Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Opravdu si myslím, že snímek je koukatelný pro diváky jakéhokoli věku. Všichni zúčastnění se snaží. Jamie Lee Curtis hraje (velice přesvědčivě) příliš pracující matku, pro kterou je každý strávený okamžik s její dcerou nesmírně vysilující. Dceru si zahrála Lindsa Lohan (která mě zaujala už v Pasti na Rodiče). Film doporučuji pro všechny, kteří už dlouho neviděli dobrou rodinnou komedii. You're ruining my life! ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Po prvom pozreti sa mi tento film az tak moc nepacil a myslel som si, ze na csfd najdem väcsinou hodnotenia s tromi hviezdickami, preto ma vyssie hodnotenia prekvapili a presvedcili si tuto skvelu komediu pozriet este raz. Po druhom pozreti sa mi to pacilo omnoho viac, dobre dialogy aj scenar, nasmial som sa. Jamie Lee Curtis je super. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Myšlienka výmeny rolí je stále aktuálna, ale tentokrát aj nepochybne trefná a zábavná až k rozplakaniu. íČasti filmu, v ktorých je na scéne 'premenená' Jamie Lee sú neskutočné, dvakrát som musel film pauznúť, čo som od smiechu nemohol ďalej sledovať dej a to asi hovorí za všetko. V tejto jej postave som sa dočkal asi najväčšieho komediálneho prekvapenia. K tomu sa pridáva konečne trošku iná Lindsay, strašne podarený, milý, mierne dojemný záver a chytľavý garážový song. Vôbec mi nevadila prvá, pomalšia rozjazdová polhoďka. 95%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem spíš nějakou tuctovou americkou sračku pro teenagery, ale nakonec se mi tato komedie i docela líbila. Samozřejmě že hlavně díky skvělému výkonu mé oblíbenkyně Jamie Lee Curtis, ale ani Lindsay Lohan nebyla překvapivě vůbec špatná. Obě dámy to pro „proměně“ těl pořádně rozbalily a já se opravdu královsky bavil. Bylo to však dáno i celkem dobře napsanými postavami, nechybělo několik opravdu dobrých hlášek a slušná porce humorných situací. Nicméně se svým fotříkem bych určitě měnit nechtěl… ()

Kass 

všechny recenze uživatele

Ve svém žánru sice né zrovna originální, ale na množství a spletitost komických situací potenciálně mimořádně bohaté téma (vzájemná výměna tělesných schránek dvou povahově a hlavně věkově odlišných osob) je v téhle velmi příjemné komedii zužitkováno dokonale. Tím hlavním důvodem proč ovšem stojí za to "Mezi námi..." vidět a obdivovat ho, jsou her. výkony J. L. Curtis a především L. Lohan. Už ve svých 11 letech nadchla tím, s jakým přehledem zvládla těžkou dvojroli dvojčat ve filmu "Past na rodiče". V "Mezi námi..." zase exceluje svou suverénní hereckou proměnou, když dokáže ztvárnit jak pubertou lomcující 14 letou holku, tak upjatou a vystresovanou 40 letou matku, která se ocitne v těle své náctileté dcery. Na výkon v jejím téměř souběžném filmu "Protivný sprostý holky" se pěje povětšinou samá chvála... tak mě napadá... pokud bych si měl mezi řadou současných náctiletých hereček vsadit na tu, která to dotáhne nejdál, s výběrem bych příliš neotálel... snad mě v budoucnu nezklame :). ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Režisér Mark Waters se ve filmu objevuje na svatbě jako muž držící dítě. (Kulmon)
  • Ryan Shuck, kytarista skupiny Orgy, učil Jamie Lee Curtis (Tess Coleman) hrát na kytaru sólo, které zazní ke konci filmu. Herečka pak skutečně toto sólo parádně zahrála. (Šindy)
  • Lindsay Lohan (Anna) hrála v několika filmech, které zahrnují nějaký druh „výměny“. V tomto filmu si její postava vymění tělo se svou matkou (Jamie Lee Curtis). Ve filmu Jen trošku štěstí (2006) si její postava vyměňuje štěstí a bohatství s mužem. Ve filmu Past na rodiče (1998) hraje obě sestry-dvojčata, které si vymění život a předstírají, že jsou jedna druhou. (Katka189)

Reklama

Reklama