Reklama

Reklama

Terapie

(seriál)
  • angličtina In Treatment (festivalový název)
Trailer 2
Drama / Psychologický
Česko, (2011–2019), 48 h 6 min (Minutáž: 21–29 min)

Série(3) / Epizody(116)

Obsahy(1)

Terapie je český seriál věnující se terapii lidem s psychickými problémy. Psycholog Marek Pošta (Karel Roden) se každý týden setkává s pěti klienty – pacienty, kterým se věnuje od pondělí do pátku. Formát seriálu je převzatý z izraelského seriálu BeTipul, ze kterého vycházel i americký seriál V odborné péči. (sator)

Recenze uživatele Noviik k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2011) (S01) 

No sakra. Seriál má skvělý spád, herci jsou opravdu dobří a nikdo z nich není otravný, přehrávající či absolutně nezvládající svou postavu. Navíc má Karla Rodena, který to snad ani nehraje, ale žije. Ve své klidné poloze, poloze chlápka lehce pod stresem a chlápka lehce labilního (snad je to správný výraz pro tento typ psychologa), je naprosto brilantní. ... Po shlédnutí všech dílů zvyšuji na 5*, ačkoliv mě na začátku některé terapie rozčilovali, tak postupně jsem je hltal všechny a co víc, mám pocit, že mi ten seriál dokonce i něco předal. Díky za to producentům, tvůrcům, hercům i celé HBO. ()

Série 2 (2013) (S02) 

Opět naprosto výborné, navíc mnohem přirozenější a uvěřitelnější než první řada. Nejvíce mne zaujal příběh Jiřího Ornesta, který je naprosto trefný a přesný. ()

Reklama

Reklama