Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kpt. Kalina (Pavel Řezníček) policista, milující manžel a skvělý otec, se stane obětí autonehody. Z pozice ducha sleduje vyšetřování vlastního úmrtí. Dochází při něm k mnoha humorným a nečekaným situacím, protože ho vede více jeho rodina, než členové policejního sboru… Postupně se začínají objevovat drobné indicie, že všechno nemuselo být tak, jak se zdálo. Partnerská důvěra je narušena, stačí pár fotek, slov a Vanda (Soňa Norisová) začne mít podezření, že jí mohl být manžel nevěrný. Dva kluci, maminka Vanda a babička (Eva Holubová) rozjíždějí vyšetřování na vlastní pěst. Vanda se setkává s Kalinovou domnělou milenkou Irinou (Lívia Bielovič), která po ní chce, aby dotáhla to, co jí Vandy manžel kpt. Kalina slíbil a nedokončil. Nastává nečekaná eskapáda událostí s jasným účelem dobrat se pravdy, do které je Kalinovými zasvěcen ještě rodinný přítel nepraktický praktický lékař (Hynek Čermák). Klíčový materiál opouští Kalinův sejf prostřednictvím všetečné tchýně, aby byl se dostal do rukou nic netušícího doktora a zamotal hlavy policistům. Vandě se nakonec za pomocí synů podaří rozluštit zaheslovaný soubor v počítači svého muže, který jí dá nejen odpověď na všechny otázky vzniklé nedůvěry, ale zejména pomůže úspěšně vyřešit poslední případ kpt. Kaliny. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (121)

zette 

všechny recenze uživatele

Rukopis Polednakove je natolik citelny, az by me vubec nenapadlo, ze tohle reziroval Pachl. Ne, ze bych si od nametu neco sliboval, ale zklamani citim. Uz jen kdyz vezmu v potaz solidni herecke obsazeni. Minimum povedenych scen obrusta ztrestenou trapnosti. Mozna jde citit jisty vanocni nadech, ale kvuli nemu filmy nevyhledavam... ()

subic 

všechny recenze uživatele

Co je to za kravinu, jak tam měl Čermák ty dlouhé vlasy? Jo tak to je tohle. Tenhle film má docela solidní obsazení, tak jsem čekal a čekal... No tvl to nepochopíš. Pachl udělal filmy jako Gangster Ka, seriály Cirkus Bukowsk a Rapl, taksi řekneš... a od si přitom Pachl vybral hodně hodně hodně slabou chvilku. 3/10 ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Vánoční rodinná kriminální duchařská komedie je stejně přeplácaná, jak to zní. Někteří herci hrají vážně, jiní s komediální nadsázkou a zbytek vůbec. Některým vtipům na první signální jsem se uchechtl, jiné byly až pozoruhodné tím, jak naprosto nefungovaly. Celkový dojem bohužel vypadal jako nepříliš organizovaný bordel. S tímhle hereckým obsazením už je to na pováženou. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Absolutně nevtipná komedie, která ani pořádně neví, čím chce být. Chce být kriminálkou nebo vánočním příběhem? Nebo snad fantasy o duchovi? A pokud to měly být všechny tři, nepovedlo se je pořádně propojit (ty Vánoce tam jsou celkem zbytečný prvek, ani ta atmosféra z toho nejde). Díky tomu je celý film naprosto nezajímavý a nudný. A ani filmařsky to není moc dobrý. Ale na odpad to fakt není a rozhodně to ani není dno českého filmu 2018, jak píše Tosim (ať si pustí Věčně tvá nevěrná nebo Jak se moří revizoři, tam uvidí skutečné dno). Dobrý film to ale rozhodně není a myslím, že se mi na něj povede rychle zapomenout. 1* ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Seriálový režisér Pachl (a fanda Hynka Čermáka) si po svém předělal stejnojmennou knížku Marie Poledňákové. Výsledkem je trochu toho a trochu něčeho jiného, kombinace české gangsterky, rodinné komedie, Randalla a Hopkirka nebo V.I.P. vražd... na způsob Život je život. A celou tu směs rámuje vánoční atmosféra. Pro nenáročné publikum, které české produkci odpustí téměř vše, přijatelná záležitost. ()

Galerie (216)

Zajímavosti (20)

  • Scény z vánočních trhů byly natáčeny během průběhu skutečných trhů v Chebu na náměstí Jiřího z Poděbrad. (hansel97)
  • „Ten, kdo tě miloval je vánoční komedií, netradiční detektivkou i rodinným filmem, na který se může dívat kdokoli, od pětiletého špunta až po osmdesátiletou babičku. Na své by si měli přijít jak milovníci detektivky, tak lidé, kteří mají rádi české herce, a zároveň ti, kteří mají rádi dobrý film. Myslím, že Ten, kdo tě miloval, je opravdu výborný film,“ tvrdí režisér a scenárista filmu Jan Pachl. [Zdroj: novinky.cz] (SONY_)
  • Nejdražší scéna filmu, kdy duch způsobí v kostele malé tornádo, byla nakonec z filmu vystřižena. „Nechtěli jsme, aby duch měl tak rozsáhlé schopnosti. Ač scénické efekty nebyly levné, celkové vyznění filmu dostalo přednost,“ uvedl producent Adam Dvořák. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Reklama

Reklama