Reklama

Reklama

The Orville

(seriál)
  • USA The Orville (více)
Trailer
USA, (2017–2022), 31 h 43 min (Minutáž: 42–86 min)

Tvůrci:

Seth MacFarlane

Hrají:

Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, J. Lee, Mark Jackson, Jessica Szohr, Halston Sage, Anne Winters (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Seriál se odehrává 400 let v budoucnosti a sleduje dobrodružství průzkumné vesmírné lodi Orville střední úrovně. Její posádka, lidská i mimozemská, čelí zázrakům a nebezpečím vesmíru. (Disney+)

Recenze uživatele bobstock k tomuto seriálu (5)

The Orville (2017) 

Jak jsem se s tímto seriálem nemohl popasovat v prvních třech dílech, další jdou jen a jen nahoru. Všechny postavy sympatické a samotné zpracování jemně střídá vážno s pár vtipnými scénkami nenásilně vloženými do každého dílu. Vždycky mě alespoň jedna rozesměje na celý kolo. Příjemný fan seroš s nadhledem. 80% ()

Pokud se objeví hvězdy (2017) (S01E04) 

Příjemné, připomnělo mi to scifi knížku od Briana Wilsona Aldisse - Nonstop. ()

Šílené modlářství (2017) (S01E12) 

Celkem přesně poukazuje na neskutečně stupidní přežitek z dob dávných věrozvěstů. Nějak podobně vydím i slavného Ježíše, cestovatel z jiné dimenze nebo jen uctihodně podané cirkusové představení na tehdejší dobu. Veškerá další náboženství jsou už jen přidaná kaše, protože sto lidí, sto chutí. Nebo ještě jinak, pokud na neviditelného kámoše věří jeden člověk, je to blázen. Pokud na něho věří miliarda lidí, je to náboženství. :) ()

Identita, část druhá (2019) (S02E09) 

Wau to jsem myslel, že se hvězdných válek už nedočkám. Velice hezké triky. ()

Reklama

Reklama