak najväčšie prekvapenie bol samotný záver, ktorý sa skončil tak, že na tú ženu ktorá porodila v žralokovi (Tara Raid) na konci spadne kus z raketoplánu a zrazu sa zjavil nápis, nech fanúšikovia hlasujú na nejakej sociálnej sieti, či má postava prežiť do nasledujúcej časti alebo nie... Pretože sa chystá štvorka... Oh hell no!!!! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Fanoušci hororového žánru každoročně očekávají příchod několika skutečně dobrých filmů, ale přijde mi, že je jich čím dál tím méně. Namísto toho nás tvůrci zaplavují čím dál tím více podprůměrnými filmy a hromadou ODPADNÍCH záležitostí. Zárukou takové „kvality“ jsou i díla společností jako Asylum či SyFy. No a když se dají obě dohromady, nevěstí to již dopředu nic dobrého. Jak Ferrante slíbil, tak i učinil. Po roce se opět dočkáváme dalšího žraločího tornáda – brakové zábavy toho nejhrubšího zrna. Když jsem viděl první díl, přiznám se, že jsem se u něj docela bavil a dal jsem mu i vysoké hodnocení (60%). Podobně ujeté filmy mi nevadí a dokonce je s radostí i vyhledávám. Občas neuškodí se podívat i na něco takového. Dvojka už však začala být dost trapná, ovšem i jí jsem přetrpěl až do konce (40%). Nicméně tento díl už byl opravdu na hranici snesitelnosti a začínám vážně pochybovat o psychickém zdraví scénáristy i samotného režiséra. Ian Ziering a Tara Reid jsou doslova dvojka k pohledání. Dvojice hereckých ztroskotanců už zřejmě ani nezavadí o nějakou pořádnou roli a tak se drží této série jako pijavice. První jmenovaný jí však alespoň trochu drží nad vodou, protože hrát ještě nezapomněl, zato jeho společnice vypadá jak vyschlá mumie. Po dřívější krásce už není ani památky. Příběh filmu je stejně dementní jako ty předchozí, ale tentokrát tomu nasadil scénárista ještě zvláštní korunu navíc. Žraloci tu nebudou padat nejen z nebes, ale objeví se dokonce i ve vesmíru.Sharknado 3 mě doslova zklamalo. Dá se tu sice narazit na několik zábavných scén, ale jinak jsem celý film spíše nevěřícně kroutil hlavou nad jeho stupiditou. Zvláště pak ke konci jsem měl už sto chutí ho vypnout.30% ()

Reklama

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo chce vidět žraloka padajícího z vesmíru, který je použit jako záchranný modul pro průlet atmosférou a následné přistání a v druhém, těhotná ,,hrdinka" porodí zdravé mimčo a ještě za ním vyleze, nechť si nechá koštovat. Jinak stejná zhovadilost, ne-li ještě horší, než celá tahle vyblblá série, kterou tvůrci museli natáčet absolutně vožralý nebo zhulený anebo obojí. Sledováno jen z hecu... ()

farfalla 

všechny recenze uživatele

Lidé si zvyknou na vše. I na tornáda, ze kterých padají žraloci a ukusují hlavy. Ale David Hasselhoff a žraloci plující vesmírem, jsou na mně příliš silný kafe. Naopak neotřelá je závěrečná výzva k hlasování. (Mimochodem Tary Reid už mám dost...) ['Sharknado' (2013) a 'Sharknado 2: The Second One' (2014)] ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že 88 minut je na Sharknado extrémně dlouhá stopáž, dám trojce snad i tři hvězdy. Ach ty nečekané zvraty... Potom, co přijde nečekaný zvrat nečekaného zvratu původního nečekaného zvratu, začínám nečekat pro jistotu nic... A stejně mě vždycky překvapí. Tentokrát s cliffhangerem, takže už teď jsem zvědavý, co se stane ve čtyřce. Steve Sanders se tentokrát vydává na pouť do vesmíru, aby se svým otcem, s kterým po dlouhé době naváže vztahy, zachránil celé USA. Asi je těžké být Stevem, když nemá za otce nikoho jiného než Davida "The Hoffa" Hasselhoffa, největšího tvrďáka Spolkové republiky Německo. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • V jedné scéně okolo 47. minuty, kdy prší žraloci na zábavní centrum, je záběr do kina, kde diváci koukají na film Útok trojhlavého žraloka (2015), což je také film společnosti SYFY. (Terva)
  • V roli seržanta Richardse se objevil ve filmu slavný zápasník těžké váhy organizace UFC, Josh Barnett. (The Viper)
  • Zároveň s filmem vyšla komiksová kniha se stejným tématem pod názvem "Archie vs. Sharknado". (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama